icon

Nezvládnuteľná 7 ročná dcéra

patkamarkusdonafre
19. júl 2017

ahojte maminy
idem si k vam po radu mam sedem rocnu dceru a je totalne nezvladnutelna uz aj najmladsi ma z nej strach...je dost agresivna a ozaj sa uz neda zvladnut...navstevujeme aj psychologa ale ziaden vysledok...uz som aj ja skoncila na psychologii lebo uz neviem ako...poradte prosim...dakujem krasne

deti95060810
•
19. júl 2017

a čo tak psychiater - keď je dcéra agresívna...

danusskaaa
•
19. júl 2017

Hlavne to nevzdavat!!!!!! Riesit kazdy problem (po dobrom ak sa neda tak po zlom)!!! Treba zakrocit teraz, lebo bude neskoro... drzim prsty. Nenapisala si s cim je problem, preco je agresivna...? Tak radim zajst za psychiatrom uz!

mummy01
•
19. júl 2017

@patkamarkusdonafre a v com je vlastne problem? Aku mate doma situaciu,preco je agresivna,co jej vadi? Velmi malo informacii si dala,dieta zrkadli vsetko co sa okolo neho deje.

petra9517
•
19. júl 2017

Ja mám na toto jednu overenú ''terapiu'' ... metóda ONE BRAIN. http://www.metodaonebrain.sk
Žiadny psychológ ani psychiater vam nepomôže, pokiaľ je niekde blok, ktorý to celé spustil,treba sa vybrať týmto smerom....môžem len odporučiť. Z vlastnej skúsenosti.
Držte sa, veľa síl prajem.

jeennyv
•
19. júl 2017

@patkamarkusdonafre mna tiez zaujima, v ktorych situaciach sa to prejavuje, aky ma vztah so surodencom, vekovy rozdiel medzi nimi, pripadna ziarlivost, nic nie je bez priciny a co hovori psycholog, ked pises, te vlastne nic z neho

eko22
•
20. júl 2017

Nevzdávať to, treba to riešiť kým má sedem rokov a nie sedemnásť, vtedy by to už bol väčší problém. Ak nepomáha psychológ tak skúste aj psychiatra. To nie je žiadna hanba keď sa tak môže uľahčiť život vám aj jej 🙂 Budem vám držať palce aby sa to zlepšilo

keram3053
•
21. júl 2017

mozno riesite len dceru, a problem moze ist niekde z vnutra rodiny...a jej spravenie je len vysledkom toho
ale nemusi to tak byt
ja sa s detmi snazim rozpravat, a poukazovat na priklady - pozitivne aj negativne
napr. videli ste ako sa choval ten chlapec...
a deti si to vsimaju-lebo mi vzdy potvrdia ze si to vsimli a potvrdia ze to nebolo pekne
niekedy aj mna este upozornia, a ja si tiez pred nimi priznam ked mam chybu
cital som jednu zaujimavu knihu, mne sa pacila, doporucujem
Jak vychovat děti a nepřijít o rozum-Kevin Leman

katarina_k11
•
10. aug 2017

Aj ja odporúčam metódu onebrain, nám s mladším synom neskutočne pomohla pri záchvatoch zlosti... a to sme s ním už vyskúšali všeličo...