icon

Protidrogové akcie v školách: Ako prebiehajú a pre koho sú?

20. máj 2026

Ahojte, uz ste aj vy poculi o nejakych akciach v skole s Estokom a Renem Rendym? Viete ako to prebiehalo, pre koho to je urcene?
Lebo syn prisiel zo skoly s tym, ze im ucitelka povedala, ze asi produ kuklaci do skoly na cvicenie, ze akoze niekto na chodbe bude utocit so zbranou a podobne.. tak teraz neviem co si mam o tom mysliet.
Ide o deti tretieho rocnika na prvom stupni.

martinmmartin
20. máj 2026

Ja by som si myslel ze tam kuklaci pridu na cvicenie
Musia si natrenivat pohyb a pracu so sokovanymi deckami co dovtedy iba lepidlo na papier riesili

autor
20. máj 2026

@martinmmartin a ty si co riesil okrem lepidla v skole?

kacena4
20. máj 2026

mozno ide o tréning utoku na na makke ciele ako reagovat. urcite vam pride na edupage info

martinmmartin
Autor odpoveď zmazal
martinmmartin
20. máj 2026
@anonym_autor

@martinmmartin a ty si co riesil okrem lepidla v skole?

@anonym_autor Zuzu Šoltésovú

autor
20. máj 2026

Len ono to bezi teraz v spravach aj a tak.. ze ci to je akcia v skole, alebo je to akcia na namesti, alebo co.. praveze nam nic neprislo, ale ked to ucitelka hovori, asi to maju cakat. Len ci to je vhodne pre 8-9 rocne deti. Ze akoze bude niekto utocit na chodbe so zbranou, mozu prist psy a kuklaci.

anonym_9c46ba
20. máj 2026

a ty veriš tomu čo povedal syn , ved to pomohol aj popliesť
bud napíš učitelke alebo počkaj na info
ale podľa toho čo pišu tak sami nevedia čo sa bude diať a bude to chaos

autor
20. máj 2026

Nepoplietol to praveze a uz som to riesila aj s ucitelkou, ano povedala im to.... a v ŠKD dnes sa tvarili, ze taka protidrogova akcia ani neprebieha a v zivote o nej nepoculi. (Aj ked to ide uz 2 tyzdne v spravach a po internete).. myslim ta super akcia s estokom

anonym_9732b5
20. máj 2026
@anonym_autor

Nepoplietol to praveze a uz som to riesila aj s ucitelkou, ano povedala im to.... a v ŠKD dnes sa tvarili, ze taka protidrogova akcia ani neprebieha a v zivote o nej nepoculi. (Aj ked to ide uz 2 tyzdne v spravach a po internete).. myslim ta super akcia s estokom

@anonym_autor s Estokom nemoze byt ziadna akcia super. Chcu len zaposobit na ich dementnych volicov a zaroven vybrakovat statnu kasu. Tot vsjo.

autor
20. máj 2026
@anonym_9732b5

@anonym_autor s Estokom nemoze byt ziadna akcia super. Chcu len zaposobit na ich dementnych volicov a zaroven vybrakovat statnu kasu. Tot vsjo.

@anonym_9732b5 ved ja viem, len neviem preco sa skoly do toho zapajaju, ked uz podal Grohling aj trestne oznamenie na Estoka.. takze preto som fakt proti tomu.. a su fakt tie deti este male na to, aby to museli zazivat... mali aj hasicske cvicenie neohlasene vybiehali vraj bose deti von - to prsalo a bola zima a niektore baby z triedy plakali, tak ja neviem ci toto je akoze potrebne robit nejako utajovane.

anonym_9732b5
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9732b5 ved ja viem, len neviem preco sa skoly do toho zapajaju, ked uz podal Grohling aj trestne oznamenie na Estoka.. takze preto som fakt proti tomu.. a su fakt tie deti este male na to, aby to museli zazivat... mali aj hasicske cvicenie neohlasene vybiehali vraj bose deti von - to prsalo a bola zima a niektore baby z triedy plakali, tak ja neviem ci toto je akoze potrebne robit nejako utajovane.

@anonym_autor 😵

anonym_ab3657
20. máj 2026

@anonym_autor ahoj, u nas bolo cvicenie, ale vyslovene pre ucitelov v spolupraci s policajtami, aby vedeli, ako reagovat, resp.nacvicili co v pripade ohrozenia. My, rodicia, sme na to boli upozorneni na rodicovskom, aby nebola panika, kedze pri skole boli policajne auta a mohol sa vyskytnut hluk na poschodi skoly. Potom prisla informacia aj cez edu page. Ak si nie si ista, kontaktuj tr.ucitela alebo skolu, poskytnu ti viac info

anonym_9ca467
20. máj 2026

A veď podľa mňa to je super
Cvicenie pre obe strany
Niečo na spôsob branneho cvičenia
👍
Ja som za

anonym_070995
20. máj 2026

Mali by vam prist vsetky informacie do Edupage. Nas syn je tiez tretiak a kazdy rok maju nejake cvicenie s policajtmi. On je dost citlivy, ale na to cvicenie sa vyslovene tesi vzdy. Takze ak by slo o nieco take, tak by som ho tam dala v pohode.
Ak by slo o tu akciu s muzom Plackovej, tak toto by som fakt nechcela, aby absolvoval. Moje dieta, nastastie, neznasa taku tu trapnu kolotociarsku hudbu a je to hlboko proti mojmu presvedceniu, aby hentaky primitiv, ktory bol v minulosti obvineny v suvislosti s drogami a o ktorom cela BA a okolie vie, ze diloval, kazal nieco o moralke a prevencii mojmu dietatu. Vsetci predsa vieme, ako sa k tomuto kseftu dostal.
Byt na tvojom mieste, bud pockam na nejaku spravu od skoly alebo im sama napisem, aby ma o danej akcii informovali.

ivicatolic
20. máj 2026

@anonym_autor René nie je na opačnej strane? Díler?

autor
20. máj 2026
@anonym_070995

Mali by vam prist vsetky informacie do Edupage. Nas syn je tiez tretiak a kazdy rok maju nejake cvicenie s policajtmi. On je dost citlivy, ale na to cvicenie sa vyslovene tesi vzdy. Takze ak by slo o nieco take, tak by som ho tam dala v pohode.
Ak by slo o tu akciu s muzom Plackovej, tak toto by som fakt nechcela, aby absolvoval. Moje dieta, nastastie, neznasa taku tu trapnu kolotociarsku hudbu a je to hlboko proti mojmu presvedceniu, aby hentaky primitiv, ktory bol v minulosti obvineny v suvislosti s drogami a o ktorom cela BA a okolie vie, ze diloval, kazal nieco o moralke a prevencii mojmu dietatu. Vsetci predsa vieme, ako sa k tomuto kseftu dostal.
Byt na tvojom mieste, bud pockam na nejaku spravu od skoly alebo im sama napisem, aby ma o danej akcii informovali.

@anonym_070995 ano ved uz som to riesila ze teda sa popyta ucitelka a da vediet. Ale celkovo komunikacia ide dole vodou koncom roka uz veru a tak to aj vyzera.

autor
20. máj 2026
@ivicatolic

@anonym_autor René nie je na opačnej strane? Díler?

@ivicatolic ano je obvineny z dilerstva drog