icon

Domáce úlohy pre 4. ročník základnej školy

zuzula507
Dnes o 11:42

Ahojte zaujíma ma ako to vaše deti v škole s domácimi úlohami. Či DOMÁCE ÚLOHY pani učiteľka zadáva každý deň do Edupage ak ho maju, alebo si ich žiaci každý deň sami píšu do nejakého slovníka. A ak si to sami napíšu či to pani učiteľka skontroluje či si to zapísali, alebo teda dohliada nato alebo to už nerieši. Ďakujem

anonym_ee255b
Dnes o 11:43

v 4r. p. uč. už nepozerala či si deti zapísali úlohy.

ivik4
Dnes o 11:52

Zapisane su aj aj . A nie nekontroluje ci si ich zapisali

doriiis
Dnes o 12:19

V 4 ročníku už nekontrolujem ani ja, či má zapísané, spravené. Dcéra sa doma ani neučí. Všetko si stíha spraviť v skole

biba_18
Dnes o 12:20

máš problém s tým že dieťa si nezapisuje DU?

viestta
Dnes o 12:26

stvrtaci si uz maju DU zapisovat, sami uitelka ich nemusi kontrolovat. Nam chodili aj na edupage ale to len pre chybajucich aj s uiom ktore sa preberalo na hodine, ale nespoliehali sme sa na to, ze pridu, musel si zapisat. Ked nezapisal tak to bola jeho chyba. Par krat zabudol, nestihol, vykaslal sa na to a dostal poznamku, naucil sa

zuzula507
autor
Dnes o 12:41
@biba_18

máš problém s tým že dieťa si nezapisuje DU?

@biba_18 robím si prieskum ako to majú netvrdím, že je zle aby si to zapisovali sami..

biba_18
Dnes o 12:52

@zuzula507 ja sa pýtam či s tým máš ty problém. že napr. si dieťa nerobí DU a dostáva za to zlé známky alebo čo... máš nejaký problém s tým a chceš ho riešiť?

curlyjanka
Dnes o 13:10

@zuzula507 su take, co pisu pravidelne. su take, co nic nenapisu. ani ucivo nepovolia zobrazit