icon

2,5-ročné dieťa uprednostňuje otca

17. feb 2026

Ahojte. Ja sa chcem poradit ci ma niekto skusenost. Manzel ostal s nami doma na 2 mesiace a maly zacal len za nim behat, vsetko moze len on urobit. Maminka nemoze nic len ocino. Vsak je to len obdobie? Normalne mi to trha srdce ako ma nechce len ocina vola vo vsetkom.

mullerova46
17. feb 2026

@anonym_autor kamoška má toto doma 😀 užívaj si nie je to tebou len obdobím

kris_tin257
17. feb 2026

Moja dcéra je taká, ja si vtedy sadnem vyložím nohy a veľmi sa usmievam 😂

anonym_9635b4
17. feb 2026

Syn dával prednosť svojmu dedovi pred matkou.
Dcéra s PAS tiež miluje ocinka. Celý víkend chodia na turistiku a prechádzky len oni dvaja. Leto - zima. Nevadí, beriem to v pohode.

ivik4
17. feb 2026

To je normalne

marianarem
17. feb 2026

@anonym_autor Je to obdobie. U nas to bolo opacne, maly isty cas chcel len mna, manzela odhanal, pytal sa ma, preco mi nestaci len on 🙂 A ze ockovi ani veceru nemame robit a podobne 🙂 Preslo to same, ale myslim, ze tomu dopomohlo, ze manzel to bral s uplnym kludom a nadhladom.

autor
17. feb 2026

Dakujem za odpovede, budem sa snazit nebrat si to tak k srdcu. Verim ze to prejde co najskor 😊

danielahamar
17. feb 2026

Žiarlis, no ale muž zato nemôže

anonym_94bbf1
17. feb 2026

Ono to prejde a je strašne krásne, ze majú takýto vzťah 🙂

anonym_57341e
17. feb 2026

Je to pekné lebo to je vyvoj
ale stále buď súčasťou, nech majú aj svoje chvíle ale aj vaše

anonym_161869
17. feb 2026

@anonym_autor Aj môj bol ,taký keď prešiel s práce ..Ale ak niečo bilo treba zachraňovať, ppmojkať,pofukať,urobiť papať už bola dobrá maminka 😀

anonym_a56f93
17. feb 2026

@anonym_autor vsimla som si, ze to mnohym zenam vadi a uprimne, nerozumiem preco. Ja sa naopak tesim, ze deti maju dobry vztah s muzom a podporujem to. Dvaja su vyslovene tatinkovi, no a co, jednu dceru som mala, ze chcela len mna a kvoli muzovi mi to bolo luto. Ja sa zas neviem dockat, kym pride muz z prace, lebo potom kupat len on moze, aj zadok utierat a hlavne toho druheho sa rada vzdam 😄

anonym_1dde54
18. feb 2026

u nas to obdobie trva uz 5 rokov.. a maly ma teda 7. Myslim, ze uz sa to proste nezmeni.. Ked sa maly narodil jeho otec bol vela pracovne prec.. potom zacal Covid - otec zostal doma a odvtedy je maly nalepeny na nom, ja nemozem nic, ak si ma vybrat vzdy si vyberie otca.

sisska96
18. feb 2026

Aspoň máš viac voľna. Preboha netreba byť hysterická