icon

Ako vybrať cenovo dostupnú školskú tašku pre prváka?

8. aug 2025

Dobrý deň dávam si načas 😃 ja viem ale nechcela som ju kupovať pol roka dopredu.. dcera ma aktuálne 125cm a 22kg. A neviem co kúpiť.. ide o to pozerám tašku a aj dcera pozerala paci sa jej beckman len ta cena mi príde fakt prehnaná.. za samotnú tašku dat od 170eur vyssie je dosť.. a silno pochybujem ze ju bude chcieť aj ďalší rok 😃 zato by som chcela niečo lacnejšie.. inak dcéru budem nosiť do školy autom čiže prvý polrok ju budem nosiť ja možno aj celý rok 😃 prosím Vás viete poradiť dobrú tašku max do 100eur

marci987
8. aug 2025

Ja odporucam TOPGAL. Su velmi kvalitne a dokonca maju aj nejake akcie teraz. Moja nosila 3 roky tasku a stale bola taska ako nova.

janickacrazy
8. aug 2025

@anonym_autor ja tiež odporúčam Topgal, môj syn ju má už 3 roky a je stále ako nová a bude ju mať aj do 4. triedy. Keď vyberieš nejaký nie úplne detský motív, tak kľudne ju môže ponosit dlhšie. Syn bol tiež drobnejsi, taška mu pekne sadla.

simona92101
8. aug 2025

@anonym_autor kupovali sme Baagl a velka spokojnost,dcere pekne sadla na chrbat.

patka06
8. aug 2025

Odporúčam zn. Stil, cena je cca 80 Eur, kvalita super, ak kúpiš neutrálny motív vydrží určite viac ako 1 školský rok.
Najlepšie je ísť do obchodu vyskúšať, ktorá sadne na chrbát, je dostatočne priestranná a bude sa vedieť pohodlne, rýchlo zbaliť
Dobre aj vedieť, či bude veci nechávať v škole alebo všetko prenášať

angelheart
8. aug 2025

my sme kúpili Belmil

pe_mi
8. aug 2025

@anonym_autor ahoj,my máme beckmann , drahá je riadne
Ale ja sa deti nepýtam, či chcú ,nechcú nosiť na ďalší rok
Pokiaľ je taška pekná,nebude si vyberať na rok novú.inak by som tak drahú tašku nekúpila
Syn má topgal , ide do 6.ročníka, má stále tu istú tašku,čo sme kúpili v 1.ročníku, nechcel novú, nemá žiadne motívy autíčkové samozrejme.
Tá synova topgal je ako nová, má 5 rokov za sebou.

autor
8. aug 2025
@pe_mi

@anonym_autor ahoj,my máme beckmann , drahá je riadne
Ale ja sa deti nepýtam, či chcú ,nechcú nosiť na ďalší rok
Pokiaľ je taška pekná,nebude si vyberať na rok novú.inak by som tak drahú tašku nekúpila
Syn má topgal , ide do 6.ročníka, má stále tu istú tašku,čo sme kúpili v 1.ročníku, nechcel novú, nemá žiadne motívy autíčkové samozrejme.
Tá synova topgal je ako nová, má 5 rokov za sebou.

@pe_mi dcere podľa váhy a výšky pasuje backman topagal je široká ale fakt za samotnú tašku nedám 170eur a není tam nič všetko musím dokupovať.. takže hľadám niečo iné.. lacnejšiu verziu..

autor
8. aug 2025
@angelheart

my sme kúpili Belmil

@angelheart a pozerala som ich môžem poprosiť ktorú ste kúpili?

pe_mi
8. aug 2025
@anonym_autor

@pe_mi dcere podľa váhy a výšky pasuje backman topagal je široká ale fakt za samotnú tašku nedám 170eur a není tam nič všetko musím dokupovať.. takže hľadám niečo iné.. lacnejšiu verziu..

@anonym_autor aj my sme váhou a výškou ako vy.
Ja by som klasicky hľadala Tesco, Teddy, pepco
A možno ja Sportisimo a podobne
Alebo ozaj zachovalu z bazaru

engel76
8. aug 2025

@anonym_autor sevt mal v juli akciu na beckmann tasky. Takze neskoro si pozerala. Daju sa objednat aj cez web beckmann. Tiez mali zlavy. Pozrela si si aj vahu jednotlivych tasiek? Ono niektore len samotne tasky maju 1-1,5kg. Aj mojmu synovi sa pacila nejaka za 170 e, ale teda viem ake tazke su knihy a dal sa ukecat na lahsiu. Ked siel do skoly, uz vtedy som vedela, ze musi taska vydrzat 4 roky a nie ze kazdy rok inu.

autor
8. aug 2025
@engel76

@anonym_autor sevt mal v juli akciu na beckmann tasky. Takze neskoro si pozerala. Daju sa objednat aj cez web beckmann. Tiez mali zlavy. Pozrela si si aj vahu jednotlivych tasiek? Ono niektore len samotne tasky maju 1-1,5kg. Aj mojmu synovi sa pacila nejaka za 170 e, ale teda viem ake tazke su knihy a dal sa ukecat na lahsiu. Ked siel do skoly, uz vtedy som vedela, ze musi taska vydrzat 4 roky a nie ze kazdy rok inu.

@engel76 boli sme v sevt, skúšali sme .. a sadol jej len jeden druh keďže je vysoká.. neviem aké zľavy boli ale zo 170eurovej tasky ani 20eur nepomôže 😃

autor
8. aug 2025

Tento konkrétny typ jej sadol najviac boli sme skúšať v júni..

engel76
8. aug 2025
@anonym_autor

@engel76 boli sme v sevt, skúšali sme .. a sadol jej len jeden druh keďže je vysoká.. neviem aké zľavy boli ale zo 170eurovej tasky ani 20eur nepomôže 😃

@anonym_autor my sme to riesili pred 3 tyzdnami. Pozrela som web, sli sme do sevtu a vyskusali, porovnala som a cez web vysla lacnejsie napriek zlavam. Oni priamo na predajni mali zlacnene jednotlive modely a ine zlavy mal beckmann web. Pogoogli, mozno niekde maju na nich zlavu.

angelheart
9. aug 2025
@anonym_autor

@angelheart a pozerala som ich môžem poprosiť ktorú ste kúpili?

@anonym_autor Belmil minifit - kvôli váhe.
https://www.belmil.sk/p/skolska-taska-belmil-40...

maciatkolulu
9. aug 2025
@anonym_autor

Tento konkrétny typ jej sadol najviac boli sme skúšať v júni..

@anonym_autor mali sme ergobag cubo light. Mal ju malý 6 rokov a je ako nová. Za mňa sa oplatí investovať do drahších v uni farbe, klettiesky vieš dokúpiť,aké bude dieťa chcieť. Myslím že aj Beckmann to má. Celkovo keď budeš kupovať každý rok novú ťa to v zavére vyjdej viac ako jedna kvalitná. Nehovoriac o odpade.

anika
9. aug 2025

@anonym_autor pozri bazar

adreena
9. aug 2025

Tak ak ju chcete iba na rok (píšeš, že isto po roku bude chcieť inú), tak by som v bazári hľadala presne tú, čo vám najlepšie sadla. O rok môžete vymeniť a budú všetci spokojní, aj dcéra aj peňaženka.

maminkadeticiek
9. aug 2025

Ja po prvej dcere na kvalitu a dizajn Topgal nedam dopustit opat sme kupovali tuto.Mame uz za sebou 2 a "starnu"bez jedineho poskodenia.4 roky a nestalo sa jej ze aabsolutne nic,krasna!

janulik2008
9. aug 2025

Neter bude mat 4. rok Beckmann a bez problemov a ved nemusi mat vsetko od Beckmann 😀

tramtada31
9. aug 2025

Keď sme kupovali Beckman, tiež som si myslela, že to bude taska na jeden rok, hlavne ju dcéra strašne zaspinila. Muž ju hodil do pracky, na toto som teda nemala odvahu, dobre, že mi o tom nepovedal 😀 a je ako nová.

tramtada31
9. aug 2025

A kukni, majú sekciu na stranke tašky druhej akosti, tato má napriklad jednu ciarku, čo tam nemá byt, čo si nikto nevšimne a je vo výraznej zlave https://www.zdravybatoh.sk/p/skolska-taska-clas...

anika
9. aug 2025
@tramtada31

Keď sme kupovali Beckman, tiež som si myslela, že to bude taska na jeden rok, hlavne ju dcéra strašne zaspinila. Muž ju hodil do pracky, na toto som teda nemala odvahu, dobre, že mi o tom nepovedal 😀 a je ako nová.

@tramtada31 ano, ja som to tiez riskla vyzera dobre

tramtada31
9. aug 2025
@anika

@tramtada31 ano, ja som to tiez riskla vyzera dobre

@anika úplne ako nova, až som zostala šokovaná😀 muž ju dal na 30 stupnov a našťastie stačilo

modra_kolobezka
11. aug 2025

My sme mali dopredu kupenu skolsku tasku pre 1-2. rocnik zo Sevtu, (dcera dostala na Vianoce) ale kym isla do skoly, stale do nej nedorastla a nosila ju az od 2.rocnika. V 1.rocniku som jej narychlo kupila obycajny mensi ruksak z Lidl vypredaja, tusim za 7 eur a ten jej bol akurat. A to do ZS nastupila takmer 7 rocna

simca06022011
11. aug 2025

hlavne dceru priprav na to, ze ju nebude nosit len rok a nediskutuje sa o tom :D a nemas problem... su deti ktorym ten beckman staci na cely prvy stupen

simca06022011
11. aug 2025

Skolske tasky sa bezne daju prat... neviem co ste prekvapene :DDD kazdy rok minimalne 2x isla do pracky, flaky nastriekam odflakovacom a sup do pracky. Ak to boli take tie leskle tasky "plastove" tak na jemne pranie, ale inak kludne 30tka, s nizkymi otackami. Rovnako som prala peracniky atd, ale tam je to uz ine.. niektore to nedaju :D jedne som potom "opravovala" zehlickou a tak :DDD

dominika126
11. aug 2025

@anonym_autor tiez sme pozerali tašky pre našu budúcu prvacku,tiež nám padla do oka beckman, ale tie ceny sú premrštené. Kamoskina malá ju má teraz,ale že by už inú vybrala. Akože parádne premakana taška,ale... Ja som zas nechcela úplne klasicky vyzerajúcu aktovku, ale ani nie ruksakoidne. Vybrali sme baagl, rátam s tým,že ju bude mať max.3 roky. Potom ju môže podedit mladšia a staršej sa kúpi nejaký ruksak. Inak topgal má sestrina malá a je to fakt dobrá taška, drží už 4.rok.

dominika126
11. aug 2025
@dominika126

@anonym_autor tiez sme pozerali tašky pre našu budúcu prvacku,tiež nám padla do oka beckman, ale tie ceny sú premrštené. Kamoskina malá ju má teraz,ale že by už inú vybrala. Akože parádne premakana taška,ale... Ja som zas nechcela úplne klasicky vyzerajúcu aktovku, ale ani nie ruksakoidne. Vybrali sme baagl, rátam s tým,že ju bude mať max.3 roky. Potom ju môže podedit mladšia a staršej sa kúpi nejaký ruksak. Inak topgal má sestrina malá a je to fakt dobrá taška, drží už 4.rok.

@dominika126 chceli sme ísť aj pri baagl do typu ako beckmann, ale tá bola menšia a nedržala dobre. Nakoniec sme vybrali túto