icon

Akú tašku použiť na veci do jasiel?

15. aug 2026

Ahojte v pondelok ide na hoďku moje dieťa do jasiel a majú zoznam veci ktoré treba doniesť a v čom to mám priniesť normálne v taške ? Zas nechcem vyzerať ako sprostá že prídem v Tesco taške ďakujem za odpoveď

anonym_d9fe5b
15. aug 2026

Nejaky ruksak, prip. Nejake vrecko nemas? Ak nie, nevadi, mozes aj v igelitke, tam to pekne ulozis do skrinky.

anonym_2fe978
15. aug 2026

Definuj veci. Ak pre dieta nahradne oblecenie, plienky atd tak v nejakom vrecusku, platenej taske a bude to mat zavesene v svojej skrinke. Ak do triedy vlhcene servitky, kuchynske utierky, hygienicke vreckovky, detske tekute mydlo atd. Tak kludne aj v igelitke aj tak ucitelky si to vyberu a ulozia do zasoby.

domka222
15. aug 2026

Je jedno v čom to donesieš,však to aj tak dáš zrejme do skrinky.

biglovemom
15. aug 2026

Ja neviem ,v LUJ VITON taske ?

Tato otazka je premna najhlupejsia otazka tento mesiac 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️…. Ani to teplo ta neospravedlnuje …

anonym_607634
15. aug 2026

Preboha....

anonym_683425
15. aug 2026

Môj jeden syn mal veci na prezlečenie uložené v zavretej skrinke, druhý vo vaku (taký čo sa zaťahujú šňúrky), niektoré deti mali malý ruksak.

selest
15. aug 2026

Veci do skrinky davam v priehladnej igelitke, nech je vidiet co je dnu a nech sa v tom p ucitelke pripadne co najlahsie hrabe ked bude nieco hladat. Hygienicke potreby pre skolku kludne v tesco taske

slavomira236
15. aug 2026

Moji mali nahradne ulozene pekne na policke v skrinke a nikdy sme to nepouzili