Akú značku školskej tašky kúpiť pre malého prváčika?
Dobry den chcela by som pre maleho prvacika kupit tasku od 09/2013.Pozerala som na nete znacky Scout,ako najlepsia varianta.
u nas vyhrala tato Ježiško to zariadil 🙂:
http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/176-ko...
Ano ale ta taska je velmi pekna az na toho certa s rohmi.Nie je to pre dieta trochu prilis?
@ssisska to je robot man nie čert 😀 😀 😀 nasa mala tiež cenovku 145 euračov no u nas ide po 60
Ta taska je ultra lahka,zapina sa velmi lahko,ma vystrazne svetielka ked idu deti po tme domov,existuje aj video,ja viem je to predrazene,ale vydrzi mu to 4-5 rokov a nemusi sa kupovat jedna skolska taska kazdy rok,ja ked som bola mala kazdy rok som potrebovala kupit novu tasku,lebo po roku sa pokazila alebo rozpadla.
Ale tiez budem musiet riesit tento rok skolsku tasku. Ale myslim, ze okolo tych 50 EUR je tak akurat za kvalitnu tasku.
@ssisska tie scout nie su najlepsie tasky urcite nie...mas to aj na stranke uvedene ze nesplnaju bezpecnostne normy na reflexne pasiky a to je teda ta najpodstatnejsia vec pre dieta-bezpecnost 😖 Tak nechapem co zodpoveda cene?ved ortopedicky vyhovujuce su uz drviva vacsina za uplne neporovnatelne sumy 🤐
@ssisska My máme Topgal už tretí rok a je stále ako nová napriek tomu, že syn ju teda nejako extra nešetrí 😉 . Druhorodený dostal skoro rovnakú - obaja majú také maskáčové, len v iných farbách. Pokiaľ ide o tú, čo si si ty vybrala, tak taška môže naozaj vydržať 6 - 7 rokov, ale bude ju dieťa ešte chcieť? V tom treťom - štvrtom ročníku už dinovia alebo roboti nie sú až takí cool 😎 . A potom je to naozaj škoda peňazí, ktoré môžeš do dieťaťa investovať aj ináč. Ale pokiaľ si rozhodnutá, tak nerieš, je to v tom prípade ok. 🙂
Pridavam toto aby to nvyzeralo ako nepodlozene tvrdenie:
http://www.e-aktovky.cz/371-kingdom/aktovka-sco.... Kuk dole pod znakom testovania...
ja som tasku kupovala tak na dva tri roky,potom bude urcite niaky ruksak,tie tasky od
@ssisska sa daju kupit na ceskej stranke ale cena fakt sialena a kvalita tiež nieje k tej cene 😠 -tu co mame my som už v akcii videla a pekna je aj po troch rokoch a super je bezpecnost,anatomicka a lahucka,vybava je prakticka,myslim si že tie tašky u nas medzi 40-60 euračmi su už kvalita.ja sa aj tak vidim ako prví polrok budem tu tasku nosit ja ,si neviem predstavit dat do nej 5-6 kil a Marekovi na chrbat :(
No ja kupujem Emipo, novú ale z bazárika za 15, už sa na ňu tešíme, vybrala si ju malá z viacerých možností-viem, že je to bezpečná značka....a je malá, šikovná, ľahká, a je veľká pravdepodobnosť že bude do roka-dvoch zničená. /plne. By ma drblo, keby zničila prvý rok tašku za 150 eur-a že JE pri mojej dievke zničiteľná, o tom absolútne nepochybujem...tá bude hádzaná, kopaná, bude služiť ako podsedák aj sane atď
my máme tiež topgal a uplná spokojnosť, nosí ju tretí rok a ponosí ešte jeden a potom budeme kupovať nejaký ruksak, keď pôjde na druhý stupeň .)
@yukki ano tu emipo http://www.emipo.cz/#2 cesku si tiez chvali popri topgale ktora tusim vyhrala top tasku za rok 2009 😉
Možno veľa mamičiek bude krúťiť hlavou alebo sa rozčuľovať : mám 38 rokov, t.j. v r. 1981 som začala chodiť na ZŠ a nikto neriešil zdravotný dopad tašky na zdravý vývin dieťaťa ! Som tu, mala som zdravý chrbát a žiadne problémy. Kupovalo sa čo bolo na trhu a za cenu dostupnú rodičom. Teraz majú deti krivý chrbá,t ale z čoho : žiaden pohyb, pri PC alebo TV aspoň 8 hodín denne, žiaden pohyb (radšej vybavíme ospravedlnenie na TV, lebo trochu kašle...). Veľmi málo detí navštevuje pohybové krúžky. Nezdá sa vám, že platíme za reklamu a značku ? Mne áno a bohužiaľ na každom kroku.

my máme topgal a spokojnosť veľká 🙂