icon

Ako komunikuje školský klub s rodičmi detí?

22. máj 2026

Maminy, alebo pani vychovávateľky, chcem sa opýtať, keď majú v školskom klube nejakú akciu, divadlo, prednášku, akciu na dvore so sokolmi a podobne... dostanete o tom informáciu do edupage?
Alebo ako komunikuje školskú klub s rodičmi detí?
Aké máte skúsenosti? Máte informácie, alebo málokedy nejaké máte..
Ďakujem

parvinka0001
22. máj 2026

Pani vychovávateľka nám dáva na edupage.

blumie
22. máj 2026

Bud nam napisu oznam cez edupage alebo nam napise separatne triedna/vychovavatelka do Whatsapp skupiny.

titla
22. máj 2026

Vzdy mam info cez edupage. Bud pise veduca SKD, ked sa to tyka celej skoly alebo triedna vychovavatelka.

autor
22. máj 2026

A nestava sa Vam ze pridete pre dieta a tam prosto kino, prednaska.. zatemnene, neviete co tam je? Lebo mne vela X.. a rada by som teda vedela, kedy mam prist pre dieta a tak.. ze aby som nechodila v polovici nejakeho programu. Chodievam napr o pol tretej...a zostanem prekvapena, ze maju nejaky program o ktorom som nevedela. Potom je mi blbe, ze oni nieco pripravia a ja tam chodim a zvonim a rusi ich to.

titla
22. máj 2026
@anonym_autor

A nestava sa Vam ze pridete pre dieta a tam prosto kino, prednaska.. zatemnene, neviete co tam je? Lebo mne vela X.. a rada by som teda vedela, kedy mam prist pre dieta a tak.. ze aby som nechodila v polovici nejakeho programu. Chodievam napr o pol tretej...a zostanem prekvapena, ze maju nejaky program o ktorom som nevedela. Potom je mi blbe, ze oni nieco pripravia a ja tam chodim a zvonim a rusi ich to.

@anonym_autor Nie, my dokonca nemozeme prist po deti skor ako 15:00. Len po predchádzajúcej dohode. Program, ihrisko, prechadzku maju do 15:00.

autor
22. máj 2026
@titla

@anonym_autor Nie, my dokonca nemozeme prist po deti skor ako 15:00. Len po predchádzajúcej dohode. Program, ihrisko, prechadzku maju do 15:00.

@titla no ved to, ze tu to tak nie je ze tam musia byt min. do tretej
Niektore deti idu domov aj same po polhodine.. ja chodim preto skor, lebo mava aj treningy v niektore dni. A ked maju na druhy den nejaku pisomku, tak ma cas naucit sa a potom ide na trening. Ja som sa praveze vela x na to pytala, ze ci je to ok, ci mozem prist aj o 14stej pre neho. Ze ano, ze im to je jedno kedy prideme - zapisujeme to do listka na zaciatku roka tam som napisala ze vzdy max do tej tretej a ze to je ok..ze mozem chodit kedy chcem, ale presne to je zle, ze potom su taketo veci okolo. Od septembra uz len o tretej fakt budem chodit.

parvinka0001
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vždy napíše do kedy to je zhruba . A keď niektoré deti nechodia do družiny tak napíše čas kedy ich vybrať

katesocka
22. máj 2026

Škola kde chodí syn nepoužíva síce Edupage, ale posielajú nám cez iný systém vždy pár dní dopredu info , ak sa niečo bude v družine diať s dátumom a časmi od kedy do kedy to bude trvať aby di rodičia vyzdvihli drti buď pred alebo až po skončení programu.

euka210
22. máj 2026

@anonym_autor ked nieco maju, tak stale pytaju e, takze vzdy vieme. Ale v skd robia malo takych veci, skor normalne v ramci vyucka.

mogaa
22. máj 2026

veď máš ústa, povedz to v danej družine a vydiskutuj si to tam.....je uplne bezpredmetné že inde rodičov o akciách informujú , keď u vás to funguje inak......

vkatush
22. máj 2026

Väčšie akcie (školské) a tie mimo školy dostávajú do Edupage.
Tie triedne (z mojej iniciatívy, napr kino, nejaké súťaže, pikniky,...) som len deťom oznamovala a bolo na nich posunúť informáciu rodičom. Ak neposunuli informáciu a rodičia prišli po nich skoro, mohli si za to deti samé (nemám rada, ako úplne vypnú mozog a len sa spoliehajú, že všetko sa internetom dostane k rodičom, zodpovednosť z ich strany žiadna).

Ale napr u nás veľa akcií je medzi 14-15, kedy sme vonku a rodičia v tom čase nemôžu chodiť po deti (len po predchádzajúcej dohode).