Hľadám cenovo dostupného doučovateľa matematiky pre dcéru
Ahoj, prosim, neviete mi odporucit niekoho šikovného, s kym mate dobre skusenosti, pre 12 rocnu dceru?Z matematiky ma 4 patorky, prepada aj z biológie, fyziky...ostatne predmety, ako Hv, Vv, Technika, tiez, ale iba kvoli tomu, ze nemaju z coho urobiť znamky, ale to snad vraveli par projektami dobehneme.chorobnost je neunosna, po takmer cely rok, co sa tyka absencii.Dcerka je teraz hospitalizovana, po dlhsej chorobe, stratila suvislosti uz uplne,(ide hlavne o mat, fyz)ma Adhd, je integrovana, tiez trpi úzkostnou depresiou je to narocne, aj ked je doma chora, casto sa s nou uci tazko.
Hladam niekoho online, aj osobne, kto by to s nou dal a ona s nim.Doucovatela uz mala, išlo im to, len bohuzial sme sa museli rozlúčiť, cize chape, rozumie, len hrozne nedobehnute. Potrebujem to dvakrat v týždni po 45min, 60min. Momentalne som Pn, takze si nemozem dovolit drahé doucovanie, ja neviem, 10, 11e na 45min, 60?Dcerka ma aj nador na mozgu, je nezhubny, v sledovani, dufam, ze to rak ostane, tiez sme iba my dve, nechcem sa tu lutovat, nie, zvladame to,.len sme posledne obdobie v patovej situacii a.ja s financiami a Pn a dcera v strese, citi sa hlúpa, a proste vsetko...ak by prepadla, polozilo by ju to...Bola som v skole so specialnou pedagogickou, ktora ju pozna od prvej triedy..Ak by ste o niekom vedeli, prosim napiste.Dakujem.
tazkotintegrovana.intviazaomentalne hospitalizovana, ne
@lenka1583 ako moze mat dieta z Vv 5? Ved to su do poctu hodiny. Ine ako 1 moji nikdy nemali z takych predmetov.
Matiku ZS Ti douci kazdy rozumnejsi clovek...nikto nie je v rodine? Ved to nie je tazke. Ja ti mozem odporucit tak mojho 14r syna a manzela, ktori s matikou nemaju problem.
A inak, ucitelka ju nedouci? Po vyucku vysvetli? Hadam jej ide o dobro dietata, nie aby prepadlo.

@lenka1583 V nemocnici by sa s nou mali ucit. To nie je tak, ze hospitalizovane deti sa neucia. Normalne je na odd ucitelka a so vsetkymi detmi by mala ucivo preberat. Ak je to teraz pre vas narocne, nebolo by lepsie si rocnik zopakovat? Aby bola menej v strese...