Vydrží olovrant do 15:00?
Ahojte. Prosim vas davate aj platkovy syr? Ide o to, ze olovrant maju zdruba o 15:00. Bez chladnicky mi to pride dost. Dali by ste? Dakujem.
Pripadne dajte tip na nejaky olovrant 😀
bude troška zdusený, ale nie pokazený. Dala.
@anonym_104973 Vdaka
Teraz už nebude také teplo tak by som dala. Ja dávam syrové palicky (z lidla) alebo babybell
Teraz už nebude také teplo tak by som dala. Ja dávam syrové palicky (z lidla) alebo babybell
@4stanka4 Babybell by som aj ja chcela, ale teda pride mi to dost. Nuz, skusim a uvidim
Ahoj, Babybel bude taký mäkší a teplý, ale nepokazí sa (mám odskúšané na synovi).
Ahoj, Babybel bude taký mäkší a teplý, ale nepokazí sa (mám odskúšané na synovi).
@ivanaks Ok, dakujem
Dokedy je v skole, ze musi mat olovrant? Pracujem v skole, parlrat som bola zastupovat aj v skd a deti v skd nejedli uz nic po obede.
davam normalne, predavaju do boxov aj chladiace vlozky a tak vydrzi dlhsie cerstvy.
Dokedy je v skole, ze musi mat olovrant? Pracujem v skole, parlrat som bola zastupovat aj v skd a deti v skd nejedli uz nic po obede.
@anonym_c829cd ved pise autorka, ze olovrant maju o 15. Nas je napriklad v SKD do cca 16:30, obed mali na prvom stupni o 11:30, teraz na druhom o 12:30 takze do 16:30+cesta domov pol hodinka by nevydrzal bez jedla. Navyse v nasej druzine je tiez nato vyhradeny cas kedy deti olovrantuju (14:45), rovnako ako cez den maju vyhradeny cas na desiatu a obed.
@anonym_c829cd V SKD je do 16:00. Obed maju o cca 12:00. Vzdy vsetko zje. Nemam dieta, ktore si vystaci s jednym jablckom : )
davam normalne, predavaju do boxov aj chladiace vlozky a tak vydrzi dlhsie cerstvy.
@anonym_a47924 Uz som o tom citala. Nerozmoci sa jedlo od vlhka?
@anonym_c829cd ved pise autorka, ze olovrant maju o 15. Nas je napriklad v SKD do cca 16:30, obed mali na prvom stupni o 11:30, teraz na druhom o 12:30 takze do 16:30+cesta domov pol hodinka by nevydrzal bez jedla. Navyse v nasej druzine je tiez nato vyhradeny cas kedy deti olovrantuju (14:45), rovnako ako cez den maju vyhradeny cas na desiatu a obed.
@anonym_a47924 Ano, aj u nas je na to vyhradeny cas kedy deti jedia.
@anonym_a47924 Uz som o tom citala. Nerozmoci sa jedlo od vlhka?
@anonym_autor nie je vlhka ja ju teda davam len do chladnicky ako nevydrzi chladit az do poobedia ale podla mna lepsie ako nic najma presne k mliecnym veciam.
@anonym_autor aj mojw deti jedia v druzine syn teda jedol.a dcerka pride dimov a hned pyta jest hoci je aj v druzine...ja som nastupivala do skoly v 84 rok a tiez sme jedli v druzine
@anonym_autor aj mojw deti jedia v druzine syn teda jedol.a dcerka pride dimov a hned pyta jest hoci je aj v druzine...ja som nastupivala do skoly v 84 rok a tiez sme jedli v druzine
@slavomira236 dakujem

bude troška zdusený, ale nie pokazený. Dala.