icon

Mám problémy s 12 ročným synom

erikanezbedna
4. nov 2015

dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, ak mas rozum urobis co som ti poradila. Vymknes ho. Ma ta tak na haku, ja by som mu nedala jest, vyhodila by som ho na ulicu.

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@lubkavargova1 no ano v dedine sa vie vela o sebe ale uz vecer nie lebo sa neda po domoch behat ci tam neni moj syn hmmm v posteli?ze bi aj to sa vedelo?

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 jeho netreba vihidit vcera som tak len povedala v noci ze ho budem vyhodit ...a hned sa aj vybral zase prec ...a moj muz siel hned za nim lebo sa zobudil na moj krik ...

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, ked si vedela, ze utecie, preco si nezamkla a nevzala kluc. Hadam by tak rychlo cez okno nevyskocil aby si ho nechytila. Ty si vazne taka obmedzena????

lubkavargova1
6. nov 2015

@erikanezbedna zeno bozska ty kde zijes???? Ja zijem v meste a tu sa vie kto sa s kym vlaci a kto koho podvadza...ta mi nehovor ze na deidne sa nevie take 😀
Inak toto dobry napad, pekne synatora odstavit od privodu peniazkov.
katka1981 to by som praktizovala jemnejsie, Bo este na nich zavolaju socialku a kvoly zasranemu budu mat pruser rodicia...pardon za slovnik, ale na toho fagana asi plati len taky nazov 😅

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, co si za matku ze nevies s kym sa stretava tvoj syn? Si normalna? Nema 17 ani 20, ale ma 12 rokov.

katka1981
6. nov 2015

@lubkavargova1, ja by som ho vymkla a policajtov zavolala ze neviem kde je. A socialka to mala riesit uz davno. Lebo hento nedopadne dobre.

nikawero12
6. nov 2015

@jatulka ale ona /alebo on / to robí naschvál. Minule táto istá ťapša založila tému, v ktorej tiež tvrdila že je Maďarka, do profilu si dala bydlisko Ružiná a pritom je to čisto slovenská dedina, kde nežije ani jeden Maďar 😀. Možno že nabudúce si do profilu dá rovno Žilinu, alebo bude tvrdiť, že je maďarská sestra M. Kotlebu 😀 😀 😀 ....už teraz sa teším, čo si nabudúce vymyslí, ak nie, tak ma sklame, lebo sa nebudem mať na MK na čom baviť 😀

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 od nervoziti som aj zabudla hned zatvorit dvere ...jaaaj aka som len nemotorna viem to ...

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@lubkavargova1 nooo u nas sa nevie ze skim sa vlacis a skim podvadzas vsade je inak ver tomu inak ..a ten moj vagan bohuzial este neni doma ani muz este neprisiel uz asi aj po domch beha moj muz

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 viem mas pravdu ze co som len za matku anoooo mas aj pravdu ..ano viem ze nema ako pises ..uz cakam kedy pridu domov

lubkavargova1
6. nov 2015

@erikanezbedna a co priatelia? spoluziaci??? To mi chces povedat ze zijes na dedine a nepoznate priatelov svojho syna? Alebo spoluziakov? Ako nic v zlom, ale podla mna aj ked je synator niekde u niekoho, tak je to uz dlho a tamti rodicia tiez nebudu nadseny ze je nejake cudzie dieta u nich tak dlho..alebo minimalne podozrive...

anatalia77
6. nov 2015

@nikawero12 madarska sestra Kotlebu🙂🙂🙂
Este lepsie toho poslanca SNS,toho zo Ziliny...pana Slotu🙂🙂🙂

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@nikawero12 netreba sa len tak bavit .to neni na srandu no mne neni na srandu hej tebe moze bit aj ta sranda ti to nezazivas a tebe je hej....anooo ...aj to viem ja pochopit nie kazdy sme tak nestastne no aj zase mi prisla teras nedavno zla sprava ale nebudem to tu pisat ..mne len zlle veci sa deju ..tak som sa asi narodila ze mam trpiet .

jatulka
6. nov 2015

@nikawero12 mna by len zaujimalo, ze ako prisla na tie Matiasovce, taka Madarka 😀 keby som tam nebola na zemiakovej brigade, ani neviem, ze taka dedina je 😀 a to som z LM

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@jatulka iba som zadala ze M.a to mi vyslo a tak som na to tukla ..

lubkavargova1
6. nov 2015

aaaale no Kotlebu neurazajte...nahodou je to simpos...aaaaa kam to dotiahol? Nech si vravi kto co chce, neni on az taky hlupak ako ho prezentuju!
Mila Erika, my sa na tebe nezabavame, len nevieme pochopit toto cele. Bud je to jeden zly sen, alebo fakt az take zle a potom navrhujem uz odbornu pomoc, od socialky az po cvokara...lebo toto nedopadne dobre. Mozno si dve deti vychovala v pohode, ale nieco sa muselo stat ze odrazu s nim tak triekaju vsetci certi...a nikto pre nic neuteka od rodicov, lebo mne toto pripada ako utek od rodicov "ze dajte mi pokoj, nechcem mat s vami nic spolocne"...nieco sa u vas deje co si nam nepovedala...

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna. ma tvoj syn mobil?

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@lubkavargova1 aj stim ratam ze nedopadne to dobre viem ale socialka zobere mi dieta ...a to nechcem a ano aj ja mam nejake rozum ano ale na vychovu asi nemam rozum vsak aj na to myslis vsak???..

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 ano ma mobil

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, ked mu volas, zdvihne ta?

cecil36
6. nov 2015

@nikawero12 jaaj to je zas tato 😀 😀 tiez sa mi nezdalo ze by bola jedna matka taka j*****a. Tak uz ani nemusim viac komentovat 🙂

katka1981
6. nov 2015

@nikawero12, ale ved je normalne, ze ked nevie po slovensky, ze sa citi ako Madarka, to jej nemozes brat. Je to krajsi vyraz ako nejaka trefna nadavka. 🙂

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, odpis mi ci vam berie mobil.

nanulka24
6. nov 2015

Prepac nehnevaj sa ale co pozeram spatne tvoje prispevky ved ty si tu pripojena cely den 🙄 to mi chces povedat ze vydata zena nema cely den co robit len vysedavat za compom. Robota, varenie, pranie alebo hocico.....kde mas teraz tvojho akoze syna? Ja by som povedala jesenne prazdniny - niekto sa doma nudi 😠

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 nie nezdvihne lebo mu ukazuje moje cislo bohuzial nieeee a ked pride domov tak aj na to sa rosculujem ze nedviha uz som mu povedala ze telefon je u neho ked potrebujem surne syna a on povedal ze dobre mama ze som nevedel zdvihnut ze pocuval hudbu on sa stale na nieco vyhovori

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, rodic da mobil svojmu decku na to, aby mal decko pod kontrolou a nemusel sa on strachovat. Ak vam nedviha mobil, naco ho ma? Tebe este nenapadlo mu ho zobrat? Neuraz sa prosim ta ale mas skoncenu aspon zakladnu skolu?

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@katka1981 on ma svoj mobil to som mu kupila na narodenini

katka1981
6. nov 2015

@erikanezbedna, kupila si mu ho!!!!! Akoze mu ho nemozes zobrat? Ja zasnem, kolko mas prosim ta rokov, a ake vzdelanie si ukoncila, napis mi prosim.

Toto nevymyslis, to nikto nedokaze vymysliet.

erikanezbedna
autor
6. nov 2015

@nanulka24 ano som pripojena ale nesedim celi den tu ...ked aj nieco robim tak sem odbeham....ja uvarim si uz o 5 rano potom hned upacem ale to vecer robim ze si poupratujem aby som mala menej roboti na den viem si porobit prace domacnosti ja skoro rano uz upratujem varimmmmm .....