Poďakovanie vychovávateľkám v jasliach - len 1 z 3 si ho skutočne zaslúži
Ahojte,
Syn má v jasliach síce 3 vychovávateľky. Dve z nich sú veľmi falošné, žiaľ riešila som ich nevhodné chovanie voči synovi ane aj s riaditeľkou. Ta mi dala za pravdu a povedala, nech sa hneď znova ozvem, pokiaľ by sa ich chovanie opakovalo.Islo o to, že malého na konci neprehnali, pravidelne. On žiaľ bol z tých detí, ktoré ľudskú, nie jediný, asi traja ďalší ešte. Na neho však tieto dve hneď tak deti nahuckali, že len keď ráno prišiel už bežali iné deti k nemu a kričali nie stop nekuš! Vychovávateľky ho ani nepozdravili keď ráno vošiel do skupiny. Na mňa bola pomocná vychovávateľky drzá a s riadne zvýšeným hlasom sa ma raz opýtala, či si teda malého beriem pred spánkom alebo nie! Bola som tam len niečo priniesť a jasne som cez telefón povedala, že syn tam ostane na obed aj spánok.
Pokiaľ tam však bola tá tretia vychovávateľka, bola situácia úplne iná! Ta ho každé ráno privítala s úsmevom a opýtala sa čo chce robiť. Všetky deti boli vždy po olovrante čisté a prebalene. Pri odchode každé dieťa objala na rozlúčku a to veľmi srdečne, nehrala to. Keď mala ráno službu, ostatné deti nikdy nešli k malému s pokrokom aby nekusal. A toto sa nepáčilo ani riaditeľke.
A teraz - síce robili okrem tohoto svoju robotu, ale pozdraviť či už deti alebo rodiča im bolo pričasto cudzie. Stále sa na malého sťažovali. Až do rozhovoru s riaditeľkou, to už zrazu aj pochváliť vedeli čo všetko vie a ako on upratuje a pomáha! Aj zdraviť ho začali...
Ale falošné ostali aj tak. A teraz ide malý už do škôlky a pre tu super vychovávateľku mám na rozlúčku 3 veci aj kritici. Pre tie dve potvory, hmm najradšej by som dala tak jednu ružu a čokoládu s pokladnicou s poďakovaním.
Ako by ste sa zachovali by?
precitala by som si po sebe
ak ich az tak neznasas-neddla by som im nic a dala len kvet tej dobrej.. nieje povinnost cokolbek ucitelom davat ...
ak ich az tak neznasas-neddla by som im nic a dala len kvet tej dobrej.. nieje povinnost cokolbek ucitelom davat ...
@anonym_88cf72
Viem, že to nie je povinnosť. Veľmi rada sa podakujem aj radom tej milej, ona je vychovávateľka na pohľadanie, naozaj. Len uvažujem ako to urobiť. Mozno keď bude sama, dám jej niečo iné ako tým dvom 😁. Nie že ich neznášam, no to chovanie je absolútne cez čiaru vzhľadom na ich prácu. Ja som si dokonca tu jednu pred mužom zastávala. On ju uvidel, povedala pár viet a prekukol ju okamžite.
pane bože tieto rozlúčky😨
pane bože tieto rozlúčky😨
@anonym_631ea0
Áno viem,nohokrat sa to preháňa. Tu mi skôr ide o poďakovanie človeku so srdcom na správnom mieste.

Dost chaoticke a nezrozumitelne napisane.
Kazdopadne pointa - ak chces davat na rozlucku nieco, dala by som nejaky obycajny spolocny darcek "pre pani ucitelky" (cokolada, kava) a viac sa tym nezatazovala ani k tomu nevracala.