icon

Súkromná základná škola Futurum v Trenčíne

nelinka79
15. okt 2014

Ahojte
chcem sa spytat ci niekoho dieta navstevuje tuto skolu . Ako ste spokojne s pristupom a tak. Proste chcela by som nejake info od mamiciek ktorych deti tam chodia .
Dakujem

elka86
•
24. nov 2014

Ahoj,mala som tam syna prvaka,ale od druhej triedy uz chodil do inej skoly.Bola som dost sklamana
z celkoveho pristupu a kvality vyucby.Dostali ucitelku skoro bez skusenost a bolo to dost o nicom.Sice
o rocnik nizsie maju super ucitelku,vysoku kvalitu vyucby,takze zavisi asi od konkretneho rocnika..

jujala
•
17. feb 2017

@elka86 viem, ze tema je uz starsia. Mozes mi prosim povedat kolko sa plati za mesiac resp. rok vo FUTURUM? dik

elka86
•
17. feb 2017

@jujala momentálne tam už syn nechodí, ale my sme platili 50€/mesiac + 20€ družina na prvom stupni. Ale kamarátka tam má dcéru a myslím, že zvyšovali. Môžem sa ešte popýtať a dám ti vedieť.

jujala
•
18. feb 2017

@elka86 vrela vdaka. Skus sa prosim spytat na spokojnost prveho stupna. Dakujem za pomoc

ninkavmmv
•
Autor odpoveď zmazal
•
janhe
•
30. sep 2017

Teraz som sa aj ja zaujimala o ich skolu a uz len stranka ma dost sklamala a nebola mi sympaticka tak ze si pozrem nejake diskusie a vidim ze som sa nemylila. Este mi pride dost lacna tak tam moze kadekto. Neviete niekto ci to uz neni alebo neplanuje byt nejaka ozaj kvalitna sukromna skola?

zabavka
•
3. máj 2018

@janhe Môžem sa opýtať, kam ste dali nakoniec Vaše dieťa? Ďakujem