icon

Ako obliecť syna do škôlky na fotenie?

Dnes o 18:17

Fotia sa tento piatok o 10:00, keďže s mužom obaja ráno bezime do prace, nemozeme tam prísť pred tou desiatou a vyčančať ho - bola by so rada aby sa nefotil v bežných teplákoch a dlhom tricku ktoré nosieva stale tam, a zase asi ani v rifliach mu nebude pohodlno od tej siedmej rána... Ucitelky veľmi nemajú kapacitu ho stylizovat a prezliekat, lebo jasne ze nie, keď tam maju +20 ďalších deti... Co by ste mi poradili?
Dačo co si ráno oblečie na seba, vyzerá to aspoň kus nejak schopne, a vydrží v tom zbytok dna...

ukulela
Dnes o 18:26

Mávala som na toto také tričká s golierikom. Alebo aj s maľovaniu kravatou. A v pohode krajšie tepláky. Mala som aj tepláčiky v rifl9vef farbe... Alebo pekne kapsacove.

anonym_f6eddb
Dnes o 18:26

Raz za čas v rifliach vydrží. Nejakú kodoelku alebo polo tričko nemá?

anonym_e11800
Dnes o 18:28

A nedonesie fotograf oblecko?
Ci to bude taka spolocna foto?
A inak suhlas vyssie, polo tricko uplne staci a dole hocico, kludne aj rifle, nohavice, ved vacsina ma elasticky pas, aj latka je elasticka, nebude to take nepohodlne

anonym_008ebb
Dnes o 18:29

Ja som davala koselu pod to tricko, po foteni koselu dal do skrinky. A nohavice/rifle (vzdy elasticke pohodlne), ktore si mohol po foteni prezliect za teplaky.

kavasmliekom
Dnes o 18:39

@anonym_autor tak mu daj na doobedie rifle, košeľu. Po fotení sa najedia, idú spať, potom si dá tepláky.

barka1
Dnes o 18:54

Tri hodiny v rifliach vydrží. Veď tie deti nie su z cukru, zas ich netreba tak ofukovat a hyckat.

hanka2020
Dnes o 19:17

Ak sa fotia o 10tej ráno bude jesť a môže sa zašpiniť. Fotograf zvykne nosiť oblečenie a foto v rovnakom. Ale kľudne daj mu veci na prezlečenie ak sa má fotiť vo svojom. My sme vždy písali či vo svojom alebo v tom čo prinesie fotograf sa má fotiť. Učiteľky pomohli prezliecť.

zuzudrnda
Dnes o 19:24

Ak nemajú oblečenie od fotografa, prip.zadanie od pedagógov (u nás, čím chcem byť), tak nám fotograf písal - oblečenie bez motívov, nápisov, jednoduché, ideálne jednofarebné. Mali aj individuálnu foto. Syn mal polokošelu a slušný sveter na gombíky.

majka99999
Dnes o 19:32

Ak portret, polotricko. Ak sa fotia spolu, tak joggery riflove, krajsie teplaky, kapsace. Co mate.

autor
Dnes o 19:36

Fotograf oblečenie spoločne nedonesie, ved by som sa to tu nepýtala, keby mali zabezpečené jednotné oblecenie.. 🤦
Je to triedne fotenie+jarné fotenie+ fotenie na deň matiek.. Preto som rozmýšľala nad niečím aspon kus slušným

anonym_ba21de
Dnes o 21:32

robíš z toho zbytočne vedu. daj rifle, dieťa vydrží.