Skúsenosti s jasličkami Sloník v Moldave nad Bodvou
Ahojte, ma niekto skúsenosť s Jaslickami Sloník v Moldave ? Ideálne za posledné roky, či bolo všetko v poriadku aky je prístup k deťom, koľko ich tam je a pod.
@anonym_autor ahoj, naša tam chodila do minulého roka..momentálne slonik ako taky zanikol ale prevzala jaslicky vychovávateľka Gabika, ináč úžasná žena, a volá sa teraz Jaslicky motyliky co si vieš vyhľadať na fb, ako aj fotky, prácu s deťmi, prechádzky atd..okrem bývalej majiteľky vychovávateľky ostali co boli minulý rok... my sme boli spokojní, mala odtiaľ nechcela odísť 😅 naučila sa základné návyky potrebné aj pre škôlku, krásne držanie farbičiek, pomohli aj pri odplienkovani a tak..keď máš otázky tak sa kľudne pýtaj
@katulienocka999 ahoj, ďakujem krásne za info, to som ani nevedela 😀 a mzoem sa opýtať chodila hneď na cely deň alebo ste nejako adaptovali najprv na par hodín? Myslíš ze by sa dalo dohodnúť aj nejaké na 2-3 dni do tyzdna len po pol dni? A ako to vychádzalo cenovo, rovnako ako sloník?
Je tam nejaký mensi kolektív?
@katulienocka999 ahoj, ďakujem krásne za info, to som ani nevedela 😀 a mzoem sa opýtať chodila hneď na cely deň alebo ste nejako adaptovali najprv na par hodín? Myslíš ze by sa dalo dohodnúť aj nejaké na 2-3 dni do tyzdna len po pol dni? A ako to vychádzalo cenovo, rovnako ako sloník?
Je tam nejaký mensi kolektív?
@anonym_autor nasa prvý týždeň začala postupnou adaptaciou, najprv hodinka, potom dve a atď a až ďalší týždeň nastúpila na celý deň vzhľadom na to,že som už nastupovala do prace. Jasne dá sa, tam sú tiež hodinové aj pol dňové stráženia nie iba celodenne. Aj naša keď chodila tak boli asi 2 deticky ktoré nechodili každý deň a cely deň 🙂 A cenovo ako slonik to vychádza ak sa nemýlim. A je, teraz majú asi 8-9 deti ale vieš ako to s chorobami, nie vždy je plný počet 😁 A sú tam 3 vychovávateľky teraz co viem ale neviem ako sa striedajú, že či pri väčšom počte sú všetky alebo ako. Ale určite sa dá dohodnúť si to prísť obzrieť a tak 🙂

@anonym_autor ahoj, naša tam chodila do minulého roka..momentálne slonik ako taky zanikol ale prevzala jaslicky vychovávateľka Gabika, ináč úžasná žena, a volá sa teraz Jaslicky motyliky co si vieš vyhľadať na fb, ako aj fotky, prácu s deťmi, prechádzky atd..okrem bývalej majiteľky vychovávateľky ostali co boli minulý rok... my sme boli spokojní, mala odtiaľ nechcela odísť 😅 naučila sa základné návyky potrebné aj pre škôlku, krásne držanie farbičiek, pomohli aj pri odplienkovani a tak..keď máš otázky tak sa kľudne pýtaj