Aké prezuvky do školy vybrať pre dieťa?
Ahojte baby , aké prezuvky kupujete svojim deťom do školy? Syn 10r , 4 trieda. Chcela som kroksy keďže tenisky mu furt vydržia pár mesiacov a potom sú v hroznom stave. Ďakujem za rady
Take niečo nestabilné u nás v škôlke ani nedovolia
Väčšina deti má sandále z leta
a ako bude behat s kamaratmi po skole. schodoch a velkej prechadzke?? doma bezne beha v kroksoch??
No u nás v škole žiadne krosky nemôžu byť .
@anonym_0bf3c8 opravujem kroksy. Treba hľadať nieco iné .
a ako bude behat s kamaratmi po skole. schodoch a velkej prechadzke?? doma bezne beha v kroksoch??
@anonym_5fc621 po skole sa nebeha ?
šlapky mávajú
Môj nosí kroksy alebo šľapky. Nemajú ich zakázané.
U nás má väčšina detí v takomto veku práve crocs poprípade šľapky rôzne Adidas, lotto ale aj bežné z pepca, kik a podobne. Práveže tenisky nevidím vôbec. Myslím, že im ich kolegyne prvostupniarky aj kontrolujú aby nerobili šmuhy lebo veľa tenisiek robí.
U nás má väčšina detí v takomto veku práve crocs poprípade šľapky rôzne Adidas, lotto ale aj bežné z pepca, kik a podobne. Práveže tenisky nevidím vôbec. Myslím, že im ich kolegyne prvostupniarky aj kontrolujú aby nerobili šmuhy lebo veľa tenisiek robí.
@amalka07 ešte samozrejme aj dreváky, tie má snáď každý druhý hlavne u nás na druhom stupni ale určite aj na prvom
Sandále z leta donosi cez školský rok ako prezuvky od prvého rocnika
@anonym_5fc621 po skole sa nebeha ?
@anonym_3206dd 😬😄😄😄 tak to vysvetli ziakom.... ani jedno dieta v skole nepocuva a to sa narozprávam dookola to iste... cez prestavku sme im museli zatrhnut lopty na skolskom dvore lebo vacsina chcela hrat futbal v slapkach...
športové sandále, šlapky, croksy sú na škole zakázané
športové sandále, šlapky, croksy sú na škole zakázané
@anonym_4c6c30 na vašej asi áno ale nie všeobecne. O tom, či je to 100% vhodná obuv pre každé dieťa to je samozrejme iná debata. Ale na väčšine škôl zakázané nie sú. Tu je to velmi o tom, aby každá mama dala na to, ako pozná svoje dieťa. Môj syn síce už v tomto veku dlho nie je ale on by mi sandále nikdy neobul takže mal najorv papučky a potom bežné dreváky, neskôr už len značkové šľapky (lebo móda) ale nikdy som problém nemala ani si nijak neublížil. Ak by som ale vedela, že v nich nevie chodiť, volila by som samozrejme iné, keďže ale problém nikdy nebol, nebránila som mu.

No u nás v škole žiadne krosky nemôžu byť .