Skúsenosti s individuálnym štúdiom a úlohami na 2.stupni ZŠ?
Ahojte baby, mam dceru v 7.rocniku a zo zdrav.dovodov mame uz 3 tyzdne individualne studium. Po rozhovore v skole s ludmi na to urcenymi by nam mali ucitelia posielat ulohy a poznamky. A zo zakona ma byt v skole 4 hodiny. Ucitelia ani po spravach odo mna ci upozorneni zsmestnancov skoly dcere nic neposielaju. Mate niekto skusenosti s individualnym studiom a ako to vlastne s ulohami funguje i preskusanie? Dakujem pekne
@anonym_cb1ccb ze mame individualne studium tak to ano
@20nina14 riaditeľ čo na to, že neposielajú?
@anonym_cb1ccb ten stale, ze nech sa obratim na kompetentnych ludi, ktori su na to urceni v skole
@20nina14 veď to je on.
Kazdy vyucujici by ti mal vypracovat pisomne zadania uloh, kt. ma dieta vypracovat. Napr., ze zo Sjl ma napisat citatelsky dennik, napisat v skole 2 pisomky, potom z Fyziky odovzdat 2 projekty, prist do skoly napisat 2-3 pisomky… a tak podobne aj dalsie projekty. Samozrejme ma si robit vsetky ulohy a zadanie, kt. robia v skole. Kazdopadne ty (rodicia) musis ist do skoly, stretnut sa s triednou, sk. psychologom a podpisat preberanie vsetkych tychto dokumentov co som pisala. Moje dieta to absolvovalo, takze ti pisem nase skusenosti.
no individualne vzdelavanie (IV) nie je o tom, ze ti ucitelia posielaju co mate robit a uz vobec nie kazdy den. IV je o tom, že ti ucitel povie toto mas prebrat za tyzden, mesiac, dva, do konca roka ... a doma sa to individualne dieta uci. dohodnete si formu skusania hodnotenia. na hodine ked pride sa to moze skontrolovat ci sa uci co ma a ako postupuje, ak nieco nevie ucitel vysvetli. co mas napisane v IV v papieri co si podpisovala? ci mas len rozhodnutie? pracujem v skole a toto mam na starosti a vzdy dietatu pripravim plan co sa ma ucit a ako sa bude hodnotit - ak je teda IV zo zdravotnych dovodv
Kazdy vyucujici by ti mal vypracovat pisomne zadania uloh, kt. ma dieta vypracovat. Napr., ze zo Sjl ma napisat citatelsky dennik, napisat v skole 2 pisomky, potom z Fyziky odovzdat 2 projekty, prist do skoly napisat 2-3 pisomky… a tak podobne aj dalsie projekty. Samozrejme ma si robit vsetky ulohy a zadanie, kt. robia v skole. Kazdopadne ty (rodicia) musis ist do skoly, stretnut sa s triednou, sk. psychologom a podpisat preberanie vsetkych tychto dokumentov co som pisala. Moje dieta to absolvovalo, takze ti pisem nase skusenosti.
@anonym_9bd485 Dakujem krasne. Ja mam zatial iba rozhofnutie od riaditela a individalny ucebny plan na a4 a tam spomenute, ze mam ist do skoly na 4hodiny a na ktorych prefmetoch nebude v skole tak ucitelia doplnia projektami ci zadaniami

@20nina14 máš to aj na papieri?