Prvák ochorel po 4 dňoch v škole. Čo teraz?
Ahojte baby, je tu este niekto kto uz je chory? 😩 Dva mesiace bol pokoj a uz je to tu zas, sople, teplota, hrdlo. Dufala som, ze vydrzime aspon september. Myslite, ze tie prve dni su velmi dolezite? Uz su v skole, ziadne branne cvicenia ani nic take.
Môj bol pre zmenu tento týždeň doma s anginou. Nastupuje v pondelok. Tiež som nebola nadšená, ale stáva sa. Hlavne nech sa poriadne prelieči, skoré uzdravenie prajem.
A neboj, ešte sa len rozbiehajú. Aj mne učiteľka povedala, že majú celý rok pred sebou. Dobehne to, odsleduje si ho.
Môj syn ako prvák ochorel presne tak isto. Vo štvrtok večer teplota, boľavé hrdlo, upchatý nos -> schytal hnisavú angínu. Neurobíš nič, či sa už učia niečo dôležité alebo nie. Vyzdravie a všetko dobehne. Je v novom prostredí, viac stresu, viac povinností, viac zodpovednosti. Neboj nič. Zvládnete to 😉
Moje deti chodili aj v lete do škôlky, všetko bolo v poriadku, vynechali, len keď sme niekde išli, 1.september v škôlke, 2.september už ráno teplota obaja 🙄 ešte že len škôlka.
Moje deti chodili aj v lete do škôlky, všetko bolo v poriadku, vynechali, len keď sme niekde išli, 1.september v škôlke, 2.september už ráno teplota obaja 🙄 ešte že len škôlka.
@anonym_bfac40 nové deti, novy bacil, to preto

nepoteší, ale stáva sa... neboj sa, bez problémov dobehnete doma, to si len trénujú rúčku, píšu čiary