icon

Ako školy pripravujú deviatakov na monitor?

Včera o 17:02

Ahojte
Zaujíma ma ako vašich deviatakov pripravujú v škole na monitor.
Ako to funguje u vás?zaujíma ma to lebo myslím že naša škola má v tomto veľmi veľké rezervy a dcéra sa všetko musí doucit sama doma ...o tom že majú neschopného matematika ani nehovorím..Dcéra sa učí celú Zš dobre .. teraz mala na pol roku 2 z matematiky, fyziky..a to je výkvet toho dotyčného učiteľa ktorý nedokáže poriadne vysvetliť učivo....preto ma zaujíma ako to funguje na iných školách...ako sa v tomto venujú deťom.. ďakujem

sara07
Včera o 17:20

minulý školský rok mali síce doučovanie ale tak často im odpadlo že viac nemali ako mali, takže sme šli na youtebe matykar a viemematematiku.sk
slovenčina davala im cvičenia z tik tak zošita , uprimne to viem aj ja dat doma a skontrolovat zadanie, nevysvetlovala ak mali niečo zle
takže asi tak ... moc sa netrapili
dosť ma zarazilo napr že niektoré školy maju doučovanie na prijimačky na školu , platené napr 150-200 € za matiku a sj 😠😠:angry

anonym_5fe8d7
Včera o 17:54

U nas maju 1 hod navyse normalne v rozvrhu ako pripravu na testovanie, mat aj sjl, cize do tyzdna maju 6 hod mat/ sjl

anonym_882fa4
Včera o 18:21

Cvičili v škole a cvičili sme aj doma, výsledok 86 a 92%

andrejka1974
Včera o 19:44

@anonym_autor u nás to minulý rok mali tak , že do konca prvého polroka prebrali všetko z deviny a potom až po prijímačky robili len monitory a učili sa na skúšky aj z matiky aj zo slovenčiny moji mali aj o hodinu viacej mali týždenne 6 hodín matematiky aj slovenčiny

anonym_fe0dd9
Včera o 22:05

@anonym_autor mavaju doucovanie. Doucko navyse si riesime po vlastnej linii.

letfenixa
Dnes o 02:41

Naši deviataci majú 6 hodín SJL/MAT týždenne v rozvrhu plus každý týždeň z oboch predmetov 2 hodiny doučovanie. Záujem je nevalny. Z 23 sa 4 prihlásili na otázku, komu z nich na Testovaní záleží.