Ako deti reagujú na vianočný stromček?
Ahojte, mam otazku - ako prezivali vase vianocne stromceky rok, kedy malo vase dieta 2 roky? Ja aj moj muz sme vraj v tomto veku zvalili stromceky, na totalku vsetko rozbite 😁. Minuly rok sme sa o stromcek bali, ale maly mu nijako neublizil. Tento rok je vsak ovela aktivnejsi (ma 2 roky) a rad robi na svojom okoli fyzikalne pokusy, tak sa pre istotu pytam - aby sme vedeli, na co sa mame pripravit 😁.
Nemusis to tak prezivat. Daj ozdoby, ktore sa nedaju rozbit, stromcek priviazte alebo dajte mensi vyssie
Veru, dieťa nie je mačka, budete v pohode. Bude žasnúť, obdivovať, vysvetlite a bude dobre 😊
Moj v tom veku vsetky ozdoby, na ktore dotiahol pooberal a kazdy den som ich davala naspat 😃 No vyzeral ten stromcek otrasne, ale co uz 😃 Tento rok uz snad bude dobre 😃 A ano, vsetko sme mali nerozbitne ozdoby 😃
Nerozbitne ozdoby urcite. Ale teda ja som v tomto veku urobila chybu, ze som ozdobila stromcek medovnikmi. Samozrejme, ze zacali miznut este pred Stedrym dnom 🙂 Inac uz v tomto veku sa daju s dietatom aj vyrobit vlastne ozdoby, trebars z farebnych papierov, my to tak robime.
Mám dve deti medzi nimi rok a pol rozdiel sú to teda extrémne živé deti a stromček nikdy nezvalili ani sa nejako extra nepribližovali vedeli že nesmú a to teda oni neposluchaju
nasim sa stromcek pacil (mam3) mali sme nerozbitne ozdoby. popozerali ale nerobili zle. a to nie su ziadni anjeli
My mame len par rozbytnych ozdob, vacsinu mame drevenu, sle stromcek mavame zivy a dost velky, cize tiez som sa bala, ze ho na seba stiahne….ale nic take sa nedialo…. Prve vianoce mala 4m, takze to este nic, druhe vianoce ked mala 1 a 4m sa stromceku bala a obchadzala ho zdaleka a rok na tonuz bola dost rozumna….

Mám 3 deti. Nikdy stromčeky neriešili. Myslím,že mačka je horšia.