Navštevuje vaše dieťa triedu pre nadané deti?
Ahojte mamičky. Chcela by som sa vás opýtať, či máte niektorá nadané dieťa, ktoré navštevuje triedu pre nadané deti. Ako sa vaše dieťa prejavuje, ako ste spokojní s osnovami.
Prosím o rady, poznámky, skúsenosti.
@fluffy1 dostala som asi v utorok tento týždeň, dieťa narodené 11/2014. Poslala som im poďakovanie a zamietavú odpoveď. Uprednostnila som Bajkalsku.
@babulkovo bola by si ochotná zazdieľať, ako ste spokojní na bajkalskej? Ako tam funguje? Majú známky, domáce úlohy, na čo sa dbá, ako je to s prechodom zo zš na sš. Ďakujem
@babulkovo bola by si ochotná zazdieľať, ako ste spokojní na bajkalskej? Ako tam funguje? Majú známky, domáce úlohy, na čo sa dbá, ako je to s prechodom zo zš na sš. Ďakujem
@miroslavazi skúste dať konkrétne otázky/predstavy a rada poskytnem svoju skúsenosť
@miroslavazi skúste dať konkrétne otázky/predstavy a rada poskytnem svoju skúsenosť
@babulkovo dobry den, dakujem. Napr známkujú v prvých ročníkoch alebo robia slovné hodnotenie? Tlačia na výkon alebo skôr je to o individualnom tempe a rozvoji makkých zručností? Majú domáce úlohy? A teda aj celkový dojem ma zaujíma 🙂 ďakujem

Veľa je v tomto vlákne o teplicken, ale o Bajkalskej málo info. Má niekto skúsenosti s Bajkalskou? Vďaka