Problém v škole
Ahojte musim sa vyrozprávať mam prváčika v škole ok ale ma problém v družine deti ho odstrkujú dnes mi vravel že prisie za partiou chlapcov či sa môže znimi hrať a jeden ho strcil as spadon sadol naňho a odieral mu havu on odpadol.neviem kde bola družinárka revem jak debil.velmy ho lutujem nevydržím do pondelka asi ho Us nedam do deuziny malý ste aj vy podobný problém.ďakujem
@veronikaniak svedkov. Kto tam ešte bol, kto to videl. Z detí. Boli tam dievky nejaké, tie možno videli. Hneď v pondelok tam nabehnúť a pýtať sa pýtať sa....pýtaj sa jeho, ktoré dievčatá alebo chlapci to videli...
@veronikaniak aj tak sa mi to nezda,hoci ucitelka bola na wc tak ako dlho tam mohla byt?5min?kedze nechala v triede deti,medzitym sa deti pobili(co tiez trva nejaky cas) tvoj syn odpadol (na 99% som si ista ze ked by odpadol tak deti by spanikarili) ,cize aj ked by ucitelka nevidela ako odpadol tak by ho nasla lezat a kebyze sa aj prebral kym pride tak deti by jej to povedali urcite!takze bud su tam ignoranske ucitelky (o com pochybujem) alebo je na tom pribehu nieco nepravdive!!!
@petulda333 a aj časovo je ten príbeh divný. Malému sa to vraj stalo v družine v stredu, ale mamička srdcervúco vyplakáva na MK nad synovým úrazom až v piatok večer, u lekára boli až v sobotu, takže celé je to divné. Nehovoriac o tom, že pre školu je lekárska správa vystavená niekoľko dní po úraze irelevantná, lebo škola sa môže brániť tým, že úraz sa stal dieťaťu mimo školy.
Vy necitate všetko?ak nie tak si precitajte povedal mi to piatok večer okolo 9 mam doma babo.ako som mala ísť manžel nebol doma tak som išla hneď keď to bolo moznee
Ja sa pokusim všetko zistiť ake deti tam boli kto to videl všetko ja som tam nebola vravím co vrael syn.neviem prečo mi to nepovedal hneď bal sa hanbil?neviem as piatok začal večer palkat a rozprávať.
@veronikaniak praveze mam a mojej keby niekto sposobil uraz hlavy, ze omdlie, tak necakam ani minutu a som na pohotovosti, ale je lepsie sa vyhovarat, ako sa nieco neda, ako nieco urobit
@moni244 s kým by si nechala malé dieťa co spi keď nemas doma nikoho?
@veronikaniak brala by som zo sebou, ked sa neda, tak sa neda, nebudem ohrozovat zivot starsieho pre pohodlie mladsieho
@moni244 koci by si nechala same na chodbe pokiaľ by mu robili snimok?
@moni244 na snimku dnu sme boli 5 min.
@veronikaniak vidis, zase hladas dovody, preco nie to a to. Necudujem sa, ze ti to nepovedal skor, asi vidi, ze mladsi surodenec je prednejsi, ako jeho zdravie.
@moni244 nechapem si blba alebo co.nic mi nieje prednejsie ako zdravie mojich deti takých pripomienok sa láskavo zdrz a buď taká laskava a nedavaj blbe pispevky lepšie bude aknebudes písať vôbec keď ti by si nechala malé dieťa na chodbe samo ta sa potom vyjadri ti co si za matku
@veronikaniak kde pisem, ze by som nechala dieta same? Nevies citat? Vzdy sa da najst sposob
Tak už to bolo dva dni po úraze a medzitým aj v tej chvíli malý fungoval normálne, no takk počkala s tým snímkom........
@veronikaniak určite zisti, kto to videl. Kto pri tom bol. Ktorí chlapci, ktoré divečatká to videli. Ak bude syn vedieť povedať konkrétne, kto sa na neho díval keď sa prebral, počkaj v pondelok to jedno dieťa a opýtaj sa jeho, ak potvrdí synovu verziu, hneď ho pochváľ, za statočnosť, a popros, či by to nešiel s tebou povedať aj pani učiteľke, a kto to ešte takk mohol vidieť......
@nikawero12
@moni244 blbost jak hovado,dieta v triede odpadne a ziaden spoluziak to nepovie?a tvaria sa akoby nic?taketo male deti reaguju inak,a dieta po odpadnuti predsa nemoze vyzerat ,,normalne,,. Neverim ze tolko veci sa udialo za ten cas co ucka bola na wc a zeby si nic nevsimla. Neverim!!!
Malému nebolo nič nezvracal nebol malatny popolihoval ale chcela som mať istou.
@veronikaniak ako to cele dopadlo? Vyriesilo sa nieco?
@mata1001 ta povedala som všetko ucitelke aj duzinarke.družinárka nič nevedela učiteľka povedala že sa deti spita bude chodiť do družiny učiteľka ties.syn jej presne povedal ktorý chlapec to bol a dievčatá potvrdili že syn spadol na zem.dala mu slovné pokarhanie a bude ich sledovať ďalej.tak toľko bolo.
@veronikaniak a kde bola druzinarka vtedy? Ja chapem ze nemoze mat oci vsade ale to ze sa deti sáču a drgaju,biju to v poriadku nie je...
@mata1001 ze bola na wc...precitaj cele,je to divne ze za tu chvilu co bola na wc sa deti pobili tak ze autorkin syn odpadol a druzinarke to nik nepovedal,dokonca toho chlapca ani nevidela ked lezal,pride mi to cudne sak take male dieta po odpadnuti musi vyzerat mdlo a cudne
@veronikaniak toto uz nie je normalne, to je mozno aj na policiu, to mali riesit
zazalovat ucitelky, na inspekciu, toto tak nenechaj a maleho rozhodne do tej skoly viac nedaj ani na jeden den, prelozit dieta do uplne inej skoly, bez meskania, to sa da aj pocas skolskeho roka, v ziadnom pripade ho tam uz viac nedavaj
na mierovej sa raz rano chalani po bili tiez, jeden agresor otrepal druheho o stenu, mal rozbitu hlavu a tiez bola tam ucirelka ze na wc a mal to strazit druhy ucitel, ale ten sa na to vysral a nejak tam behal
nie, toto sa nesmie stavat
toto musis vyziadat stretnutie s rodicmi toho chalana, co sa tak choval, jeho treba riesit v skole jednoducho, nie ze druzinarka bude davat pozor, ziadne taketo pokarhanie to nevyriesi, toto je otvorena agresia to uz nie su sarvatky, kedy sa potlcu chalani normalne, to vyzera uplne inak
@petulda333 ked clovek odpadne, to moze byt aj uplny okamih a prvak toto riesit nevie! preto je tolko tyranych deti, ktore sa nezveria a velakrat to z nich tahaju psychologovia aj rok, co sa im dialo.....
@celasapremenim ano to chapem,ale prave preto ze su to tak male deti si myslim ze keby ich spoluziak odpadol tak spanikaria,a si zober ze sa bili cize to tiez trvalo nejaky cas.mne to nejde dokopy
@petulda333 vies co, ja fakt ti budem oponovat, oni si to ani vsimnut nemuseli, ze odpadol, oni to vobec nevedia riesit take male deti, ze co sa deje, ked lezi na zemi a v druzine sa deti bezne na zemi hravaju, lahnu si a tak...tam je chaos vacsinou .....aj dospely sa musi zamerat, ked pride pre svoje dieta a pozrie do tej miestnosti, ked je plna, ze kde je a co ma za cinnost, aj druzinar to robi tak, ze sa zameriava na skupiny deti postupne po celej miestnosti
nemat skusenosti, ako to skutocne v druzinach skol vyzera, tak by som tiez nevedela, ale je to tak
@celasapremenim ja tiez viem ako to v druzine chodi,nemienim sa hadat,proste tomu az tak neverim!pozri ak sla na wc kolko tam mohla byt ked v triede mala take male deti?5min?!to sa za ten cas tie deti stihli,vyprovokovat,pobit,jeden odpadol,prebral sa a akoze nic?cisto scifi!!
Ako časovo sa to kľudne stať mohlo. A keď sa niekde píše "na okamih stratil vedomie"...tak úplne pokojne sa to mohlo stať aj takto. Hlavne, nech sa to už nikdy neopakuje...nech si nezvyknú (a syn tiež) že sú "nadľudia ktorí môžu všetko" a potom podradené deti, ktoré to znášať musia.
@petulda333 Tiez si myslim, ze to je mozne, najma ak tam ucitelka nebola, deti si take veci ani nevsimnu, kazde si robi nieco svoje. Bezne sa jasia, valaju po zemi, ked su zamerana na to svoje urcite nesleduju co sa deje na druhom konci triedy.
A nevymyslel si to keď to potvrdilo jedno dievcatko ktoré videlo jak spadol.moj som sa nedá je na nauceny nezavinat ale vratit a taknpovedala aj učiteľka vrat ale nezacinaj.takze niečo museli byt keď ho ona vydela.
Mna v skolke zbila, no keby zbila, strepala taka neprijemna ciganecka,
Potom ma este chvilu tyrala, drzala, tahala vlasy fackovala plula do oci a ucitelka to mala uplne na haku. Trauma do dnes, cela skolka jedno peklo, ja verim vsetkemu 🙂

@petulda333 syn vravel že práve vtedy tam nebola išla na wc.myslim že by mi niečo povedla keby niečo vydela zajtra sa spitam.