@enmery ďakujem, si si tým istá? Tiež som si to viac menej tak nejak myslela, len čím dlhšie si to vyslovujeme, tým viac zmagorena som 😁
Akoze totiž je že taká p……. Niekedy mám pocit že tie deti v škole učia iba somariny. No komu toto kedy bude treba.
Ja by som to tiež nevedela dať dokopy lebo aj ako by som chcela nikdy neprecitam kvet ako kved.
@anonym_autor Je to neznelá a znela hláška na konci a začiatku a naopak, ziadna veda...pokojne mi never. Keď si to začnete chcene vyslovovať, tiež to budete spochybnosť. Ďakujem za lekciu, už tu nikomu DU nebudem vypĺňať, max vysvetlím ak vôbec.
Akoze totiž je že taká p……. Niekedy mám pocit že tie deti v škole učia iba somariny. No komu toto kedy bude treba.
Ja by som to tiež nevedela dať dokopy lebo aj ako by som chcela nikdy neprecitam kvet ako kved.
@anonym_b05894 Je to častá otázka na monitoroch i maturitných testoch, oplatí sa to pochopiť a naučiť už len z toho dôvodu.
@anonym_autor Aj kvet orgovánu a chlapec uteká.
@anonym_autor Je to neznelá a znela hláška na konci a začiatku a naopak, ziadna veda...pokojne mi never. Keď si to začnete chcene vyslovovať, tiež to budete spochybnosť. Ďakujem za lekciu, už tu nikomu DU nebudem vypĺňať, max vysvetlím ak vôbec.
@enmery prepáč, ozaj nechápem, čo sa tu hneváš na koho? Poďakovala som ti, napísala, že som si to tiež tak nejak myslela... Fakt nechápem o čo ide, prečo si to tu pomazala....nevidím absolútne nič zle, že by tu niekto napisal