Učíte sa s deťmi, ktoré sú už na 2. stupni ŽŠ ?
Dve staršie dcery boli v uceni maximalne samostatne ,od 1.ročnika ZŠ som snad ani nemala šajnu,čo preberajú v škole,najstaršia je ale nadpriemer.intelig. a uz ako predškolácka sama čitala knihy.takze to je trochu ina kapitola.tretia dcerka je uplny opak,musim na nu dozerat este vo 4.rocniku.moja otazka je,do kedy ste sa s detmi doma spolu ucili?🤔
@hettinka ma poruchu pozornosti, pisala som to vyssie. lenivy nie je ak ho necham ucit sa sameho, ako dneska napriklad zbadal povedla uhlomer a uz sa s nim zacal zabavat a uplne zabudol ze ma zosit pred sebou..bohuzial nespravim s tym nic musim pri nom sediet ako pecka a dohliadat...no na nasej skole maju problem aj "normalne" deti ze maju toho vela..uz som rozmyslala ze ho dam inde ale zas koli kamaratom nechce..volako to doklepeme na 4-ky a kaslem uz nato, stredna bude o inom uz presne vie kam chce ist a verim ze ked sa bude ucit nieco co ho zaujima tak bude aj viac tomu venovat pozornost to mi povedala aj psychologicka

Sama píšeš, že so staršími si sa učiť nemusela, takže vidíš, že každé dieťa je iné a je úplne jedno, čo deti ostatných matiek.Ak to dcéra potrebuje a ty stíhaš tak jej pomáhaj, načo tu diskutovať,hold nie všetky deti sú rovnako nadané a zodpovedné.