Neprerezaný zúbok
Ahojte, máte tu niekto skúsenosť keď zúbok vypadne a nie a nie sa prerezať sám? už to je takto skoro 4 mesiace (predný zúbok) a nechcem malého zbytočne stresovať zubárom (všetky ostatné zúbky sa prerezali skoro hneď...)
@biokozmetika predne zuby nasej starsej dcerky sa prerezavali dva (ano 2) roky....zubarka povedala, ze vsetko je mozne a ze raz urcite vyrastu,ked sme u nej s tym boli...
Ked ho nechces stresovat tak este vydrz, myslim, ze sa prereze, len mu to asi dlhsie trva, ale to pride 🙂
No, to my sme museli predné horné vytrhnúť lebo sa jej jeden mliečny zasekol o už vyrastajúci, tak zubár vytrhol obidva mliečne a zatiaľ jej vyšiel iba ten jeden trvalý 😅 čo už je vyše mesiaca, malá vyzerá vtipne, tak dúfam, že to nebude rok ako tu píšete 😀
mojej predny mliecny vypadol tak zaciatkom Maja a tiez uz som chcela ist robit rtg ze co je pod dasnom. Az niekedy koncom Sept. sa objavil biely pasik pod dasnom a stale ide ma asi len 3mm. Je rovanko velky aj rovny ako vedlajsi ktory je uz davno von tak konecne nestresujem.
tak dík, upokojili ste ma 🙂 dám tomu ešte nejaký čas a keď sa nič neukáže tak zbehneme na rtg.

tak mojej dcére vychádza už najmenej rok. Ale to sa jedná už o trvalý zub....