Chce bývať u otca aby nemusel poslúchať
Tak a prišlo to. V snahe usmernit svojho synátora aby si upratal deckú a začal sa pripravovať do školy sa strhla medzi nami mela ☹ . A z jeho strany padli slová - aj tak budem bývať u otca, tam je lepšie, nikto ma nebuzeruje a ty stále niečo chceš. Syn má 10 rokov a to že stále niečo po ňom chcem je aby si po sebe upratal, načas chodil domov a učil sa.
Ostalo medzi nami ticho. Mohla som mu vykričať že to asi ťažko, že za pol roka ich mal 7 hod, že totálne na nich kašle, že ho hneď teraz zbalím a môže ísť ale som si zahryzla do jazyka a bez slova odišla z izby. Slzy sa mi tlačia do očí a pociťujem totálnu nespravodlivosť. Tak a teraz čo ?
ada - on jej nepribali ani tu krabicu nutrilonu.. da jej z neho 4x a potom to vyhodi... nahodou by mi usetril nejake peniaze, alebo nedaj boze by som si ho asi ja robila na veceru....alebo, ktovie, ci jej ho aj kupuje... hm
ved to,ktovie čo jej aj kupuje.....možno lacnejšiu variantu

noooo.....to aj ked si moja doniesie od ex nejaké keksíky...a povie jej že to je iba jej,iba JEJ!!!!!! no krása,ako dbá o moju líniu 😒