Školáci od septembra 2013
Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
@titkovamiriam noooooooooooo moja má od princezny dosť ďaleko, síce by sa parádila-aj mladšia, ale správanie má ako Mauglí.... a bars si z mojej strany podpory takých tých serepetičiek na fintenie neužijú 😝
@titkovamiriam no tie vlasky.... kazde rano pocuvat to pistanie pri cesani, toto by som aspon obcas menila s tebou.... verim tomu, ze hned zajtra rano pri cesani si pomyslim na teba 😉 Tej ruzovej je u nas az moc, ja to mam 3x vratane seba, len som zvedava, dokedy to vydrzi. Ja som bola ako dieta na ruzovu az alergicka 😀 Ale jasne, kvetinky a ine paradicky su mi blizsie ako vyberat traktoriky ci auticka
@titkovamiriam aj Kubko už má svoj kútik, a mladšiemu sme tiež museli kúpiť stolík, takže teraz máme v malej detskej izbe 2 stolíky 😝
Kocky, tak uz aj mi mame novu tasku, nakoniec sme vsetko nakupili v Daffere, nakoniec mame tuto: http://www.skolske-tasky.sk/21934-Skolni-batoh-....... Je to smart - teda najmensia verzia zo zn. Herlitz, ale v skutocnosti je ovela ovela krajsia, lebo nie je fialova ale skoro cyklamenova, velmi pekna farba Je dost vyrazna, takze ju budu soferi z daleka vidiet 😀. No co vam poviem, mala vyhlasila - dnes je najlepsi den v mojom zivote 🙂 a ja som spokojna tiez - taska+dosky+peracnik+vrecko na ubor+kapsicka+zastera na VV (asi aj zbytocne ale cert ho ber) to vsetko za nieco vyse 60€... na nete by ma to stalo urcite viac, tak tiez sa pridavam k nazoru, ze skolske tasky su vyhodnejsie v kamennych predajniach.
Zienky, este sa chcem spytat, chystate prvacikom aj klasicky ubor - teraz nemyslim pod klasikou cervene a modre trenky ako za nasich cias 😀 😀 😀. Teda kupujete teplakovku ako komplet? Nestacili by nejake leginky a tricko? Mne sa to teda zda pohodlnejsie. Ak ste kupovali teplakovu supravu, kde ste kupili?
filip mal tričko,kraťasy,tepláky,plátenky v zime tričko s dlhým rukávom alebo tenšiu mikinu. klasicku telákovú súpravu nemal. tamarka bude mať na teplé dni tričko 3/4 legíny,cvičky a na zimu tepláky a tenku mikinu alebo tiež tričko s DR.
@evaka ta taška je fakt pekna my sme kupili tuto http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... tak si velmi dobre nakupila 🙂
zienky, kupujete detom aj tie cislice a abecedu na kartickach? vsade to vidim v obchodoch, ked som bola uz co to pokupit, bude to treba?? vdaka 🙂
Ahojte,pridavam foto tašky čo ma kamaratka,krasna srdiečkova,ružova je tej istej znacky čo mame my aj s plnou vybavou len dievčenska.
Co sa tyka telesnej tak do telocvicne cvicky,tricko,kratasy a na von tenisky a ked nebude uz teplo tak dlhe teplaky.
@bubatinko nie nekupujem 😉
Ja zatial nekupujem z pomocok nic,na zapise nam vraveli,ze vacsinu veci zakupi skola,aby sme pockali a ak bude nieco treba,dokupime potom 😅
@barla5
@andrea.m
@titkovamiriam ok, vdaka, tak kupim aj ja len tenisky a ostatne najdeme doma 🙂 . Baby maju super, ze maju leginky - ono je to vyhoda nielen na telesnej, ale v podstate aj v triede - ked maju cely den sediet v rifliach, leginky mi pridu daleko pohodlnejsie. Inak skolske pomocky tiez nekupujeme, ja si fandim, ze nam bude treba len zo 5 obalov 😀
- ahojte
- tak my sme sa dozvedeli, že naši na TV musia mať tepláky dlhé, tričko, mikinu, tenisky, ale aj cvičky a kraťasy modré /všetci povinne/ 😀 😉
- číslice ani abecedu kupovať nebudem 😉
@evaka ja budem kupovať sadu obalov, neviem koľko ich je, ale píšu, že sú to obaly na 1.stupeň, tak hádam budú dosť 😀
som našla zoznam čo sme dostali na Tamarkinom zápise
Potreby pre prváka
Telesná výchova- tričko, krátke nohavice, teplákova súprava (nebudem kupovať), ponožky, tenisky, malá loptička ( to sa 1 deň spýtam akú konkrétne myslia) švihadlo. všetko označené menom,vložiť do zaťahovacieho vrecúška (máme kabelu-nerieším)
Výtvarna výchova: nožnice, pracovný pláštik (stará košeľa,alebo tričko) nádoba na vodu, noviny na lavicu (kupim gumovy obrus,noviny mi prídu jednorázovky). všetko označiť menom a odovzdať triednej. to sa riež spýtam či nemôžem dať do krabice 😕
Prezúvky: pevná obuv bez čiernej podrážky vložená do zaťahovacieho vrecúška,označené menom. nie botasky a vsuvky. bude mať crocsy, videla som že maju aj prváci a kedže je druhorodená mam veľa veci odkukaných od filipka len uvidím čo triedna. ak dostane tú čo mal filip nerieším nič.
všetky ostatne pomôcky zakúpi triedna treba len doniesť 35€+predplatne detského časopisu

@evaka
@andrea.m
@yukki jaj baby vy sa mozte pri svojich malých princeznach tak vyblaznit 😀 ja mať babuľku tak len češem vlásky,kupujem šaty a žijeme babikami a ružová veľa ružovej 😀