icon

Na akú strednú školu poslať dieťa s dyspraxiou?

Dnes o 14:42

Ahojte, na akú školu šli, resp by ste poradili, aby šlo dieťa s dyspraxiou. Je to horšia slabšia motorika. Známky teraz v ôsmej triede na vysvedčení 1-2-3.

zuzana76
Dnes o 14:53

Nic prakticke, ziadna hotelova, elektrotechnicka, zdravotna mozno ekonomicka, cestovny ruch a turizmus

anonym_cb2658
Dnes o 15:36

Čo vie robiť ? Čo ju zaujíma? Chce vôbec niečo robiť, pretože vtedy je šanca, že určité veci zvládne a časom sa naučí sa alebo ju budeš do smrti živiť ty a v takomto ju aj vychovávaš?

autor
Dnes o 15:46
@zuzana76

Nic prakticke, ziadna hotelova, elektrotechnicka, zdravotna mozno ekonomicka, cestovny ruch a turizmus

@anonym_cb2658 preboha. To bol fakt milý komentár. Samozrejme že chce robiť, chcela byť zdravotná sestra, čo nie je možné.

@zuzana76 hľadáme niečo, kde nie je ťažká matika na prijímačkách, resp najlepšie bez natiky prijímačky. Z nej má trojku, tak sa boji...

anonym_66fcef
Dnes o 16:03
@anonym_autor

@anonym_cb2658 preboha. To bol fakt milý komentár. Samozrejme že chce robiť, chcela byť zdravotná sestra, čo nie je možné.

@zuzana76 hľadáme niečo, kde nie je ťažká matika na prijímačkách, resp najlepšie bez natiky prijímačky. Z nej má trojku, tak sa boji...

@anonym_autor laborantka, masérka tam sa robia prijímačky zo sjl a biológie.

autor
Dnes o 16:08
@anonym_66fcef

@anonym_autor laborantka, masérka tam sa robia prijímačky zo sjl a biológie.

@anonym_66fcef len keď ma slabšiu motoriku, to asi nie je vhodné...

anonym_1dfc14
Dnes o 16:19

Na zdravotných školách býva aj odbor asistent výživy alebo tak nejak, to by mala fajn

kacena4
Dnes o 16:29

ahojko dcera (ina dg) tiez chcela na zdravotku, nedovolili. nakoniec sa rozhodla na pedagogicku smer pedagogicky asistent (kde sa venuje chorym detom) a neskor isla na VS specialna pedagogika, takze ma zameranie na postihnutych ale nie zo zdravotneho hladiska ale z pohladu intervencii, zaclenovania do spolocnosti...

autor
Dnes o 16:30
@kacena4

ahojko dcera (ina dg) tiez chcela na zdravotku, nedovolili. nakoniec sa rozhodla na pedagogicku smer pedagogicky asistent (kde sa venuje chorym detom) a neskor isla na VS specialna pedagogika, takze ma zameranie na postihnutych ale nie zo zdravotneho hladiska ale z pohladu intervencii, zaclenovania do spolocnosti...

@kacena4 ďakujem..tiež uvažujeme týmto smerom. Ak sa smiem opýtať, aké mala známky na základnej? Mala aj trojku? Učila sa iba doma sj a bio? Stačila jej taká domáca príprava? Dcéra má do aj a bio dvojky.

autor
Dnes o 16:31
@anonym_1dfc14

Na zdravotných školách býva aj odbor asistent výživy alebo tak nejak, to by mala fajn

@anonym_1dfc14 toto sme tiež pozerali, len či s tym nájde uplatnenie... Príde mi to taký odbor, že ťažko nájde prácu...

kacena4
Dnes o 16:32
@anonym_autor

@kacena4 ďakujem..tiež uvažujeme týmto smerom. Ak sa smiem opýtať, aké mala známky na základnej? Mala aj trojku? Učila sa iba doma sj a bio? Stačila jej taká domáca príprava? Dcéra má do aj a bio dvojky.

@anonym_autor moja je extrem, perfekcionistka, mala same 1, ale na tento odbor nebol velky zaujem ako na vychovavatela takze v pohode. ak by ste uvazovali tento smer, viem vam poslat rozne testy z bio 7r. co je ludske telo, z ktoreho boli prijimacky (daj mail), tento rok mi robila prijimacky mladsia tiez bio, takze mam aktualne testy. drzim palceky

autor
Dnes o 16:34
@kacena4

@anonym_autor moja je extrem, perfekcionistka, mala same 1, ale na tento odbor nebol velky zaujem ako na vychovavatela takze v pohode. ak by ste uvazovali tento smer, viem vam poslat rozne testy z bio 7r. co je ludske telo, z ktoreho boli prijimacky (daj mail), tento rok mi robila prijimacky mladsia tiez bio, takze mam aktualne testy. drzim palceky

@kacena4 Ježiš, ty si zlatá, píšem ti SS. Tiež chce ísť na asistenta, len ešte uvažujeme este nad druhou školou, keďže sa dávajú prihlášky na dve skoly. A klobúk dole, ze s dg mala samé jednotky...

tilly
Dnes o 16:45
@anonym_autor

@anonym_66fcef len keď ma slabšiu motoriku, to asi nie je vhodné...

@anonym_autor masérka s horsou motorikou neuvazuj. Aj na talentovkach modeluju