Ako obliecť syna do škôlky na fotenie?
Fotia sa tento piatok o 10:00, keďže s mužom obaja ráno bezime do prace, nemozeme tam prísť pred tou desiatou a vyčančať ho - bola by so rada aby sa nefotil v bežných teplákoch a dlhom tricku ktoré nosieva stale tam, a zase asi ani v rifliach mu nebude pohodlno od tej siedmej rána... Ucitelky veľmi nemajú kapacitu ho stylizovat a prezliekat, lebo jasne ze nie, keď tam maju +20 ďalších deti... Co by ste mi poradili?
Dačo co si ráno oblečie na seba, vyzerá to aspoň kus nejak schopne, a vydrží v tom zbytok dna...
Raz za čas v rifliach vydrží. Nejakú kodoelku alebo polo tričko nemá?
A nedonesie fotograf oblecko?
Ci to bude taka spolocna foto?
A inak suhlas vyssie, polo tricko uplne staci a dole hocico, kludne aj rifle, nohavice, ved vacsina ma elasticky pas, aj latka je elasticka, nebude to take nepohodlne
Ja som davala koselu pod to tricko, po foteni koselu dal do skrinky. A nohavice/rifle (vzdy elasticke pohodlne), ktore si mohol po foteni prezliect za teplaky.
@anonym_autor tak mu daj na doobedie rifle, košeľu. Po fotení sa najedia, idú spať, potom si dá tepláky.
Tri hodiny v rifliach vydrží. Veď tie deti nie su z cukru, zas ich netreba tak ofukovat a hyckat.
Ak sa fotia o 10tej ráno bude jesť a môže sa zašpiniť. Fotograf zvykne nosiť oblečenie a foto v rovnakom. Ale kľudne daj mu veci na prezlečenie ak sa má fotiť vo svojom. My sme vždy písali či vo svojom alebo v tom čo prinesie fotograf sa má fotiť. Učiteľky pomohli prezliecť.
Ak nemajú oblečenie od fotografa, prip.zadanie od pedagógov (u nás, čím chcem byť), tak nám fotograf písal - oblečenie bez motívov, nápisov, jednoduché, ideálne jednofarebné. Mali aj individuálnu foto. Syn mal polokošelu a slušný sveter na gombíky.
Ak portret, polotricko. Ak sa fotia spolu, tak joggery riflove, krajsie teplaky, kapsace. Co mate.
Fotograf oblečenie spoločne nedonesie, ved by som sa to tu nepýtala, keby mali zabezpečené jednotné oblecenie.. 🤦
Je to triedne fotenie+jarné fotenie+ fotenie na deň matiek.. Preto som rozmýšľala nad niečím aspon kus slušným
robíš z toho zbytočne vedu. daj rifle, dieťa vydrží.
Iba čisto môj názor ja nikdy deti neobliekam špeciálne na fotenie. Ja si vždy chcem uchovať fotky také aké sú deti v realite, takže ja obliekam úplne normálne ako každý deň.
Však mu daj rifle a košeľu (ak nemá a nechceš kupovať košeľu,nejaké slušnejšie tričko- jednofarebné, polo tričko a pod.) Prečo by nevydržal v rifliach, však tie detské bývaju mäkké skoro na úrovni tepláčikov (plus existujú aj vyslovene tepláky s efektom riflí , ale to už pre krátkosť času neviem, či stihneš zohnať). Ak máš obavu, či sa nezašpiní, daj mu to na prezlečenie (keďže chodí do škôlky, zvládne to sám, maximálne by som pani učiteľku informovala, že má pre istotu veci na prezlečenie, aby mu včas povedala, že sa má prezliecť a nezabudol na to). Náš sa často aj umazal pri jedle, ale ráno chodieval vždy už oblečený ako na fotenie a žiaden problém nebol, ani keď sa mal prezliecť v priebehu chvíle na rôzne tématické fotenia, ak by si mala dievčatko, to by bol ešte len problém, ale s vlasmi, lebo naša sa pravidelne behom chvíľky rozstrapatí.
u nás ich normálne učiteľky prezlečú, teda pomôžu im, dievčatá väčšinou už prídu oblečené, ale chlapci to v pohode zvládnu pred fotením, predsa predtým ešte budú jesť :D
Dieťa vydrží ,skôr by som sa obávala skôr či sa nezaspini .ale naše učiteľky vždy dozreli nato aby jedli normálne ,prípadne sama som povedala že sú dosť dobre nájdení takže nemuseli ráno jesť v školke ,po fotení sa prezliekli do teplákov a tričká
@anonym_autor normalne deti sa prezliekli u nas v skolke, ak nie pred fotenim, tak po foteni urcite... velakrat stihnu aj vlasy upravit dievcatam ak sa rozstrapatia, nastajlovat, upravit trosku... ja som napr nikdy dceru neniesla v satach na skolkarske fotenie, vzdy si ich obliekla az tam. Okrem toho naozaj tu chvilu v tych rifliach vydrzi, ak saboji ze si zaspini tricko, dala by som mu nahradne do skrinky, a prezlecie sa ak sa zaspini (co by som aj ucitelkam povedala). Ziadna drama, stotisice deti prezili skolkarske fotenie bez problemov.. mna vzdy aj tak dorazilo ak detom nechali k outfitom tie uzasne skolkarske papuce :DDDD iba raz sa stalo, ze fotografka deti (neviem ci chalanov ale baby v satach urcite) nechala vyzut sa a fotila ich bose... asi su to aj naj fotky aky maju tie deti.
Fotograf oblečenie spoločne nedonesie, ved by som sa to tu nepýtala, keby mali zabezpečené jednotné oblecenie.. 🤦
Je to triedne fotenie+jarné fotenie+ fotenie na deň matiek.. Preto som rozmýšľala nad niečím aspon kus slušným
@anonym_autor nepíšeš,koľko má rokov,ale už sa vie určite prezliecť sám,keď chodí do škôlky Určite nebude jediný,ktorý sa pred fotením bude prezliekať A určite mu aj učiteľky pomôžu,upravia.Aspoň u nás sa to bežné robí To aby všetci rodičia chodili čančat deti pred fotením,je úplne nemysliteľné Takže zober ráno,čo chces,aby mal oblečené a povedz ucitelkam,že má veci v skrinke😉
@anonym_autor nejak nechapem tieto premotivovane matky 😜. Moj syn mal na foteni v skolke teplaky a tricko, krore ma rad. Bolo tam par deti vystafirovanych ako na svadbu. Na spolocnej foto to nijak extra neukazalo (najviac sa mi pacila slecna v zamatovych satach a leginach s jednorozcom), takze za mna zbytocne trapit dieta. Kedze vidno, ze deti v prvom rade maju obute skolkove papucky, je to krajsie oblecenie akurat trapny pokus niektorych rodicov ukazat, ze oni su viac. Googluck!
@anonym_autor nejak nechapem tieto premotivovane matky 😜. Moj syn mal na foteni v skolke teplaky a tricko, krore ma rad. Bolo tam par deti vystafirovanych ako na svadbu. Na spolocnej foto to nijak extra neukazalo (najviac sa mi pacila slecna v zamatovych satach a leginach s jednorozcom), takze za mna zbytocne trapit dieta. Kedze vidno, ze deti v prvom rade maju obute skolkove papucky, je to krajsie oblecenie akurat trapny pokus niektorych rodicov ukazat, ze oni su viac. Googluck!
@princezna_bosorka ako fakt ??? Jarné ,Vianocne fotky a tvoje decko v teplákoch???? Ti dobre kuruje na hlavu 🤦jasne netrapit ale bohyňu nevieš jeden deň obliecť normálne dieťa ? Tvoja lenivosť a hluuuuuupost

Mávala som na toto také tričká s golierikom. Alebo aj s maľovaniu kravatou. A v pohode krajšie tepláky. Mala som aj tepláčiky v rifl9vef farbe... Alebo pekne kapsacove.