icon

Komunistická škola

iateurm0mlastnight
10. máj 2022

ahojte, potrebujem poradit. chodim na zakladnu skolu, ktora nesmierne propaguje komunizmus aj v case vojny na Ukrajine. mam pocit, ze niekedy to zachadza to extremov, napr. ak niekto otvorene nesuhlasi s komunistickou propagandou nasich ucitelov, je dost vidno, ako si na toho studenta zasadnu, len preto, ze ma iny nazor. takychto situacii sa v nasej skole stalo velmi vela, ale myslim si ze nema cenu to tu vsetko rozpisovat.
alebo castokrat vidim, ako spominani ucitelia nosia do skoly tricka so symbolom komunizmu, teda kosak a kladivo. k interieru skoly sa radsej nejdem vyjadrovat.

raz bola u nas inspekcia asi na tyzden, ale vsetko sa podarilo "skryt pod koberec", aj ucitelia sa spravali inak, boli mili, zhovievavi, ku kazdemu sa spravali s respektom... na jeden tyzden. potom sa vsetko vratilo do starych kolaji. a podat staznost riaditelke nejde, kedze je rodina s niektorymi ucitelmi, takze ich kryje.

moja otazka je: co by ste vy spravili na mojom mieste? nechali to tak alebo zasli dalej?

melanta
•
10. máj 2022

Čo by som spravila na tvojom mieste? Prestala brať ten matroš, ktorý berieš.

beata_k
•
10. máj 2022

@iateurm0mlastnight Ty vies co je komunizmus vobec?

sisa_s
•
10. máj 2022

V dnesnej dobe, ked pubertaci natacaju kazdy prd v triede, by si urcite ucitel obliekol tricko s kosakom a kladivom 🙄

deti95060810
•
10. máj 2022

by ma zaujímalo v ktorom meste je tá komunistická škola... 30 rokov po ....😀

katym77
•
10. máj 2022

aj mna zaujíma kde je to?

vroni
•
10. máj 2022

@deti95060810, 30 rokov po čom? Komunizmus tu nikdy nebol.
@iateurm0mlastnight, vymysli si hodnovernejsiu tému, táto je ocividna blbosť.

bennn
•
14. máj 2022

určite sa k tomuto potrebuješ radiť na mordom koníkovi... preboha... keby take niečo bolo, deti to vykecajú a rodičia to riešia, škola má problém, dojde aj kontrola, možno aj polícia. Učitela bude musieť riaditelka vyhodiť a ti dalši si budu musieť davať pozor na to čo propagujú.

janage
•
15. máj 2022

Tak aj keď sme tu mali komunistickú stranu, ako správne vyššie píšu komunizmus tu nikdy nebol. Bol tu socializmus.
Tak šup do študovať dejepis😉

bluka2
•
15. máj 2022

Tiež si v Číne? 😂

zuzana76
•
8. sep 2022

vsimate si, ako teraz idu temy proti ucitelom? asi maju na MK vzdy nejaky tematicky tyzden 😂

dilino
•
8. sep 2022
sticker