icon

Dávate kvet pani učiteľke prvákov?

31. aug 2026

Ahojte ženy, viem že je to individualne , ale zajtra sa dava kvet pani učiteľke? Mam prváka a úprimne neviem vôbec 😀dakujem za odpovede

nika_nika4495
31. aug 2026

@anonym_autor ja mám síce druhaka ale nedávala som dávam len na konci roka

anonym_6ca68e
31. aug 2026

Nie omg. Uz asi piata diskusia tu otvorena o tom istom

autor
31. aug 2026
@nika_nika4495

@anonym_autor ja mám síce druhaka ale nedávala som dávam len na konci roka

@nika_nika4495 toto neviem či sa dava či nie, na konci dam ale toto som nevedela , pripadne ak je tu nejaká pani učiteľka ,nech napiše či dostava 😄

autor
31. aug 2026
@anonym_6ca68e

Nie omg. Uz asi piata diskusia tu otvorena o tom istom

@anonym_6ca68e prepač nechodim sem ,som tu asi po 3 tyždnoch

bronkax
31. aug 2026

Podľa mňa sa to patrí aspoň ten kvietok prváčikom 😀

autor
31. aug 2026
@bronkax

Podľa mňa sa to patrí aspoň ten kvietok prváčikom 😀

@bronkax tak nebude za divneho keď prinesie ,lebo ja som s tym.kvetom rátala len som nevedela

anonym_6be80e
31. aug 2026
@anonym_autor

@nika_nika4495 toto neviem či sa dava či nie, na konci dam ale toto som nevedela , pripadne ak je tu nejaká pani učiteľka ,nech napiše či dostava 😄

neverim vlastnym očiam. "... učiteľka ,nech napiše či dostava "
asi si nesvojprávna ?? tak ked chceš dať kvietok, daj, ked nie, tak nie. Moj syn od 1. triedy vždy niesol kvietok, teraz je 8-mak a už nechce , tak nedá.

Ja som učiteľka a teda nepotrebujem nič dostať, aby mi potom niekto rozpisoval, že presne vie akí su učitelia, a nič nerobia atreba im kavu nosiť. NIE NETREBA
@anonym_autor

bronkax
31. aug 2026
@anonym_autor

@bronkax tak nebude za divneho keď prinesie ,lebo ja som s tym.kvetom rátala len som nevedela

@anonym_autor nie nie aj my berieme poprípade kukni fotky na stránke vašej školy uvidíš či deti nosia

anonym_dd155b
31. aug 2026

prváčik kľudne kvietok, alebo čokoládu . Prváci nosia malé darčeky pre pani učiteľky. Ale ak nezoženieš tak sa nič nedeje.

anonym_99fb21
31. aug 2026

Uz ja som pred 34 rokmi ako prvacka niesla kvietok do skoly ako prvacka. Dodnes si to pamatam. Ta ucitelka pripravila celu triedu, pre deticky dala na stol urcite nejake prekvapenie. Za mna sa to hodi dat jej kvietok, alebo co len chces.

autor
31. aug 2026
@anonym_6be80e

neverim vlastnym očiam. "... učiteľka ,nech napiše či dostava "
asi si nesvojprávna ?? tak ked chceš dať kvietok, daj, ked nie, tak nie. Moj syn od 1. triedy vždy niesol kvietok, teraz je 8-mak a už nechce , tak nedá.

Ja som učiteľka a teda nepotrebujem nič dostať, aby mi potom niekto rozpisoval, že presne vie akí su učitelia, a nič nerobia atreba im kavu nosiť. NIE NETREBA
@anonym_autor

@anonym_6be80e och takto som to vobec nemyslela preboha ...
Ja som len zmatená, lebo čo mi vravia ,švagriná tak vraj sa nedava ani na deň učiteľov už..

autor
31. aug 2026
@anonym_99fb21

Uz ja som pred 34 rokmi ako prvacka niesla kvietok do skoly ako prvacka. Dodnes si to pamatam. Ta ucitelka pripravila celu triedu, pre deticky dala na stol urcite nejake prekvapenie. Za mna sa to hodi dat jej kvietok, alebo co len chces.

@anonym_99fb21 dáme ,uz som sa rozhodla , naozaj som nevedela , ja som to tiež nosila 🙂

lucylaw
31. aug 2026

Môj bude teraz šiestak a berieme kvety vždy aj v 1.školský deň aj v posledný..Čo robia iní ma nezaujíma,my proste berieme 🙂

anonym_9f2668
31. aug 2026

Ja som to mala tak, že prvák nesie kvet. Žila som v tom celé prázdniny 🤣 dnes som to spomenula pred kamarátkou, že ideme kúpiť a ona a že a načo, my nedávame. Pýtala som sa druhej a že minuly rok tiež neniesla. Fotky zo školy som pozerala a doniesli dve deti. Tak, že teda nedonesieme ani my. Ale potom som sa ešte pýtala dieťaťa, či teda chce alebo nie a že áno chce (stále mi to nedalo). V kvetinárstve kamarátka, že tiež myslela, že nedá, ale že teda, keď dávame my, tak tiež donesú. Dáme jednoduchú ružu, myslím, že tým nepokazíme nič.

autor
31. aug 2026
@anonym_9f2668

Ja som to mala tak, že prvák nesie kvet. Žila som v tom celé prázdniny 🤣 dnes som to spomenula pred kamarátkou, že ideme kúpiť a ona a že a načo, my nedávame. Pýtala som sa druhej a že minuly rok tiež neniesla. Fotky zo školy som pozerala a doniesli dve deti. Tak, že teda nedonesieme ani my. Ale potom som sa ešte pýtala dieťaťa, či teda chce alebo nie a že áno chce (stále mi to nedalo). V kvetinárstve kamarátka, že tiež myslela, že nedá, ale že teda, keď dávame my, tak tiež donesú. Dáme jednoduchú ružu, myslím, že tým nepokazíme nič.

@anonym_9f2668 ano ružu chcem dat tiež

anonym_e6f6c5
31. aug 2026

@anonym_autor Dcéra nosila ružičku aj v škôlke na začiatku a na konci roka, keď bola prváčka, niesla jednu pre p. učiteľku a jednu pre p. vychovávateľku.
Teraz ide do šiestej triedy a išla sama podľa svojho výberu kúpiť čoko dezert pre triednu.
Je to na Tebe, kto chce, prinesie nejakú maličkosť, kto nie, neprinesie nič.

kavasmliekom
31. aug 2026

@anonym_autor keď chceš, dajte, keď nie, nič sa nestane. My od prvého ročníka až po posledný rok na strednej sme dávali a nikoho sa nepýtali na názor.

anonym_2eae98
31. aug 2026

syn, ked bol prvak, tak ako jediny nemal nic pre ucitelku 😂

beata_k
31. aug 2026
@anonym_2eae98

syn, ked bol prvak, tak ako jediny nemal nic pre ucitelku 😂

@anonym_2eae98 Chudak. Isto sa citil blbo 🫤

anonym_eeefe9
31. aug 2026

Dcéra je už vyšší ročník a vždy na začiatku školského roka niesli deti buď asi čokoládu ( také malé darčekové tašky) alebo kvety. To ráno vidíš ako rodič. Čiže ano nosí sa. A to sme mesto.

2691
31. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_99fb21 dáme ,uz som sa rozhodla , naozaj som nevedela , ja som to tiež nosila 🙂

@anonym_autor jasné,že sa nosia, v TESCO je už vypredané

katulienocka999
31. aug 2026

@anonym_autor u nás deti nesú po ozdobenom karafiate 🙂 povodne som chcela iný kvietok ale veľmi krásne boli tak som zvolila tento druh 🙂

ariannazara
Včera o 05:30

Jasne, dala som mu 1 ruzu ide prvykrat do skoly, a je mi jedno kto si co mysli.

anonym_2eae98
Včera o 05:49
@beata_k

@anonym_2eae98 Chudak. Isto sa citil blbo 🫤

@beata_k chudak si ty, ak si myslis, ze male dieta v prvy skolsky den sleduje, kto co ma alebo nema pre ucitelku, to je akurat tak pohlad dospeleho, ja som si to vsimla, on vobec, a je mi to srdecne jedno, tieto vlezle zvyky su trapne

euka210
Včera o 13:34

@anonym_autor ano. Aj piatak aj siedmak dal. Deviatak nie.

autor
Včera o 15:53

Dali sme aj my, okrem dvoch dali všetci , ale to je jedno,to len co som si všimla, myslìm že pani uciteľky to vobec neevidovali a neriešili

bronkax
Včera o 15:57
@anonym_autor

Dali sme aj my, okrem dvoch dali všetci , ale to je jedno,to len co som si všimla, myslìm že pani uciteľky to vobec neevidovali a neriešili

@anonym_autor samozrejme že to neriešia 😀 kto nechce neprinesie každý to vníma inak.

bronkax
Včera o 15:59
@anonym_2eae98

@beata_k chudak si ty, ak si myslis, ze male dieta v prvy skolsky den sleduje, kto co ma alebo nema pre ucitelku, to je akurat tak pohlad dospeleho, ja som si to vsimla, on vobec, a je mi to srdecne jedno, tieto vlezle zvyky su trapne

@anonym_2eae98 to niesu trápne zvyky proste sa to patrí deti sa zoznámia s učiteľkou a čaká ich dlhý školský rok a plno práce 🤷🏻‍♀️