Učia sa niekde deti kvôli zime v triedach v bundách?
Ahojte, ucia sa niekde decka na zakladnych skolach v bundach, pripadne sa stazuju na zimu v triedach, pretoze skoly setria kvoli vysokych fakturam za energie?
Zatial som nieco take nepostrehla a co tak viem, tak sa snazia na skolach kurit normalne
Nie.. Dcéra tvrdi, ze jej je v triede hrooozne teplo 😅.. Ona je skor taka otuzila..
keď nastúpili po prázdninách tak veru boli v bundach ale iba jeden deň. teraz kúria ale nie tak moc takže majú mikiny a vankúše na stoličkách.
Citam to tu a tusim lem my sme mali tak debilnu skolu... Na strednej (cca 10 rokov dozadu) to bol boj kazdu zimu. Zima jak v prdeli a ucitelky nam este nadavali, ked sme si dalu bundy.
Ocividne to teda neni standart, ale kludne by som verila ze volakde budu lakomi aj kurit.
žiadne šetrenie na kúrení som nepostrehla, školáčka v triede tričko krátky rukáv,občas chodím do škôlky tam totálne prekúrené.
U nas prekúrenie vraj nie je, hlavne popoludni, ale bundu nemal. V triede si nechá mikinu i pančuchy.
ako neverim, ze by sa bolo nejak prekurovalo, no su normy, podla ktorych kurit musia a nepocula som teda este od nikadial, ze by sa v triedach nekurilo a deti by tam boli v mrazoch
@refly presne tak aj na našej strednej 😂 jednak nekúrili, ešte sme mali staré hliníkové okná, ktoré nešli ani zavrieť, bežne sme prišli do triedy a tam sneh, ľad 😂😂😂😂 nakoniec nám to utesnili pur penou, ale odstrániť ju neprišli a keď už bolo vonku teplejšie mohli sme tam aj pokapať 😂😂

@interneta u nas nie. Normalne im kuria,decka su v kratkych rukavoch.