Darček pre novú triednu učiteľku na začiatku školského roka
Syn ide do 5.roc.a bude mat teda novu tr.ucitelku. nepozname ju. Co jej dat na zac. Sk.roka? Dakujeme.
@anonym_e9226a ako nehnevaj sa ale riadne si náročná pozrela som kde predávajú napríklad tu dolomity v normálnom obchode ju človek nenájde a to mám objednávať pre pani učiteľku čokoládu za 10€ minimálne plus poštovné lebo ona nevie čo od dobroty ? Či mám radšej zhanat švajčiarske čokolády . To si ako deťom vysvetlila by ma zaujímalo že nechceš lacné 🤦
@anonym_ebd1a5 prečo to chceš podporovať a zháňať? svojim deťom takú čokoládu kupuješ? Nechápem tento slovenský šport vlastnej rodine odtrhat od huby aby sa zavdacilo dakomu kto má viac než dosť (doktori) a tým čo to ofrflu (učitelia). Potom sa nedivme že tu máme bananistan balkánskeho typu.
@anonym_e9226a bežná slovenska rodina si takú čokoládu nekúpi pre seba, takisto ako nekupuju kvalitny koňak alebo víno. Prečo by ju mali kupovať rozmaznanej (p) uči.
@anonym_6fa40b 15 euro stoji 2x velka cola a popcorn v kine. 15 euro nieje vela na uctenie si niekoho, kto da vasim detom vedomosti a svoj cas.
@anonym_ebd1a5 prečo to chceš podporovať a zháňať? svojim deťom takú čokoládu kupuješ? Nechápem tento slovenský šport vlastnej rodine odtrhat od huby aby sa zavdacilo dakomu kto má viac než dosť (doktori) a tým čo to ofrflu (učitelia). Potom sa nedivme že tu máme bananistan balkánskeho typu.
@anonym_6fa40b ja by som jej isto takú čoko nekúpila a ešte stým jej vyjadrením že ona lacné nechce . To radšej svojim deťom niečo za tie prachy kúpim a nie jednej nevdacnej ucitelke. A potom sa čudujeme že sa tu wellness kupuje učiteľkám ,zlato a kadečo drahé .
Ja dávam vždy na konci školského roka,nemám prečo dávať niečo na začiatku
Na začiatku školského roka som dala kvet len prváčke 1 stupňa
@anonym_autor baby mozno odveci ale robili ste to aj vy? ja ako husakove diet a si este pamatam ze ked som mala narodeniny alebo meniny tak som nosila lizanky alebo male cokoladky detom a sudruzke ucitelke bonbonieru alebo kavu. 😀 A ta sudruzka ucitelka si to vzdy zobrala, aj to vrecko so sladkostami a pomedzi to ako rozdavala povedala "Anicka doniesla na narodeniny" a to bolo vsetko. Mne to vtedy prislo normalne, ved to aj ostatni robili.
@anonym_autor baby mozno odveci ale robili ste to aj vy? ja ako husakove diet a si este pamatam ze ked som mala narodeniny alebo meniny tak som nosila lizanky alebo male cokoladky detom a sudruzke ucitelke bonbonieru alebo kavu. 😀 A ta sudruzka ucitelka si to vzdy zobrala, aj to vrecko so sladkostami a pomedzi to ako rozdavala povedala "Anicka doniesla na narodeniny" a to bolo vsetko. Mne to vtedy prislo normalne, ved to aj ostatni robili.
@anonym_44198a Ale veď to sa bežne robí aj dnes. Teda moja dcéra nosí do školy a rozdá spolužiakom. Väčšinou dá nejakú drobnosť (čokoládu alebo Tofiffee) aj učiteľom, s ktorými má v ten deň hodinu.
@anonym_e9226a nie si učiteľka, len tu provokujes.
@aurelia2000 tiež si myslím, že je to iba niekto s veľkou nenávisťou voči učiteľom a snahou ešte viac pošpiniť ich meno ako je pošpinené.
@anonym_autor ja som kúpila v actione taký ako keby peračník a v ňom je zápisník, zvýrazňovače, perá. Stálo to pár šušňov a príde mi to také "milé" pre učiteľa na začiatok roka a využiteľné.
Ja dostavam prevazne sladkosti a cokolady, a vzdy detom vravim ze mliecnu take lacne z obchodu nelubim a vzdy mi prinesu hlavne take. Mam odpor voci milke, tu uz ani do zakuskov nedavam. Horsia je uz iba studentska.
@anonym_e9226a trošku skromnosti by sa ti zislo. Iní ľudia za svoju vykonanú prácu nedostanú žiadnu čokoládu.
Na zaciatku skolskeho roka sme v zivote nic nedarovavali. Ked uz tak, tak na konci roka
@anonym_ebd1a5 no proste lacne to su zbytocne vyhodene peniaze. Radsej priplatit trochu a je to kvalitne a viac potesi, Nez vyhodit cokoladu do kosa.
@anonym_e9226a do kosa? Obdaruj predavačky, poštárku, sketiara, ti sa určite obyčajnej "lacnej" milke potešia.
@anonym_ebd1a5 a take take najkvalitenejsie niesu zasa tak drahe, okolo 15 az 20 euro sa daju zhnat skoro vsade.
@anonym_e9226a nie sú až tak drahé 15-20€? No na to ako strašne málo učitelia zarábate, sa ti 15-20€ zdá málo? No mne teda ani náhodou... Teraz rozmýšľam či môžem dieťa poslať to školy s milkou, tofife, študentskou alebo to učiteľ hodí do kosa, miesto toho aby to podaroval niekomu a urobil kubradost? Veď kľudne to rozdajú deťom keď majú sviatok alebo na triednickych hodinách
@anonym_e9226a trošku skromnosti by sa ti zislo. Iní ľudia za svoju vykonanú prácu nedostanú žiadnu čokoládu.
@anonym_d22ac5
🙏 nereagujte na ňu, nie je to učiteľka, len chce vyprovokovať nenávistné komentáre na učiteľov.
ked tu citam vyjadrenia niektorych uciteliek, tak asi najvhodnejsie je vziat nic
@anonym_44198a jasne aj teraz to je. Ale u nás deti rozdávajú a dajú aj pani ucitelke
Na zaciatok roka nic, ani novej ucitelke nic. V takomto vztahu sa mi akykolvek dar hodi naozaj jedine a len v zmysle podakovania - cize na konci skolskeho roka za celorocnu pracu s mojim dietatom. Ale ak mam byt uprimna, taka ucitelka, ktora si naozaj zasluzi dar a podakovanie, lebo je to PANI ucitelka, tak taka sa len tak nevidi, je ich malicko, takych, ktore to vedia a ktore to aj bavi.
@anonym_44198a jasne aj teraz to je. Ale u nás deti rozdávajú a dajú aj pani ucitelke
@tanyan
@parvinka0001 ako jasne ze aj moje deti nosili cukriky alebo lizanky, a ponukli aj ucitelku. Ale ja si pamatam ze ja som celu bonbonieru alebo kavu odovzdala ucitelke. Tak ma zaujima ze ci si to niekto pamata ze to ako dieta robil a ci aj dnes sa dava nieco EXTRA ucitelke ked ma dieta narodeniny alebo meniny. Nieco co si ona zoberie len sama pre seba. Pritom ani sa dietatu negratulovalo, len som prisla dala ucitelke bonbonieru a sacok so sladkostami a ze tu som doniesla lebo mam narodeniny. A ona bonbonieru suchla dala nabok a sladkosti rozdala. Vtedy ako dieta som to neriesila ale teraz mi to pride divne.

@anonym_ebd1a5 no proste lacne to su zbytocne vyhodene peniaze. Radsej priplatit trochu a je to kvalitne a viac potesi, Nez vyhodit cokoladu do kosa.
@anonym_e9226a bežná slovenska rodina si takú čokoládu nekúpi pre seba, takisto ako nekupuju kvalitny koňak alebo víno. Prečo by ju mali kupovať rozmaznanej (p) uči.