icon

Kde nájsť inšpiráciu na desiatu pre školákov?

21. aug 2026

Ahojte ženy, dcéra od septembra nastupuje do školy a priznám sa nie som kreatívny typ človeka. Kde nájdem typy na desiate do školy? Ďakujem za každú radu

anonym_d3278a
21. aug 2026

@anonym_autor chatgpt

autor
21. aug 2026
@anonym_d3278a

@anonym_autor chatgpt

@anonym_d3278a to ma nenapadlo 🙊

anonym_b029bf
21. aug 2026

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/group/5884/
pridaj sa do tejto skupiny

anonym_c7c349
21. aug 2026

Dávam na desiatu to, čo má rád. Vždy má niečo, čo ho zasýti, k tomu ovocie a drobnú sladkosť (väčšinou ovocnú kožu alebo nejakú müsli tyčinku).

anonym_be5b55
21. aug 2026

instagram, google, youtube, tiktok, AI, dokonca aj tu vela uzivateliek ma albumy s desiami...

anonym_e8d736
21. aug 2026
@anonym_be5b55

instagram, google, youtube, tiktok, AI, dokonca aj tu vela uzivateliek ma albumy s desiami...

@anonym_be5b55 Ľuďom riadne zašibáva. Zbohom, zdravý rozum!🙂)

anonym_be5b55
22. aug 2026
@anonym_e8d736

@anonym_be5b55 Ľuďom riadne zašibáva. Zbohom, zdravý rozum!🙂)

@anonym_e8d736 ? napisala som kde sa daju najst inspiracie a z toho ma zasibavat? 😂 To neznamena, ze vsade tam hladam ja som v tom dost kreativna a bavi ma vymyslat rozne zdrave desiste ale ak niekto nevie tam najde toho az az. Ci uz len na jednej platforme zo spomenutych alebo na viacerych este teraz mi napadol aj Pinterest aj tam sa urcite nejake tipy najdu. Nie kazdy chce davat asi svojmu dietatu len pecivo s maslom a sunkou, k tomu mandarinka alebo jablko co nutricne je naozaj velmi nevyvazene.

valria
22. aug 2026
@anonym_be5b55

@anonym_e8d736 ? napisala som kde sa daju najst inspiracie a z toho ma zasibavat? 😂 To neznamena, ze vsade tam hladam ja som v tom dost kreativna a bavi ma vymyslat rozne zdrave desiste ale ak niekto nevie tam najde toho az az. Ci uz len na jednej platforme zo spomenutych alebo na viacerych este teraz mi napadol aj Pinterest aj tam sa urcite nejake tipy najdu. Nie kazdy chce davat asi svojmu dietatu len pecivo s maslom a sunkou, k tomu mandarinka alebo jablko co nutricne je naozaj velmi nevyvazene.

@anonym_be5b55 Nie konkrétne tebe. Áno, ľudia k všetkému dnes potrebujú návody, ešte nech si stiahne appku s výpočtom kalórií a ceny...a potom nech nezabudne fotiť, natáčať, postovať a influencovať, lebo, ako vidím., niektoré sa už bez toho ani vy..ať nebudú vedieť....:(