Usmievajú sa vaše deti na školských fotkách?
Ahojte 🙂 Doniesli už aj vaše deti fotky zo školského fotenia? Ste spokojné?
Len tak zo zvedavosti sa pýtam, lebo teda syn doniesol - a neviem, či je to "čaro" druhého stupňa, ale na tej fotke sa jediná osoba usmieva - a to je učiteľka. Zámerne som si pozrela naše školské fotky, všetci sme sa usmievali, možno nejaký jeden dvaja čudáci nie. A teraz je to nejako opačne.
Usmievajú sa vaše deti na školských fotkách? 🙂
na našich komunistických fotkách sme sa neusmievali 😏
@biba_18 My sa tam všetci škeríme. Aj druhý stupeň. Možno záležalo od fotografa?
Naposledy bol usmiaty asi v 5tej triede. Na ostatných sa tvári ako 5 minút pred popravou
@anonym_autor moji 3 chalani nie...oni su vazni ako kilo soli 😁 jedina ucka vysmiata je u 6taka. Vacsina deti u 6taka a 8aka je vaznych, len par sa usmieva. U 4taka sa ich usmieva viac.
Je to vekom...cim starsi, tak tym viac sa budu tvarit ako oni chcu a nie na povel...takze zavisi od povahy. Puberta k tomu este prida.
Moj brat 40r+ pamatam, ze ma len jednu jedinu fotku z detstva a mladosti, kde sa usmieval, stale bol len vazny.
A moji sa nevedia normalne tvarit pri foteni...u nas urobit peknu rodinnu foto s 5 ludmi je skor zazrak 🤷♀️
kedze viem ako sa dokaze skerit ked sa ma do fotaku usmievat, tak radsej nech sa neusmieva

na našich komunistických fotkách sme sa neusmievali 😏