Testovanie detí pred nástupom do školy
Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.
Keby chodila na druhý stupeň a bolo by to podmienené , tak áno. Lebo pri vymeškaných hodinách by robila komisionálne skúšky a keď teraz boli doma počas prvej vlny, tak katastrofa, doteraz poriadne nenabehla a prispata je. Neviem si predstaviť sa s ňou učiť učivo druhého stupňa, keď sa jej nechce teraz. 🤦
Ale keby sa všetci postavili , že nie...tak sa pridám. 😉
určite áno...dcéra je deviatačka potrebuje sa pripravovať na prijímačky ak ostane doma na prijímačkách bude ťahať za kratší koniec....
@snezienka33 určite neodmietnem...S 3 deťmi sa doma učiť už mi ide na nervy...
Niektoré ženy tu vedia viac ako Grohling... ešte nič nie je dane, ani nástup, dátum, či a ako sa bude testovať..,
Takze neviem, rozhodnem sa podľa okolnosti. Ale deti do školy už musia ist, začína to už byt kritické. Akurát som úplne rozladena z mojich online hodín, decka lenivejú, nepracujú a nič poriadne nevedia. Môžu sa pred obrazovkou učitelia aj rozkrájať.
A áno, aj za cenu testovania. Ja mám tiež s antigenmi osobný problém, ale ak to inak nepojde...
Nie som stotožnená s testovaním školákov už len z toho dôvodu ,že mladšia normálne chodí do školy a syn čo je doma a to ozaj doma ,že nikde nechodí má byť testovaný? A ak by to bolo ,že teraz piatok a má byť pri tom rodič majú smolu lebo piatok mi voľno v robote nedajú keďže kolegyňa ide preč.A povinná školská dochádzka mu nič nevraví? Už som z neho na nervy
@snezienka33 ešte na žiadneho premiéra som nepísala že je debil... ani že je chorý človek... demokracia asi vážne škodí...
Len tak, aj v práci máš kde aké nariadenia a musíš sa alebo prispôsobiť, alebo ti ukážu raz dva že kde sú dvere....😉
@deti95060810 porovnavas neporovnatelne. Pravo na vzdelanie (ba priam povinnost) je zakotvene v ustave - t.j. je nadriadene vsetkym ostatnym ciastkovym zakonom (nieto este nejakym smiesnym pracovnym predpisom) a je hlavne podla ustavy nepodmienene. T.j. kazde dieta ma pravo sa vzdelavat bez toho, aby splnilo taku ci onaku podmienku. Demokracia skodi 🙈 Tak nech sa paci, mozno sa da cestovat do Severnej Korei. Ze Matovic nie je psychicky zdravy jedinec som skalopevne presvedcena. Mne uz toto rozum neberie. Ochrana pred covidom = Boh nad Bohom, nad ustavou, nad zdravym rozumom, nad ludskostou.
@snezienka33 žiadne iné nariadenia nedodržuješ? Z tohoto jedného sa snáď už nezblázniš ani ty, ani tvoje decko. Alebo choď do džungle a nedodržuj si nič.
@snezienka33 porovnavat predosle vlady s touto, ked vtedy nebola korona je dost na hlavu. A co myslis, keby bol premier niekto iny, tak by ani korona nebola a ani ziadne opatrenia, ci co? A ano, Matovica musi strasne bavit robit nepopularne opatrenia, ktore mu iba znizuju popularitu.
@snezienka33 Kvoli nam? 🙂 Konkretizuj co robime zle. A preco dodrzujes ine nariadenia? Sa vobec nenechavaj vydierat a nic nedodrzuj

Áno. Syn sa do školy veľmi teší