Domáca úloha z matematiky - počet čísiel nad desať
Prosím vás máme domácu úlohu z matiky. Sú tam napr. čísla že 12 16 11 19 13 18 10 17 15 14 a pod nimi sú prázdne rámčeky. Zadanie znie: Koľko je nad 10? Vie mi niekto poradiť? Ďakujem
@markusrasford nie,pod cislom je prazdny ramcek a ty mas don napisat kolko je nad 10...cize pod 12 je 2 lebo tolko nad 10.... Aspon syn to tak mal a bolo to dobre...
@petulda333 presne tak sme to chceli napísať s ceruzkou, len som si myslela, že to bude hlúposť....😀 Ďakujem krásne. Pekný večer
Strasne pisu tie zadania😀 ja by som dala vsade ✅, lebo vsak vsetky cisla su nad 10🤣
@hederamonstera veru to ma prve napadlo..okrem cisla 10 su vsetky nad 10 (teda vyssie ako 10) 😅 niekedy sa aj ja potrapim nad domacimi ulohami ,,hlavne matika
Naozaj hrozná formulácia. Ak by autor napísal "o koľko sú tieto čísla väčšie od 10", bolo by všetko jasné.
@ivka225 nie je to hrozna formulacia. Keby naposal autor to co pises, nemusi dieta pohnut jedinym mozgovym zavitom... Takto sa musi zamysliet. Uci ich to logickemu, kritickemu mysleniu a citaniu s porozumenim a to je len dobre. Tie zadania maju presny dovod, preco su pisane takto.
Presne ako @natalka13 pise, treba si precitat s porozumenim a je to jasne. Ja som za tieto zadania vdacna.

Rozdiel...cize 12 je 2 nad 10