Školská taška Beckmann, skúsenosti?
Vie mi niekto povedať názor na školský batoh značky Beckmann? Ale vie mi odporučiť tašku? Vopred ďakujem
@tinkag
@matula55
@evabb35
@cucoryedka ahojte, a tašky ste čistili len ručne, alebo v pračke? ďakujem
@miroslava27415 ja v práčke, svetielko sa dá dať dole.
@tinkag na nejakom špeciálnom programe? a menších otáčkach?
@matula55 tuším som to akoby odkrútila.
@miroslava27415 na 30ke a menších otackach
Nemá niekto na predaj chlapčensku?
@miroslava27415 aj v pračke, aj ručne - dobrá údržba, kupujeme už len túto značku.
@miroslava27415 mám taký program - ručné pranie - teplota 30, otáčky menšie...ono to záleží od značky pračky. Svetielo sa dá odmontovať, tuším som to našla v nejakom návode ako sa to dá odmontovať.
Niekto na predaj pre chlapca?
My sme nakoniec kúpili ergobag cobo Light, ta váha je fakt top, dobre sedí na mojom drobnom malom a naozaj dlho sme sa rozhodovali medzi beckmann a ergo, mal ich na dlážke, na chrbte atď, ale náš odradilo to ruksakove zapínanie a sťahovanie, keď sa mi s tým paral doslova pár minút, som povedala nie, ergo je pevne, hneď vidí dovnútra, prehľadné a zatvára len cvak a otvára rovnako. A váha 780. Vrecúško sa vynikajúco prípina na chrbát tašky.
Máte niektorá backman na druhom stupni? Ak áno ktorý?
Ahojte, tie ktoré máte školskú tašku backmann pre prvákov, normálne ste ju oprali v práčke ako píšu a nezničila sa?
@chrumka120 to by má zaujimalo. Mame bledomodru
@chrumka120 Zdravim. Moji maju backman od nastupu do 1.triedy. Dcerka koncila teraz 3.rocnik, syn 2. rocnik. Vzdy som obe tasky cistila len rucne s malou kefkou a praskom vo vani. Do pracky som sa trosku obavala dat.
@chrumka120 @lindsey ahojte 😊 nasi maju beckmann (starsia 3 roky, mladsi 2 roky, a super sluzia) ... periem v pracke, najprv vyberiem tu kovovu "lyzicu - tyc" z chrbtovej casti, potom kefkou precistim najspinavsie miesta, vytiahnem plastenku (raz som zabudla a kopec vody v obyvacke 😁, blondina), davam 30st. kratsi program cca 35 minut, a teraz nespomeniem ci "len rucne pranie" bez odstredenia, alebo 400 otacok, viac by som nedala urcite, na slnku to potom vyschne 😊 tasky sa ani raz neznicili, a stale su ako nove 👍
@cucoryedka Fuu a to sa da vybrat to kovove z tej chrbtovej casti co spominate ? Ja som volajako neobjavila system ako to vybrat :/
@silvike neviem, ci budem vediet dostatocne vysvetlit po pamati, sme na chalupe a tasky tu nemame, ale skusim ... vo vnutri chrbtova cast hore - je taky obdlznik so stahovackou? pasikom? tam je schovana ta tyc, da sa jednoducho vytiahnut, dufam, ze sa to podari 😊
@silvike @lindsey a este som zabudla na svetielko, popravde toto som ja neriesila ani raz, lebo uz nesvietilo, ale odmontovala by som to (na to grif nemam 🤷♀️)
@silvike
@cucoryedka Dakujem, vyskusam vybrat a vyprat v pracke asi.
@cuncika97901 včera som ju oprala v práčke na ručnom praní
Prosím vas, chcela by som synovi beckmann do 1triedy (má odloženú dochádzku a má 127cm). V zdravom batohu mi odporučili už tu maxi verziu ale tá mi príde hrozne veľká podľa rozmerov. Ja mám pocit že syn má dlhy krk 🙂
A ani som nepoložili otázku...myslíte že ju ponorí aspoň dva roky? Ta s blikackou je do 137cm, ta väčšia do 144cm ale či reálne potrebuje tých 28litriv...

@lutsine To záleží od veľkosti dieťatka, akú má výšku, aký má dlhý chrbát, aké ma široké ramená a boky. Moje dieťa v piatom ročníku malo ešte tú prvácku. Odmerala som a podľa veľkosti chrbta som vyberala tašku. A perfektne sedela na chrbte.