Ako obliecť syna do škôlky na fotenie?
Fotia sa tento piatok o 10:00, keďže s mužom obaja ráno bezime do prace, nemozeme tam prísť pred tou desiatou a vyčančať ho - bola by so rada aby sa nefotil v bežných teplákoch a dlhom tricku ktoré nosieva stale tam, a zase asi ani v rifliach mu nebude pohodlno od tej siedmej rána... Ucitelky veľmi nemajú kapacitu ho stylizovat a prezliekat, lebo jasne ze nie, keď tam maju +20 ďalších deti... Co by ste mi poradili?
Dačo co si ráno oblečie na seba, vyzerá to aspoň kus nejak schopne, a vydrží v tom zbytok dna...
Raz za čas v rifliach vydrží. Nejakú kodoelku alebo polo tričko nemá?
A nedonesie fotograf oblecko?
Ci to bude taka spolocna foto?
A inak suhlas vyssie, polo tricko uplne staci a dole hocico, kludne aj rifle, nohavice, ved vacsina ma elasticky pas, aj latka je elasticka, nebude to take nepohodlne
Ja som davala koselu pod to tricko, po foteni koselu dal do skrinky. A nohavice/rifle (vzdy elasticke pohodlne), ktore si mohol po foteni prezliect za teplaky.
@anonym_autor tak mu daj na doobedie rifle, košeľu. Po fotení sa najedia, idú spať, potom si dá tepláky.
Tri hodiny v rifliach vydrží. Veď tie deti nie su z cukru, zas ich netreba tak ofukovat a hyckat.
Ak sa fotia o 10tej ráno bude jesť a môže sa zašpiniť. Fotograf zvykne nosiť oblečenie a foto v rovnakom. Ale kľudne daj mu veci na prezlečenie ak sa má fotiť vo svojom. My sme vždy písali či vo svojom alebo v tom čo prinesie fotograf sa má fotiť. Učiteľky pomohli prezliecť.
Ak nemajú oblečenie od fotografa, prip.zadanie od pedagógov (u nás, čím chcem byť), tak nám fotograf písal - oblečenie bez motívov, nápisov, jednoduché, ideálne jednofarebné. Mali aj individuálnu foto. Syn mal polokošelu a slušný sveter na gombíky.
Ak portret, polotricko. Ak sa fotia spolu, tak joggery riflove, krajsie teplaky, kapsace. Co mate.
Fotograf oblečenie spoločne nedonesie, ved by som sa to tu nepýtala, keby mali zabezpečené jednotné oblecenie.. 🤦
Je to triedne fotenie+jarné fotenie+ fotenie na deň matiek.. Preto som rozmýšľala nad niečím aspon kus slušným
robíš z toho zbytočne vedu. daj rifle, dieťa vydrží.

Mávala som na toto také tričká s golierikom. Alebo aj s maľovaniu kravatou. A v pohode krajšie tepláky. Mala som aj tepláčiky v rifl9vef farbe... Alebo pekne kapsacove.