Pomoc s výberom školskej tašky
Maminy prosím vás akú školskú tašku by ste mi poradili pre dcérku do 4.ročníka? Doteraz mala Topgal,ale tá je už malá...Dcérka by chcela školský batoh a ja netuším aký ☹
Skus si pozriet znacku Baagl , su to Cesi, lacnejsi ako Topgal, mne sa velmi pozdavaju.Synovi bude 5 tak teraz kupujeme odtial.Uz nechce Topgal
Naša má značku K4OS. Je to dvojbatoh - väčší (ako klasický školský) a menší, ale tiež dosť veľký - každý sa dá nosiť samostatne alebo spolu, podľ potreby. Dcéra ide teraz do 5. triedy, minulý rok nosila iba ten väčší.
Stál okolo 45 Eur.
https://skolske-batohy.heureka.sk/walker-by-sch...
máme my, po roku používania ako nový, je ľahky, priestranný, výborne vo vnútri delený
@bambulka255 Ahoj, veď zober dcérku do obchodu a nech si vyberie sama. Môj syn ide do 3. ročníka, pred týždňom sme mu kupovali batoh, vybral si sám a je spokojný.
Môj má Topgal už 3. batoh, je už na 8-ročnom gympli a veľkostne úplne v pohode. Oni majú aj modely pre starších.
@bambulka255 môj ma už rok aj niečo batoh od číňanov (ide do štvrtej), je polstrovany, ľahký a ma kopec priehradok, malý je veľmi spokojný. A je ako nový
Moja dcéra maká topgal do 6 triedy a je dosť veľká. No záleží asi na tváre tašky

@bambulka255 aj topgal ma batohy - syn mal 1-3 rocnik.
Teraz ide do 4teho a uz chcel normalny vak. Kupili si znacky Vans.