2,5-ročný syn je veľmi živý
Syn má 2,5 r a stále niekam vylieza..na sedačku.stolik a kde sa mu da...skáče po posteli a pod
Skoro každý deň si niekde suchne..,buchne väčšinou čelo..
Ja sa veľmi bojím..nebude mať z toho nejaké následky..
Nie, zober ho na ihrisko nech ti nedemoluje dom.
@januska12323 chodíme..ale ja som 2 mes pred pôrodom a nemôžem veľmi chodiť a zdvíhať ho..inak sme boli stále vonku..
@anonym_autor no hold mám dosť energie a treba aby mal pohyb ,škôlka?
a okrem toho že stále niekam vylezie? skáče ti do reči? je netrpezlivý? vrtí sa na stoličke? má výbuchy hnevu? všetko mu musíš povedať 10x? je hlučný?
ak nie, tak má len veľa energie a potrebuje vybehať sa....
@anonym_autor no hold mám dosť energie a treba aby mal pohyb ,škôlka?
@minenkaa ňo má..začal chodiť od decembra..ale som ho nechala doma..lebo mi nosil odtiaľ len choroby..a mám veľmi slabú imunitu
Keď si tehotná tak nemôžeš chodít na ihrisko? To je za výhovorku? Veď zoberiem veľkú lopatu, nech si zoberie nejakú tatrovku a moze sa hrať
2,5 ročný už sám vylezie na smyklavku, či preloezku
Tehotné normálne chodia von, do práce
Keď si tehotná tak nemôžeš chodít na ihrisko? To je za výhovorku? Veď zoberiem veľkú lopatu, nech si zoberie nejakú tatrovku a moze sa hrať
2,5 ročný už sám vylezie na smyklavku, či preloezku
Tehotné normálne chodia von, do práce
@anonym_a8ee65 veď píše,že chodili von..a 2mesiace pre porodom už nemusí toľko vládať a isto je už aj nervózna, neohrabana.. nie každá tehotná žena má tip top tehotenstvo.
nie, nebude mat nasledky
@zildo o to by nešlo..ja mám pohyb rada ani mi nevadí..e tvrdne mi brucho a nemôžem behať po synovi tolko
Tak nech ho zoberie pán otec von, očividne potrebuje pohyb. A nie nič sa mu nestane len sa naučí koľko môže aby si neublížil.
Tak nech ho zoberie pán otec von, očividne potrebuje pohyb. A nie nič sa mu nestane len sa naučí koľko môže aby si neublížil.
@januska12323 on je málo doma..má 2 práce .
@zildo o to by nešlo..ja mám pohyb rada ani mi nevadí..e tvrdne mi brucho a nemôžem behať po synovi tolko
@anonym_autor A na ihrisku nemusis predsa stale za nim behat! Tiez mi aj tvrdlo brucho, mala som len dvojrocneho, uz vo vzdore, velmi zive dieta.. nejak zme.prezili.
Ked nemoze muz, naozaj nemoze aspon cez vikendy???, tak nemas starych rodicov, ktori by ppmohlo aspon obcas?
tak sa musis prekonat, no holt to prinasa to ked mas pri sebe len darcu spermii
Bože vy ste tu zase extra múdre. To je niekedy sila 🤦. Je to normálne,je to chlapec potrebuje sa naháňať. Ja mám dvojročného a nezastaví sa skoro vôbec 🤭
@anonym_autor Ahoj, momentálne náš animačný tím pracuje na tvorbe zábavných dopoludní cez víkend v Bratislave. Ideálny je pre deti 3-12 rokov. Bude to prebiehať za priaznivého počasia vonku, pre deti bude pripravený pestrý animačný program. Niekedy bude spoplatnený pár €, ale často bude bezplatný aby sa detičky zabavili a rodičia si trochu oddýchli🙂 Ak by ste mali záujem kľudne sa nám ozvite 😊
Môj syn bude mať v marci 3 a je rovnaký. Tie deti sú také akčné, ale to je dobre aj keď mi nevladzame . Normalne keď nevladzes mu pusti rozprávku náchvilu.
Skus si s ním sadnúť daj mu plastelínu, alebo cesto kysnuté..moj miluje robiť takyto "bordel"🤣 . S cestom sa zabaví ,dám mu vykrajivatka a on si to placka a vykrajuje. Alebo mu dám kartón a vodové farby a kreslíme. Čím viac bordelu tým ho to viac baví. Ty si pri nom oddýchneš a on bude kresliť.

Nie, zober ho na ihrisko nech ti nedemoluje dom.