Existujú letné jasle pre trojročné deti?
Ahojte.
Dcéra bude mať v júli 3roky, do škôlky pôjde až od septembra.. a teda moja otázka znie, existuje niečo (letné jasle alebo dačo) kde dať dieťa cez prázdniny, ktoré ale už dovŕšilo 3roky ? Nie každý deň (podľa pracovného rozpisu).
@petamich dala som príspevok do mesta, v ktorom bývam (spoločné mesto)...nechápem prečo ho preložili... V BJ
letné jasle skôr nie ako ano, ale obvolaj si súkromné škôlky, niekde ti dieťa vezmú ak majú volné miesta.....
Dieťa môže navštevovať jasle do 31.8 nasledujúceho po dovršeni 3 rokov. Teda ak bude mat dcérka 3 roky v júli ešte môže navštevovať jasle do septembra. Otázka znie či nájdete jasličky, kde budú mať voľné miesto a zoberú Vás.
😊 Všetko dobré prajeme ❤️
Preco sa orientujes len na jasle, vsak 3rocne dieta uz vezmu v lete aj do sukromnej skolky. to urcite najdes bez problemov, pretoze v lete je nizsia obsadenost ako pocas roka.
U nas jasle cez leto maju prazdninovu skolku pre deti do 6rokov. A sukromne skolky zvyknu byt otvorene aj pocas leta.

A v akom meste? Lebo nasa skolka ma aj Letnu skolku a vies tam dat dieta, ktore k nim bezne nechodi - BA Ruzinov