Mám problémy s 12 ročným synom
dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...
@gladys_07 si tu nova hmm a este aj otvaras tie ustocka?zujmave ..
@gladys_07 nie si vychovana to veru nie aj ked je moj syn taky len potrebuje pomoc .hmmm ze nevies aj to ze aj ti potrebujes a to velku pomoc aj ti si chora na 11000000000000% veru na tolko si chora zenska neskusena nic nevies o zivote nic krasavica
@gladys_07 a to D.D hm si ti a tebe to patri .d...pozri sa lepsie na seba a dobre daj si okuliare a pozrisa dobre na seba ze kto si a ze ci nie si naozaj chora ..dobre ja ti tuto radu davam
@erikanezbedna necitam vsetky prispevky,ale skus s nim travit viac casu al ak by to bolo mozne,tak otec.... nie "kecanim", ked nema zaujem,ale co ides robit ty,tak nech robi s tebou.... napr naje sa,spolu umyte riady (jeden umyva,druhy utiera)....al nejake ine cinnosti,al do obchodu ked ides, vymysliet mu "aktivity", ulohy,aby sa nenudil a nemal cas na blbosti, nemusi to byt len pomoc doma,mozno i nejaky kruzok, sportovy al jazykovka,ci doucovanie.......a pod.... u nas to pomohlo,ked brasko urobil jeden riadny "preslap" na konci ZS a cele prazdniny sa od otca nesmel pohnut (napr isiel nieco vybavit do ba,musel ist tiez s nim sa previest)... no a odvtedy sa dost znormalizoval
@maria117 dakujem za radu a skusim tak ako mi pises este tak som neskusila s mojim syno ..aspon ze ti ze si nejako mi poradila dakujem a to velmi.je to sportovec a dobry vie dobre behat aj fodbal vie dobre hrat ale neviem preco ho nezaujma sport to by bol vynikajuci vymisel na neho aj to skusim snim bavylo ho ked este bol mali hrat na husle...aj som ho dala na skolu ked bol uz prvak ale stalo sa ze skoncil lebo ho prestalo bavit nechcel mi uz tam chodit ..aj to prestal ze co lubil ..aj to.ale moj syn nechce byt snami ani s otcom a nerobime mu nic ani mu neublizujeme nevieme uz na to prist ze co len sa stalo mojmu synovi lalebo ze co sa len deje s mojim synom .a velka chyba je ze sa pokazil lebo v ucenim je profik v tom ho chvalia len to ze aj ucitelom uz odvrava ..neviem skusim tak ako mi pises ze ho budem zaoberat niecim aj stim riadom by nebolo zle skusim to ..dakujem za dobru radu
dmeska som nepustila do skoly mojho syna len preto ze som chcela skusit ci by mal zaujem mi pomoct v domacnosti ..a moj syn nieee nechcel a zbitocne som ho neposlala do skoly ...a zase neni doma ale som bola pozret za nim a sedel vonku pri obchode a pil malinovku a povedala som ze nech pride domov sa najest a ani jest nechce ..jaaaa co len uz mam porobit...proste ho nic nazaujma nic ..kto vie ako len sedi v skole a ze co roby ked ho nic nazaujma neviem ...poradte niekto teras ze co a ako mam zamestnat syna ked je uz doma ..dakujem.som dospela zena a nemam rozuma to veru nie lebo neviem ist na syna ...tak potrebujem od vas niekoho radu co teras momentalne mam urobyt dakuejm
Zbitocne,teras,roby,urobyt, vimysel,,bavylo, fodbal...? Niekto si tu robi srandu,,ze?
@sasa1983 a co mám urobit teras?ked uz neni v skole?
@sasa1983 nie nerobim si ziadnu srandu nieee naozaj potrebujem rady a fodbal teras je zima uz na fodbal ze by vonku hral a u nas uz nechcu vonku hrat uz je na to zima
ok, v tom prípade odporúčam náučný slovník SJ, seriózne vážne toľko gramatických chýb, ak to nerobíte schválne, tak teda zvláštna vizitka. Nič v zlom, konštatujem.
@erikanezbedna : Ja sice dieta este nemam ale moji rodicia by mi za taketo spravane dali dobre po papuli a zaracha by tiez bolo.
@sasa1983 nerobim to schvalne ze nemam dobru gramatiku a ja zato nemozem ze nemam dobru gramatiku neviem preco len to sa tu sleduje ze ta gramatika ale to ze co ja potrebujem to sa tu nesleduje .aj sa cudujem tomu
@zlaticko118 vies deti sa velmi rychlo vedia menit moj syn bol vynikajuci ale uz neni zmnénil sa a ja mu neviem pomoct ale uz ani sebe ako vydim neviem pomoct.to nezalezi na vychovu dietata to zalezi od dietata ze aku ma len povahu
@miriam11 pravopis mi mame v madarcine a moj syn tak isto chodi do madarskej skoli tak ako mame vediet po slovensky gramatiku?a prepac deti sa nemaju bit ak otom dobre viem...deti nesmieme bit ..a a kebi ze ti mas take velke dieta tak neviem ci bi si udrela su aj take deti ze ta zbiju ale nastastie este zatial ma to nepostrehlo ze bi sa to stalo ale stavasa to ...na vsetko treba mysliet co a ako reaguje dieta ..su aj nervozne deti ..a takym treba len pomoct a nie bit
@erikanezbedna nehnevajte sa na mna, ale este aj syna podporovat v chodeni pozaskolu???to co chcete s neho vychovat, 12 rocny vam skace po hlave, v 15 vas vypreziva a v 18 vas bude bit...Z vasho pristupu som vazne zhrozena!!! V pripade vasho syna uz naozaj nepomoze ani poriadna ocovska facka (nie som za to aby sa deti bili, ale niekedy pomoze len to), ale uz asi len polepsovna (ci ako to dnes volaju). Ako mate zaujat pozornost 12 rocneho? Tazko povedat, lebo vas syn ma ocividne uplne ine zaujmy ako by mal mat v jeho veku...
@erikanezbedna Prosím ťa, kde v Liptovskom Mikuláši je maďarská škola???????????
Toľké tu už ti napísali čo máš robiť a stále niečim oponuješ a stále si nespokojná. V podstate ty máš názor iný a náš ti nevyhovuje, tak načo chceš radu?
@lulu369 nie on nechodi poza skolu to nie len ja som chcela iba viskusat ci ho bavi domacnost vcera som tu dostala radu no a tak som chcela vyskusat ale sa mi nepodarilo lebo aj teras neni doma vonku je zase ano mas pravdu v tom ze ako pises ano je pravda ale chcem este pomoct jemu ale neviem uz ako na to a je to aj mozne za nas bude bit aj to je m mozne a moj syn ano asi sa citi veci byt lebo je velmi vysoki a asi to zneuziva ja neviem uz na to prist ze v com sa stala ta vekla chyba dietata .ja viem ako sa ma vychovavat ved tie co mam dve este deti ties som nebila a neboli problemi s nima ...a pozaskolu nechodi len som vyskusala teras dneska ze ci sa nieco bude dat ale bohuzial sa mi zase nepodarilo s mojim synom
@cerez prepac ze som tu napisala ine mesto ale inde byvame pri madarov a zeni nehnevajtesa lebo ked je iny nick tak mi nepustilo moje mesto ..tak sa omluvam ze ine mesto je napisane a byvame naozaj pri madarov
@moni244 ti mas ale napadi ja sa nechcem zabavat ja neviem naco uz ti len narazas na mna ja naozaj potrebujem radu alebo aj viac aby som vedela pomoct mojmu synovy ti mas este male ti nevies este o zivote tak ked sa ti nepacim nie je nutene mi pisat a ti zvlast nemusis pisat ja som zvedava na rady a jie na sprostosti co pises ak sme sa pocopili dakujem
@erikanezbedna tebe nepisem, trapka
@erikanezbedna Vieš o tom, že máš čoraz menej chýb v slovách? Keď už tvojmu dieťaťu nepomôžeme, pomôžeme aspoň tebe. 😀
ale baby klidek 🙂
@moni244 a ti co si?uz si sa pozrela do zrkadala?hm?krasavica ?hm daj mi pokoj ja potrebujem radu
@cerez hmmmmm dobre by boli kebi ze mne aj pomozes preco nie ..hm a dakujem ze mi chces pomoct ale zatial to nepotrebujem dakujem
@snehulienka155 aspon ze ti dakujem oni ma nevedia pochopit ze potrebujem pomoc pre mojho syna ..skoda ze ta moja gramatika robi tu chybi a zle ..skoda ..
@erikanezbedna to ci chodi alebo nechodi, je momentalne jedno...dnes ste ho nahala doma, nabuduce si pomysli ved mama mi napise ospravedlnunku. Ta chyba tu je, ano riesit to treba. Ale nie tym, ze nechate syna doma zo skoly.Jedine co vam mozem poradit je trvajte na tom, ze s nim chcete travit viac casu, mozno toto jeho spravanie je vysledkom toho, ze si mysli, ze sa o neho malo zaujimate, ze by chcel aby mal viac vasej pozornosti. Nomentalne je syn v puberte co je najhorsi vek a kazde dieta prechadza pubertou inak...
@erikanezbedna Ale mi ťa tu chápeme a dokonca sme ti aj poradili, ale asi nečítaš pozorne. Skús si to celé prejsť.

ako som ja vychovana? Umrem :D :D
O 300% lepsie ako tvoj (pravdepodobne imaginarny) syn