Chce bývať u otca aby nemusel poslúchať
Tak a prišlo to. V snahe usmernit svojho synátora aby si upratal deckú a začal sa pripravovať do školy sa strhla medzi nami mela ☹ . A z jeho strany padli slová - aj tak budem bývať u otca, tam je lepšie, nikto ma nebuzeruje a ty stále niečo chceš. Syn má 10 rokov a to že stále niečo po ňom chcem je aby si po sebe upratal, načas chodil domov a učil sa.
Ostalo medzi nami ticho. Mohla som mu vykričať že to asi ťažko, že za pol roka ich mal 7 hod, že totálne na nich kašle, že ho hneď teraz zbalím a môže ísť ale som si zahryzla do jazyka a bez slova odišla z izby. Slzy sa mi tlačia do očí a pociťujem totálnu nespravodlivosť. Tak a teraz čo ?
maminuska tak ale to je hnus čo ti povedali aj ex aj jeho truba
možno je to nechutné , ale ja mám konečne jasno, kto v tejto rodine drží žezlo v rukách. Takže nabudúce ak syn bude vykrikovať tieto nezmysly, tak si ho zrejme posadím a poviem - no dvere máš otvorené za svojim štastím hneď a zaraz.
maminuska len to presne tak urob.ty si na koni a ked teraz vieš že by ho nebrali tak sa nemáš čoho obávať.ano bolí to ked ti vlastne dieťa takto vykrikuje,ale puberta je horzná. aj ja sa bojím že toto u nás nastane,bude zle,manžel bude podráždený aj ked sa snaží nestarať do týchto vecí.....ale tá manželka ex je svina...nič iné.aj mne vypisovala partnerka mojho ex ked som si pýtala výživné dlžné,že nech im dám už pokoj,nech neotravujem.len som si pomyslela bože daj aby si bola na mojom mieste a uvidíš.....a to všetky tie manželky ktoré nadávaju na bývale ženy svojich mužov....keby boli v takej situácii,inak by hovorili.
ada...tvoje názory boli rozumné v teme o výživnom. mna isšlo rohodiť aké su tie žienky hlúpe....ako prvé dieť má byt na vedlajšej kolaji lebo oni už maju svoje a deti a bývalky si královksy žiju z výživného......ale to nevysvetlíš...pochopí iba ten kto už to zažil...raz ked si najdem rozved.muža s detmi tak treba s tým rátať. to akoby teraz moj MmPOVEDAL že ved ja sa nebudem starať zo svojich penazí o tvoje a nie moje dieťa a nech sa stara otec.ved vedel že mám dieťa a berie ju ako svoju a aj saa tak stará ...jasne je prísny,tak je občas zlý...kdežto pravý taťko je milý a je super......to je už údel.
pane boze ved aj moj ma syna z prveho manzelstva.ja viem ze byt "macocha" je strasne tazke,viac krat som si musela hryznut do jazyka.
ale volat jeho ex aka je svina a nech neotravuje,....co tym dosiahnem?raz som si ho nasla aj so synom tak ho mam aj so synom.aj pre mna je to druhe manzelstvo a keby sa partnerka mojho ex spravala k mojmu synovi tak ako maminuskina, strasne by ma to bolelo.
my riesime typicke problemy zmiesanych rodin,ale keby som zostala malicherna a vsetci ex aj zucastneni by sme sa len vadili pre peniaze a pre deti,tak by sa nam to rosypalo skor ako by stihlo nieco vzniknut.
aj mne na jeho synovi vadia urcite veci tak ako mojmu muzovi zase na mojom synovi.a doost 😅 😠 ale raz ma u nas svoje miesto,svoju izbu,patri k rodine a teda aj k mojmu zivotu a musim to tak brat.
vztahy s nevlastnymi detmi sa lahko nebuduju ale ked to druha zena zadusi hned v zaciatkoch nedosiahne nic.akurat vsetkym skomplikuje zivot.aj sebe samej.tie baby to niektore vobec nechapu.
aj ked v teme neviem si zvyknut na jeho deti sa rozoberaju aj intrigy pochadzajuce od tych deti a s tym mam uz tiez skusenost a nenavidim to.ja mam rada jasne vztahy.
dajna mezitym si sem hodila prispevok kym som napisala 😅
presne mas pravdu v tom,ze niektore zeny nepochopia kym nezaziju.
moj ex na stastie druhu manzelku nema./po mne nenavidi vsetky zeny 😕 😀 /
ale viem sa vcitit do situacie ze by mal.tiez by som zistovala ci sa k nasmu synovi sprava normalne....preto ma nevytocilo,ked som zistila,ako spovedaju doma syna mojho muza.pride mi to od tej matky normalne.
a hlavne ked chce muz druhu zenu a ma uz deti mal by si hladat taku,ktora vie brat veci s nadhladom a mozno uz ma aj svoje dieta.
netvrňdim ze prave ja som dobra zena ale viem pochopit spravanie exiek lepsie ako pred takymi 15 rokmi.vtedy by som ewste nepochopila.zaradila by som sa do siku tych nenavidiacich dievcat v roli druhych manzeliek.
ja som kedysi v jednom príspevku napísala, že som druhýkrát vydatá a že by som si rozvedeného s deťmi nevzala. Neviem či by som to zvládla keby sa o deti nezaujímal a na to sa tak ľahko v novom partnerstve , plného počiatočných ideálov zabúda. A zopár pikošiek ešte od bývalého:
" Čo ešte chceš ? Veď ti za opatrovanie detí platím."
"Zvýšit výživné ? A čo sa deťom predĺžila cesta do školy ? "
"No a čo ked sa nesprchovali ? Veď nech sa osprchujú doma, za teplú vodu som ti zapaltil"
" Syn ide do letného tábora a ty chceš po mne polovičku ? Veď ja som vedel že na nich kašleš a chceš sa ich cez leto zbaviť. Platím ti za opatrovanie, tak ich nepchaj do táborov"
No bolo by to na román.
kks maminuska 😀 😀 😀 😀
to su hotove perly zo sudnych sieni.ked si platena opatrovatelka vasich deti ,prepocitaj si z vyzivneho hodinovu mzdu 😝 a povedz mu ze trvas na zvyseni platu. 🙄 😀 😀 😀
ja som si to precitala este raz neskutocne vyplody 😀 🙄
juj baby toto je desné..tie výplody.aj moj tak krásne na súde perlil.....normálne by som to spísala a dala do väzby ako knihu.myslím že by to bol bestsaler. a aj v tej téme o výživnom niektoré výplody stáli za to. ako:ja mu...akomanželovi....dovolím stretávať sa s jeho synom,ja mu to tolerujem tak nech tá jeho ex drží hubu. juj keby to tak čítali tí ich manželia aké maju tolerantné ženušky,ktoré im dovolia sa vídať s vlastnými deťmi....
Maminuska, to je dobre!!! 😀 😀 😀
ja mam tiez jeden hlod. moj syn bol so svojim bio v Tatrach. zdal sa mu drahy listok za lanovku na Skalnate, tak poslal syna (vtedy 13 rocneho) sameho na turu. ze on pocka dole. ked mi to syn z tatranskej magistraly volal, az mi zle prislo.... ☹ ☹ ☹
lakomost niektorych otcov nema obdobu!
alebo, este som si spomenula! isli do aquaparku a ex aby usetril, synovi kupil listok do krytej casti s toboganmi a on si kupil vonkajsi, len do zakladnych bazenov....takze vlastne vobec neboli spolu. a to si ho berie prosim pekne maximalne 2 krat do roka, ked ja kupim listok na vlak.... 😝
juj tak toto je krásne spoločne straveny čas otca s dieťaťom
filipa 😀 😀 😀 😀
ja si to normalne zacnem niekam ukladat .neuveritelne 😀
tu sa ani súdna sien nechytá...toto by bol komediálny seriál ☹
ja zazitky tohto typu nemam nakolko mm syna za tych 13 rokov nezobral vlastne nikam.
ale zase mame slusne intelektualne zazitky typu mimozemstania a tretia svetova vojna...a pod.
a raz boli na vylete u pribuznych,kde nejaka sestrenka mojho ex vykladala nieco o satanovi.
sahnute ale nic s tym nemozem robit.len uvadzat tie sprostosti potom doma na pravu mieru. 😠
no ani ja toho vela nemám....možno ešte čerstvo po rozvode tie urážky od dcerky ked prišla od otca že ja som na vine že sme sa rozviedli,že ma neznáša a pod. toto jej stihli do 4ročnej hlavy behom vikenda vtlcť.........a tiež ked nemal n nu čas a priniesol ju skor ako mal,tak koli mne vraj som stále volala by už prišli a že sa hnevám....a to mali oni s farjerkou niekam namiernee.
ja mam takyto zazitok dajna 😖 moj ex byva od nas 100km a ked mal syn asi 6 rokov a vecer u neho plakal v posteli,ze mu je smutno za mnou,tak mu povedal,ze tam mu ide rychlik a nech sa paci nech ide za mamou.dovidenia.
syn tam potom rok odmietal ist.
nooooooooo nádhera........to je hne videiť aký ma otecko vzťah k dieťati.........v živote by som také dačo netrepla.
dajna moj ex je presvedceny,ze "decko" predsa nema co rozhodovat o tom,kde bude cez vikend.ked po tomto zazitku k nemu nechcel nejaku dobu chodit,ja som povedala,ze mal na to mysliet vtedy,ked mu to povedal.
a som toho nazoru,ze keby bol medzi nimi taky vztah,ze tam chce syn byt aj cele prazdniny,nech je.lenze on po troch dnoch vzdy dofrci domov.a to sa vzdy na odchode spyta,kedy sa ma vratit.a moja odpoved je kedy chces.ale ked niekam nechce ist,tak ho k tomu predsa nebudem nutit.je to jeho volny cas ten vikend.takze reakcia typu Decko predsa nebude robit cez vikendy co chce ono!od toho su tu rodicia a by mu prikazali kde bude!
ja na rozsudok kaslem.tak ako aj on.ked dieta chce a maju s otcom pekny priatelsky vztah nech ide kludne aj na cele prazdniny aj kazdy vikend.ved aj ja si zaroven trosku oddychnem.ale ked sa brani asi niekde bude chyba.a nutit ho nasilu nebudem.ved je to clovek nie balik.
najhorsie je,ze jednoduchsie ako pozriet do zrkadla a spytat sa seba kde som spravil chybu?je obvinit matku,ze manipuluje dieta proti otcovi.co by som z toho mala??
to bolo aj u mna....ked si malu zobral a po 100m sa s nou vrátil lebo za mnou plakala tak ja som bola zlá,lebo j som jej všeličo nahovorila o nom,huckám ju proti nemu.....pritom v živote som jej nepovedala ani dovod prečo sme sa rozviedli,že bol pijan a psycho. načo jej kaziť mienku o otcovi? vždy som len dobre o nom hovrila a nakoniec som špina ktorá manipuluje dieťa.
dajna11 ked si sa o nu starala jasne že jej bolo smutno aj moja za mnou plakala ale riadne intrigy robila moja exsvokra už som chcela isť na socialku čo dokazala malemu decku za hluposti rozpravať aj ked jej ex vynadal dlho trvalo kým zavrela hubu a pregrgla že som sa s jej synom rozviedla dokonca po čase ako byval u nej tak povedala že ano Marika mala pravdu 😉 /o nom /
babuse, vy uz mate aspon vacsie deti. moj patko dostal najkrajsi darcek k prvym narodeninam. manzel podal ziadost o rozvod!!! byva v prahe, od nas 650km....takze ak za malym pride na narodeniny a vianoce.....tak myslim ze cakam privela. aj s vyzivym bude problem. a vobec si neviem predstavit, ze sa raz patrik opyta preco nema ocka. co mu poviem? ze ocko zomrel? ze ocko nas nema rad??
borocka ☹ asi je to moc čerstve možno to dopadne inak na fotkach mal zo syna viditelnu radosť ale oni vedia ty chlapi prekvapiť
no vieš možno je aj lepšie že je ešte maličký........nebude mať tolko otázok prečo a pod. niečo mu povieš,že ocka mal aj má ale býva daleko a nemal na vás čas a pod.....niečo jemne ale nie že ho nemá rád,ja som vinu dala tomu že my dvaja sme sa nemali radi a hádali sme sa tak sme radšej šli každý svojou cestou. vieš ono je horšie vysvetlovať decku ktoré si už čo to pomätá,že prečo sme sa odstahovali z domu,prečo sme ho predali a prečo tam bývju iný ludia.........
a ešte jedna perla keď som mu povedala že jeho rodičia nevideli syna už rok a pol a dcéru vyše roka a bývajú od nás 4 km tak mi povedal rozhorčene :
"Oni že sa nezaujímaju ? Oni ? veď každé vianoce nosia do ich školy stromček 😀"
boročka a prečo podal žiadosť o rozvod ?
no tak čo sa sťažuješ?ked nosia stromček?.................ostávaju mi otovrene ústa
veď práve a na Vianoce, teda raz za rok 😀

neznáme číslo - zdvihnem - 10 hod -manželka môjho exmanžela, že čo si to dovoľujem pchať im "cudzie " decko, že nestačí že ešte aj ja žijem z toho výživného a doslovne ich zdieram ale ešte aj syna huckám aby im narušil domácnosť. Oni majú svoj život a ja sa mám starať o to aby som mala svoj život a nie na nich parazitovať a vysiela´t " svoje " deti k nim.
Nuž čo dodať ? zrejme som Panenka Mária a počala som z ducha svätého 😉
Ale istotu mám jednu , že syn tak lahko neodíde 🙂