icon

Má vaše dieťa 15.9. voľno?

lili929
Včera o 07:45
ludkka0407
Včera o 07:47

@lili929 zatial edupage mlci, predpokladam, ze ano, ako mali aj 8.maja

elenka.k
Včera o 07:48

zatiaľ nám na EdupPage nič neprišlo

anonym_3d498f
Včera o 07:49

ešte je ticho.
V máji jedna do školy išla, druhá bola doma.

katkaseiner
Včera o 08:04

moji boli v maji v skole, takze tipujem ze aj teraz budu 15.sept. v skole - v praci sme dostali extra den volna aj ja aj muz (rozny zamestnavatelia)

anonym_b033d1
Včera o 08:05

muž učí a ich škola dáva riaditeľské voľno deťom, učitelia budú mať domácu prácu bez príplatkov

anonym_34a611
Včera o 08:18

TT - doma skoly aj skolky ,v tych co zriadovatelom je mesto

zuzanaete
Včera o 08:21
@anonym_b033d1

muž učí a ich škola dáva riaditeľské voľno deťom, učitelia budú mať domácu prácu bez príplatkov

@anonym_b033d1 Nech sa ohradia. Je uplne jedno, ci robi z domu alebo v skole. Stale robi. Ma narok na priplatok. Alebo nech daju volno aj ucitelom.

anonym_b033d1
Včera o 08:39
@zuzanaete

@anonym_b033d1 Nech sa ohradia. Je uplne jedno, ci robi z domu alebo v skole. Stale robi. Ma narok na priplatok. Alebo nech daju volno aj ucitelom.

@zuzanaete nemáš pravdu, pri homeoffice nie je nárok na príplatky, tak hovorí zákon

anonym_b1d207
Včera o 08:40

u nás sa učí

zuzacka16
Včera o 08:43

naši teraz idú, v máji mali riaditeľské voľno..ale zas že po vianočných prázdninách (nástup do školy je v piatok), tak vtedy budú mať riaditeľské voľno, takže dali to takto no..

anonym_60a0aa
Včera o 08:54

@lili929 dufam ze nie 😆 zatial nedali vediet

anonym_3d498f
Včera o 09:42
@zuzacka16

naši teraz idú, v máji mali riaditeľské voľno..ale zas že po vianočných prázdninách (nástup do školy je v piatok), tak vtedy budú mať riaditeľské voľno, takže dali to takto no..

@zuzacka16 po vianočných prázd. sa začína v piatok? sš školy čo majú internatistov presunú vyučovanie na pondelok.

lienka175
Včera o 09:57

učím na strednej škole, budú mať žiaci riaditeľské voľno

lucik194
Včera o 10:10

uz v auguste sme vedeli , ze maju v skole volno 15.9

anonym_065f61
Včera o 10:16
@zuzanaete

@zuzanaete
mne by to nevadilo, robit za normalnu mzdu. My mame nariadenu dovolenku, ktorej mam zalostne malo....

anonym_976e12
Včera o 10:22
@anonym_b033d1

@zuzanaete nemáš pravdu, pri homeoffice nie je nárok na príplatky, tak hovorí zákon

@anonym_b033d1 co za hlupost hovoris. my robime skoro vsetci HO a kedze by nam museli dat priplatok tak 15.9 nerobime. Daj ten zakon ktory tak hovori.

anonym_b033d1
Včera o 10:30

Zákonník práce, par. 52, odsek 7 d)
Ak si pri domáckej práci alebo telepráci zamestnanec sám rozvrhuje pracovný čas, jeho pracovný pomer sa spravuje týmto zákonom s týmito odchýlkami:
d) zamestnancovi nepatrí mzda za prácu nadčas, mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok, mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu, mzdové zvýhodnenie za prácu v nedeľu, mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu a mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce, ak sa zamestnanec so zamestnávateľom nedohodne inak.

martinka13
Včera o 10:44

Branne

huxy
Včera o 10:54

Máme na edupage uvedené, že bude riaditeľské voľno udelené

zuzanaete
Včera o 11:07
@anonym_b033d1

@anonym_b033d1 Narok na priplatok nie je, ak ide trvaly HO, ked si sama urcujes, kedy robis. Pri obcasnom HO narok na priplatky je. To by korporaty nenechavali doma ludi, lebo vacsina ma hybridny model a len by povedali ludom, nech v ten den robia z domu.

zuzacka16
Včera o 12:30
@anonym_3d498f

@zuzacka16 po vianočných prázd. sa začína v piatok? sš školy čo majú internatistov presunú vyučovanie na pondelok.

@anonym_3d498f áno, má sa začínať v piatok, t.j. 8.1. tak mi hovorila družinárka, že preto im nedali teraz 15teho voľno, ale dajú im toho 8.1.

macik9999
Včera o 13:14

@lili929 ano ,pred chvilou piplo ,ze riaditelske volno

anonym_068dd8
Včera o 14:05

ZŠ škola, SŠ voĺno, druhá SŠ ešte nevie, asi škola

anonym_7d3a3a
Včera o 15:59

My učíme, syn ešte neviem.

anonym_11bde9
Včera o 16:20
@anonym_34a611

TT - doma skoly aj skolky ,v tych co zriadovatelom je mesto

@anonym_34a611 Ja som z TT, pracujem na strednej škole a syn chodí na základnú, druhý na strednú, ale zatiaľ ešte ani jedna škola nedala vedieť o voľne.

euka210
Včera o 16:35

@lili929 neviem

anesim
Autor odpoveď zmazal
zuzanaete
Včera o 21:42
@anonym_b033d1

Zákonník práce, par. 52, odsek 7 d)
Ak si pri domáckej práci alebo telepráci zamestnanec sám rozvrhuje pracovný čas, jeho pracovný pomer sa spravuje týmto zákonom s týmito odchýlkami:
d) zamestnancovi nepatrí mzda za prácu nadčas, mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok, mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu, mzdové zvýhodnenie za prácu v nedeľu, mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu a mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce, ak sa zamestnanec so zamestnávateľom nedohodne inak.

@anonym_b033d1 Toto je, ak si sam clovek urcuje, kedy bude robit. To znamena, ze sa moze tozhodnut robit v nedelu a dat si volno v piatok. Preto tam nie je priplatok, lebo v 15.9. nemusi pracovat. Ak ma niekto pracu pon-pia s obcasnym HO, tak narok na priplatok ma. Proste ak ti pracovnu dobu urcuje zamestnavatel, tak narok na priplatok je.

vargovaalzbeta
Dnes o 11:27

Áno
Majú voľno