Koľko doplácate za lyžiarsky kurz pre druhý stupeň?
Ahojte, koľko ste ešte ako rodičia doplácali deťom ZŠ 2. stupeň za lyžiarsky kurz mimo tej štátnej dotácie? Ak nerátame výstroj. Ďakujem
ZŠ 150e plus 20e lyze-Drienica, SŠ-200€ plus 20e lyze-Bachledova
Telgárt 260 eur bez dotácie. Syn je už deviatak, ale mali možnosť ísť teraz, aj vlani bez dotácie.
170+150€dotacia
230 E , Tále
150
200-250 my rodicia, neviem uz presne, minuly rok, BA, isli na Oravu
0 eur, keďže som svoje deti na lyžiarsky neposlala, nebolo to povinné, chvalabohu. Lyžovanie nie je naše rodinné hobby, nepovažujem za nutné v živote vedieť práve lyžovať. Navyše je to veľmi nákladné a ako počúvam, aj životu nebezpečné.
Z nasej skooy boli tento tyzden drienica a doplacali 70 eura za pobyt. Plus vystroj si mohli pozicat priamo tam to bolo 35 alebo 40 eura kamoskina dcera bola. Smw z humenneho takze blizko v tatrach by to bolo drahsie aj cesta aj ubytovanie.
100€ doplatok a 30€ vystroj na tyzden
0 eur, keďže som svoje deti na lyžiarsky neposlala, nebolo to povinné, chvalabohu. Lyžovanie nie je naše rodinné hobby, nepovažujem za nutné v živote vedieť práve lyžovať. Navyše je to veľmi nákladné a ako počúvam, aj životu nebezpečné.
@anonym_a3789d gratulujem k rozhodnutiu usetrit. ja len dodam, ze poznam par ludi, ktori tiez nie su z lyziarskej rodiny a este v dospelosti citia krivdu, ze sa nemohli zucastnit a nenaucili sa lyzovat. nehovoriac o tom ako to vnima to dieta, ze je vyclenene z kolektivu.
@anonym_autor 180€ a to majú len polpenziu + si bude platiť obedy - Roháče 🏔⛷️
@anonym_a3789d gratulujem k rozhodnutiu usetrit. ja len dodam, ze poznam par ludi, ktori tiez nie su z lyziarskej rodiny a este v dospelosti citia krivdu, ze sa nemohli zucastnit a nenaucili sa lyzovat. nehovoriac o tom ako to vnima to dieta, ze je vyclenene z kolektivu.
@sofiasuf ...pár (ktovie prečo) ukrivdených ľudí nie je reprezentatívna vzorka a o outsiderstve medzi teenegarmi nerozhoduje nejakých 5 dní na kopci;).
150 eur pobytovy na Krahuliach s ubytkom hned pod svahom
@sofiasuf tam sme boli aj my ešte zo strednej školy

150 eur pobytovy na Krahuliach s ubytkom hned pod svahom