icon

Pomoc s matikou pre dcéru

5. okt 2022

Potrebujem pomoc s matikou pre dcéru,ja si vôbec nepamätám že sme niečo takéto preberali v škole.Pridam fotky,ako to vyrátať ?Pýtam sa dcéry ona nevie

Pomoc s matikou pre dcéruPomoc s matikou pre dcéru
kvetinka75
29. mar 2023

@daria337 toto nie je z matiky všetko. Toto sú elementárne veci, ktoré by mal každý človek vedieť. Potom sa čudujeme, že to tu vyzerá ako to vyzerá. A hlavne, keď toto ľudia nepovažujú za dôležité. Základné veci.

ivetz
29. mar 2023

Och, také "koníkovské" - zopár mamičiek pomohlo vypočítať príklady (bez toho, aby sa museli zamýšľať nad vedomosťami autorky z matematiky), zvyšok "mlátenie prázdnej slamy" a dokazovanie si "kto z koho". Zaujímavé, ako niektoré rozčuľuje neznalosť zlomkov, ale to, že neovládajú základy gramatiky materinského jazyka, akosi prehliadajú...

daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl Vy sa mi snažíte vnútiť svoju vôľu,máte smolu,ja názory nemením.

mircalla
29. mar 2023

@ivetz No kto konkretne neovlada tu gramatiku? A prosim nepis, ze mi chyba diakritika. Mam anglicku klavesnicu a vzdy ju uprednostnim, ale nemam ziadny problem pisat s diaktritikou....Ale teda bud konkretna, inak je to len mlatenie prazdnej slamy...Nechce sa mi citat x stran, ale kedze si sama nasla gramaticke defekty, sem s nimi.

daria337
29. mar 2023

@kvetinka75 Koľkí to nevedia,neovládajú niektoré základné veci. A čo ? Vedomosti nie sú všetko.
Podstatné je,že je človek pracovitý a čestný.
Písala som si s niekoľkými vysokoškolákmi a boli to väčšinou vyštanci,ktorým sa nechcelo robiť a neboli ani dvakrát seriózni.
S obyčajnými sa dalo pokecať,nerobili sa niečo viac a boli úprimní.

mircalla
29. mar 2023

@daria337 Ano, vysokoskolaci su vacsinou vystanci a preto studuju, aby nemuseli nic robit. Ale inak nemas ziadny problem skatulkovat, vsak?

daria337
29. mar 2023

@mircalla Iba som vyjadrila svoj názor,kedže som nemala dobré skúsenosti s nimi.

andrea1809
29. mar 2023

@daria337 V starsej diskusii pises, ze mas 34 rokov, si bez partnera. Cudujem sa, ze taka brutalna kraska ako ty, o ktoru sa muzi biju (sudim podla toho, ako sa opisujes) je v tomto veku sama. Len konstatujem.

aduskatt
29. mar 2023

No jo, taký profesor Šteňo - jemu sa iste nechce pracovať a je v******c - som sa dobre pobavila - iste aj preto išiel na VŠ a jeho syn detto.....vlastne všetci lekári išli študovať, aby nemuseli robiť nočné v nemocnici a makať pri pacientoch a celý život sa vzdelávať...tak som sa zasa niečo dozvedela🙂)))

daria337
29. mar 2023

@andrea1809 Takže FBI normálne,všetko o mne viete. Áno,je to tak mám 34 a som zatiaľ slobodná. Myslím si,že vzhľadom na dobu v akej žijeme to nie je nič hrozné,že som slobodná.
Dnes je veľa tridsiatničiek bez partnera.
Tí muži,ktorí mi lichotia samozrejme vzťah nechcú,
tak predsa si s nimi nezačnem,to je logické.
Mám ale dobrý pocit,že sa o mňa niekto zaujíma aj keď len pre výzor.
Ja som už deväť rokov sama a popravde už ma to prestáva baviť.
Moja sesternica to isté a tá je navyše odo mňa vyššia aj omnoho krajšia.
Asi nemáme šťastie alebo to tak vyššia moc zariadila.

andrea1809
29. mar 2023

@daria337 Tazko uverit, ze je niekto na svete krajsi potom, ako si sama seba opisala...

daria337
29. mar 2023

@aduskatt Určite som nemala na mysli lekárov,až na pár výnimiek sú to šikovní ľudia a robia pre ľudí maximum.
Myslím takých vysokoškolákov,ktorí idú študovať humanitný smer a dobre vedia,že sa neuplatnia a sú na škole iba preto,aby si predĺžili mladosť a nemuseli makať.

daria337
29. mar 2023

@andrea1809 Veď ja si o sebe nenamýšľam,to ste ma zle pochopili.
Každý máme iný výzor,ale bola by som rada,keby som už konečne mala muža.

andrea1809
29. mar 2023

@daria337 Mne toto pride ako fakt chvalenie a namyslanie si. Mozno preto nemas tie kamosky

alzbeta1301
29. mar 2023

Ja sa ani nedivim že ľudstvo speje k záhube👀🙈

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2023

@daria337 Ja sa nesnazim Ti nic vnutit, len sa snazim vysvetlit, ako to vlastne je, ale nastastie som uz vcera pochopila, ze je to zbytocne-vykladove leporelo sa mi totiz kreslit nechce😉

alzbeta1301
29. mar 2023

@daria337 dufam že máte deti a tieto vaše “vedomosti” posúvate generačne dalej to dufam že na planétu padne meteorit pretože má denno denne udivuje tento svet😀👏🏻

daria337
Autor odpoveď zmazal
daria337
29. mar 2023

@andrea1809 Vôbec to nie je chválenie,ja som práveže skromná,nie som ani trochu namyslená. To bolo všetko schválne tak napísané,lenže očividne to ani jedna z vás nepochopila.

daria337
29. mar 2023

@alzbeta1301 Nemám deti a aby ten meteorit náhodou nepadol na vás.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2023

@daria337 Takze Ty si nas vsetky chcela nastvat? No, tak to ta sklamem, myslim, ze ani jedna z nas nastvana nie je😉 Len si akurat sama seba zhovadila😉

daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl Ani nemá zmysel na toto odpisovať. Nedá sa s vami rozumne porozprávať,aspoň mám predstavu,aké ženy sem chodia,čo už.
Nič nenormálne som tu nepísala,aby ste sa so mnou bavili takýmto spôsobom.

daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl Písala som,že nemám štastie na muža,to už pre vás nebolo zaujímavé.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2023

@daria337 Necakala som, ze mi odpises, ani som to nevyzadovala a napriek tomu, ze pises, ze nema zmysel odpisovat, tak si uz dvakrat odpisala, dokonca aj na to, o com som ja vobec nepisala😉

daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl No tak som sa pomýlila,stane sa. To,že znova píšem,lebo mi to nedá.
Som dosť rozladená,myslela som si,že sa tu dá s niekým popísať a vidím,že bolo zbytočné sem čokolvek písať. Tu nenájdem pochopenie ani kamarátku.
Budem komentovať v inej diskusii,tu to už nemá význam.
Nechcem nikoho kritizovať,ale mám dojem,že sú tu samé potvory,ktoré si potrebujú len rypnúť a vysmievať sa.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2023

@daria337 Tak ja to este skusim. Skus prist do spolocnosti a zacat tym, ze ostatnym vynadas do krav. Co sa asi stane? Co myslis? Resp. co si tak ocakavala, ked si priletela ako vichrica, vypustila jedovatu slinu. Keby sme boli ako Ty, tak by si asi dopadla este horsie, v podstate Ti nikto nevynadal, akurat sa Ti tu viacere snazili vysvetlit, ze si hodne mimo.
A odpisovat mi nemusis😉

daria337
Autor odpoveď zmazal
daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl Prosím vás s týmto na mňa nechoďte,nemám 20 rokov. V práci som bola ku každému milá,keď som bola mladšia a každý so mnou zametal. Takže odvtedy sa ku každému správam tak,ako si zaslúži. Aj v tejto diskusii. Vám nie je lúto,ako zdrbali niektoré ženy tú pani,ktorá chcela poradiť so zlomkami? Mne áno,tak som napísala tým nafúkaným babám,čo si o nich myslím. Nemachrujte,keby som sa ja do vás naozaj pustila,to by ste zírali.
Podľa namyslených,afektovaných žien som mimo,ale ja som v pohode a viem sa vyjadrovať.
V práci som sedela s jednou mladou babou a bola som ku nej priateľská a ona ma ignorovala,totoálne. Potom nech mi niekto hovorí,že mám byť priateľská,keď realita je trochu iná.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2023

@daria337 Ok, bol to zbytocny pokus, ja o koze, Ty o voze. Pekny vecer Ti prajem😉

daria337
29. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl Smutná to doba,keď sa ľudia o seba nezaujímajú a jediné,čo chcú je robiť druhým zle.