Špeciálna trieda pre autistov v Oslanoch: Viete o nej?
Prosím vás viete niekto o špeciálnej triede pre autistov s normointelektom ktorá sa nachádza na ZŠ v Oslanoch?. Ďakujem.
Vy tam chodíte? To je super. A nevieš či tam majú voľné miesto? A koľko tam je detí? Vieš mám chlapca do špeciálnej nepatrí do normálnej ho tiež veľmi nechcú tak pozerám aké máme možnosti. Budem to vďačná za každé info
Vy tam chodíte? To je super. A nevieš či tam majú voľné miesto? A koľko tam je detí? Vieš mám chlapca do špeciálnej nepatrí do normálnej ho tiež veľmi nechcú tak pozerám aké máme možnosti. Budem to vďačná za každé info
@nena007 a aku ma dieta diagnozu?
@nena007 Tak to je presne pre vás trieda. Veď ak chcete nájdite si na nete školu, číslo a zavolajte si tam. Povedia a nasmerujú vás. Viem že teraz sú zápisi. Tak skúste.
A koľko má rokov?. Tam je totiž zmiešaná trieda od prvého po 4/5 ročník. Tak v takomto rozsahu.

@nena007 Áno, ja viem o tej triede. Čo by si chcela vedieť?. Je to malotrieda so špeciálnymi pedagógmi a asistentkou. Môžem povedať o tejto triede len pozitíva. Pani učiteľky aj s pani asistentkou sú veľmi dobré, milé a robia svoju prácu veľmi dobre. Deti napredajú a majú ich rady. My sme spokojní.