Prečo dieťa prestalo reagovať na otázku veľkosti?
Syn 16 mesačný prestal ukazovať aký budeš veľký keď sa ho to niekto opýta. Ako keby to zabudol. Čo to môže znamenať?
@anonym_autor Neznamená to vôbec nič. Už ho to nebaví.
Ďakujem, zľakla som sa
Ďakujem, zľakla som sa
@anonym_autor čoho? že začína dostávať rozum?
@anonym_autor to je čo zas za nadpis témy?
@anonym_autor to je čo zas za nadpis témy?
@anonym_cd2d0e To sú tí skvelí admini 😂😂😂 Celá stránka je iba na smiech.
@anonym_cd2d0e To sú tí skvelí admini 😂😂😂 Celá stránka je iba na smiech.
@anonym_bcef61 myslím, že to robí umelá inteligencia, tie názvy tém.
@anonym_bcef61 myslím, že to robí umelá inteligencia, tie názvy tém.
@anonym_f80160 tiez si myslim, ze im to preraba AI, raz sa tke nadpisy vsetky rychlo zmenili, pochybujem, ze to niekto robi manualne, lebo rychlo sa to upravuje
@anonym_f80160 tiez si myslim, ze im to preraba AI, raz sa tke nadpisy vsetky rychlo zmenili, pochybujem, ze to niekto robi manualne, lebo rychlo sa to upravuje
@anonym_f80160
@hederamonstera Je to možné, ale aj tak nič sa nemení na tom,že je to na smiech. Nech si to odkontrolujú, čo im to vypľuje. Čoraz horšia a horšia úroveň.
Aj náš malý sa v určitom veku na tieto sprostosti vykašľal, bola som naňho pyšná 😃😃
Ja som tieto blbiny syna ani neučila .... Akože dotazník nedotazník nebudem z neho robiť cvičenú opicu
@anonym_autor V rodine maju sestrocneho chlapceka, ktory doposial nepovedal ani jedno slovo. Na oslave jeho siestych narodenin je z toho dovodu smutna nalada. Tak daju chlapcekovi aspon ochutnat pohar domaceho vina. Ten sa napije a povie svoje prve slovo v živote :
- Kysluo !
Vsetci sa zacnu spontanne radovat, ze chlapec nie je nemy a pytaju sa ho :
- Prečo si doteraz nič nepovedal ?
A chlapec sa zamysli a odpovie:
- Nebulo o čem

Znamená to, že nie je cvičená opička