icon

Najlepšie tipy na školskú tašku pre prváka

Včera o 20:37

Ahojte. Prosím dajte mi vaše tipy a odporúčania na školskú tašku/batoh pre prváka. Absolútne netuším po čom sa pozerať a čomu sa naopak vyhnúť . Akurát evidujem značky Topgal a Beckman ako vraj top značky. Inak nemám prehľad. A zvyknú byť na tašky aj nejaké zľavy? Či neoplatí sa s kúpou čakať? Vopred vďaka.

Najlepšie tipy na školskú tašku pre prváka
anonym_78776b
Včera o 20:45

Oplatí sa počkať, ako dieťa narastie do leta, taška musí sadnúť. Pre prváka je lepšia prehladná aktovka, nie takýto batoh. Pozri značku Hama, Herlitz, Stil

miroslavaa31
Včera o 20:59

Naša má Still a sme spokojní.

autor
Včera o 21:58
@anonym_78776b

Oplatí sa počkať, ako dieťa narastie do leta, taška musí sadnúť. Pre prváka je lepšia prehladná aktovka, nie takýto batoh. Pozri značku Hama, Herlitz, Stil

@anonym_78776b čiže nie na zips ale s poklopom? Myslela som že zipsy su praktické. Ďakujem za tipy, idem pozrieť. 🙂

kristina2412
Včera o 22:40

Moja mladšia dcéra má Beckmann , najvýhodnejšie nás to vyšlo v Ševte s použitím Karty ISIC staršej dcéry. Ja som s tou taškou naozaj spokojná. Staršia dcéra mala Hama a na to,že bola dosť drahá,museli sme meniť po pol roku,keďže sa jej tam nezmestili veci. Batohy už mala Stil , sú ľahké a kvalitné. Ja som nad značkou Topgal ani neuvažovala, síce sú cenovo výhodné a odolné, mojim babám vôbec nesedeli.

anonym_0b6202
Včera o 23:00

Mali sme bežnú šk. tašku z Tesca, asi ten Levlitz či ako sa volá, vydržala celý prvý stupeň plus ju zdedila aj ďalšia dievčina, ktorá ju vynosila ešte pár rokov. Netreba preháňať a kupovať predražené tašky, ono ich dnes tie decká toľko nevláčia ako kedysi.

anonym_40aba6
Dnes o 05:17

Frii Of norway

mamulienka0
Dnes o 05:33

Na stránke Oxybag .. za mňa max spokojnosť

joesvk
Dnes o 05:46

Mali sme Topgal aj Beckmann,tak môžem porovnať.
Vo všetkom je oveľa lepší Topgal.
Lepšie sedí na chrbte, lepší spôsob zapínania, vo vnútri lepšie oddelené priehradky/aby bola desiata fakt oddelená od učebníc/,lepsie odkladacie miesta na fľaše/Beckmann mal také čo sme zisťovali dovnútra /.
Topgal sme kupovali aj na druhý stupeň.

patta89
Dnes o 06:06

Môj ma Beckmann

anonym_78776b
Dnes o 06:51
@anonym_autor

@anonym_78776b čiže nie na zips ale s poklopom? Myslela som že zipsy su praktické. Ďakujem za tipy, idem pozrieť. 🙂

@anonym_autor S poklopom, otvorí a vidí všetko, čo má v taške. Zips a priehradky malé dieťa zdržujú. Aktovka je aj pevná, nepotrebuje do nej dosky na knihy a zošity
Batoh so zipsami až neskôr, keď je dieťa zručnejšie

mama_z_besstu
Zástupca značky
Dnes o 08:33

@anonym_autor Ahoj, dcéra má presne túto TOPGAL, ktorú posielaš na obrázku https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-s-kveti... - je pre drobnejšie dievčatá a veľmi jej vyhovuje (najmä veľkosťou). Podľa mňa je aj materiálovo kvalitná a po 2 rokoch užívania zatiaľ nevidím žiadne poškodenia, takže je aj odolná. No a svetielko navrchu je úplná čerešnička 🍒 Za mňa spokojnosť 😉

autor
Dnes o 09:47

Veľmi pekne ďakujem za všetky príspevky. Postupne všetko pozerám a teda poviem vám že mám z toho už riadne veľkú hlavu. 🫣😁 Všetko okrem Topgal a Beckman nové značky pre mňa. 🫣

autor
Dnes o 09:48
@mama_z_besstu

@anonym_autor Ahoj, dcéra má presne túto TOPGAL, ktorú posielaš na obrázku https://www.topgal.sk/p/skolska-aktovka-s-kveti... - je pre drobnejšie dievčatá a veľmi jej vyhovuje (najmä veľkosťou). Podľa mňa je aj materiálovo kvalitná a po 2 rokoch užívania zatiaľ nevidím žiadne poškodenia, takže je aj odolná. No a svetielko navrchu je úplná čerešnička 🍒 Za mňa spokojnosť 😉

@mama_z_besstu prosím ťa a ako hodnotíš to zipsovanie? Síce vidím na tejto taške je len jeden hlavný zips. Baby tu spomínajú práve poklop ako praktickejšie otváranie.

autor
Dnes o 09:51
@mama_z_besstu

@mama_z_besstu a teda do ktorej yriedy cca vydrží? Zmestí sa tam všetko čo treba? Už som čítala aj že po roku bolo treba kúpiť väčšiu, lebo sa tam všetko nezmestilo. Viem že su aj rôzne objemy.....no hotová maturita toto. 😂

cucoryedka
Dnes o 09:59

@anonym_autor my sme mali aj u dcery, aj u syna Beckmann cely 1. stupen, taskam po 4 rokoch nosenia nic nebolo. Na 2. stupen sme kupili tiez Beckmann ale uz tie studentske batohy. Jedina vec, co mi chybalo, ze batohy mali len 1 komoru, tu na odkladanie papierov som nepovazovala za plnohodnotne miesto. Inak sme boli spokojni.

patka06
Dnes o 10:01
@anonym_autor

@mama_z_besstu a teda do ktorej yriedy cca vydrží? Zmestí sa tam všetko čo treba? Už som čítala aj že po roku bolo treba kúpiť väčšiu, lebo sa tam všetko nezmestilo. Viem že su aj rôzne objemy.....no hotová maturita toto. 😂

@anonym_autor V prvom rade si zisti, čo bude v taške prenášať, je možnosť, že budú mať veci v škole a nosiť minimum. Ja som z ročníka na ročník, zistila, že potrebuje menšiu, nie väčšiu tašku. Aktovka prvé dva r. , potom sme kupovali menší batoh tiež Stil

autor
Dnes o 10:26
@patka06

@anonym_autor V prvom rade si zisti, čo bude v taške prenášať, je možnosť, že budú mať veci v škole a nosiť minimum. Ja som z ročníka na ročník, zistila, že potrebuje menšiu, nie väčšiu tašku. Aktovka prvé dva r. , potom sme kupovali menší batoh tiež Stil

@patka06 fíha tak to si veru skúsim zistiť na DOD. Ďakujem za tip. 👍🌷

autor
Dnes o 10:27
@cucoryedka

@anonym_autor my sme mali aj u dcery, aj u syna Beckmann cely 1. stupen, taskam po 4 rokoch nosenia nic nebolo. Na 2. stupen sme kupili tiez Beckmann ale uz tie studentske batohy. Jedina vec, co mi chybalo, ze batohy mali len 1 komoru, tu na odkladanie papierov som nepovazovala za plnohodnotne miesto. Inak sme boli spokojni.

@cucoryedka prave som zistila že Beckman nemá žiadne zaujímavé vzory pre môjho syna, takže túto značku môžem asi rovno vyradiť len skrz to. 🤔

autor
Dnes o 10:32

Baby a čo hovoríte na tento typ tašky? 23 litrov. Je to dosť? Dnu vidim asi len jednu priehradku. A mate niekto takéto magnetické obrázky? Drží to poriadne?

cucoryedka
Dnes o 11:46
@anonym_autor

@cucoryedka prave som zistila že Beckman nemá žiadne zaujímavé vzory pre môjho syna, takže túto značku môžem asi rovno vyradiť len skrz to. 🤔

@anonym_autor jasne chapem, ja som sa zamerala len na spokojnost a funkcnost, ked som pisala nase odporucanie. Toto je na Vas 😊. Ake su teraz v ponuke vzory neviem, nepozerala som. Mam uz vacsie deti, a maly ide do skoly az o 5r.

cucoryedka
Dnes o 12:10

@anonym_autor este co je dolezite pri vybere tasky, je vaha (nech je samotna taska, co najlahsia)+s vystuzenym chrbtom + a vystuzene ramena ... svojho casu (ked boli moje deti prvacence - 8r. dozadu) bol Beckmann najlahsi na trhu - preto sme sa pre tuto zn. rozhodli ... drzim palce pri vybere 🥰

autor
Dnes o 12:22
@cucoryedka

@anonym_autor este co je dolezite pri vybere tasky, je vaha (nech je samotna taska, co najlahsia)+s vystuzenym chrbtom + a vystuzene ramena ... svojho casu (ked boli moje deti prvacence - 8r. dozadu) bol Beckmann najlahsi na trhu - preto sme sa pre tuto zn. rozhodli ... drzim palce pri vybere 🥰

@cucoryedka no mozno v kamennej predajni budu mat aj nejake ine vzory, možno staršie kolekcie, takže rozhodne pôjdeme pozrieť. A ďakujem za ďalší super postreh na čo si dať pozor. ĎAKUJEM. 🙏🌷🥰

nyphadora
Dnes o 12:41

@anonym_autor prosim Vas nepoznate znacku, co ma tašky pre prvaka jednofarebne alebo nie tak detske?

autor
Dnes o 12:45
@nyphadora

@anonym_autor prosim Vas nepoznate znacku, co ma tašky pre prvaka jednofarebne alebo nie tak detske?

@nyphadora v podstate co som dala vyssie je len s tym magnetickym odznakom co sa da dat preč, no su tam ešte tuším nejaké bez obrazkov. To je topgal. Skus pozrieť.

kristina2412
Dnes o 12:55

U niektorých Beckmann tašiek sa da ten obrázok prevrátiť a taška bude jednofarebná prípadne s drobným vzorom