icon

6-ročná dcéra nemá kamarátky

zuzanna24
10. aug 2022

Som nešťastná a to hlavne teraz cez prázdniny. Vidím, ako sa dcérka trápi, že nemá nijaké stále kamaratky, nikoho s kým by sa mohla hrať, aj mimo preliezok. Tam síce chodíme, ale bud tam nik nie je alebo vždy iné deti a aj to buď maličké alebo veľké. V škôlke ma jednu kamarátku. Bývame na dedine. V okolí sú deti, ale sú to väčšie deti alebo úplne malinke. Dievčatá v jej veku bývajú na opačnej strane dediny a ich mamy nepoznám. Tu v blízkom okolí nemáme nikoho. Koncim v práci o 17hod, snažím sa s ňou aj zahrať, venovať sa jej, ale vidím, že jej tie kamaratky chýbajú. Je často

elenatomasova
•
10. aug 2022

@zuzanna24 podobne to je aj v dedine kde bývam,taká divná doba každý sa len zatvorí v dome alebo na dvore deti však nestretávajú

zuzitko74
•
10. aug 2022

@zuzanna24 Nemáte v okolí aspoň chlapcov vo veku tvojej dcérky? Šesťroční sa pekne vedia vyhrať aj chlapci s dievčatami.

gabika128
•
10. aug 2022

@zuzanna24 a to doteraz nemala žiadne kamarátky? Syn má 3,5 a poznám veľa detí v jeho veku, aj s rodičmi sa poznáme a navštevujeme, vonku na ihrisku vyvádzajú a aj na výlety chodíme.

januska12323
•
10. aug 2022

To je aká veľká dedina, že nevieš ísť na tú druhú stranu na prechádzku keď tam bývajú rovnako staré? Zo škôlky nikoho nepoznáš?

nwnw
•
10. aug 2022

@zuzanna24 my to podobne. V skolke kamarat je starsi a uz ide do skoly a druhy musel prerusit skolku koli neustalej chorobnosti. Skolku mame vo vedlajsej dedine. Tu kamarati co boli uz nechodia von, lebo rodicia nestihaju, dalsi sa odstahovali, alebo su u babky cele leto a mimo tochodia do skolky v meste. Vozim na kruzky, ale to nie su kamarati, ze si ich moze pozvat domov,nema si s kym ani zahrat futbal, bicyklovat sa..

anjeleukalyptusu
•
Odpoveď bola odstránená
•
bucko555
•
25. okt 2022

K nám sem tam príde susedina vnučka sú rovnako staré.ale.to je málokedy človek nemá na to čas ....ja keď mám voľno máme svoj program ako rodina

miska1145
•
26. nov 2023

@zuzanna24 ahoj ak je to ešte aktuálne kde bývate aj mojej dcérke by sa to hodilo veľmi jej to chýba